Bölgesel kilo, boğazına düşkün, spora uzak ben.. :(

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.837
57.420
Merhaba bayanlar.
Hayatımda hiç diyet yapmadım, düzenli olarak spor falan hiç yapmadım.
Her türlü yiyebilen biriyim.
Mutluyken yerim, mutsuzken yine yerim.
Yemeyi gerçekten severim.
Kabızlık problemim de var, sağlıklı da beslenmiyorum.
Çok yemek seçerim, sevdiğim şeylere hücum ederim, sevmediğim sebzelerin yüzüne bakmamo_O

Zayıfladığımda direk yüzümden gidiyor, yanaklarım çöküyor, elmacık kemiklerim sivriliyor.
Kilo aldığımda da bütün yağ, et ne varsa kalça, but, göbekle bütünleşiyor maşallah..
Oldum mu armut gibi?:KK14:

Kilolarını çok takan biri değilim normalde ama artık ipin ucu kaçtı gibi.
Bu sebeple çözüm aramaya başladım.

Aslına bakarsanız üst bedenim incecik, alt da almış başını gidiyor.
Zaten kilomu duyan inanmıyor kıyafetle de pek belli olmuyor ama sonuçta vücudumun çıplak halini bilen benim:KK45::KK45:

Okuduğum kadarıyla korse ile de vücudu toparlamak, inceltmek mümkünmüş.
Diyorum dışarda belki giyemem rahatsız olursam ama evde giymeye çalışırım.
Uzun süre giyersem etkisi olur mu dersiniz?

Evet olur derseniz, korse öneriniz var mı acaba?

Ben şunu gördüm nette beğendim ama bulamadım satan bir yer.. :KK43:

Eklentiler

• Vedette-Full-Body-Korse-932_7156_2.jpg
    Vedette-Full-Body-Korse-932_7156_2.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 1.049
Hele yazın hiç giyilmez bu. İç bacaklar sürtünme falan yapar bide. Kaşınır. Aman boşver yürü sen. :)

:) :) Yapar mı dersin?
Yaa aslında okula giderken 20 dk, dönerken 20 dk yürüyorum ama pek etki etmiyor sanırım.
Ve belli bir tempo da gerekiyormuş heralde.

Yaa ben çok üşengeç biriyim.
Spora başladığım oluyor, hatta eğlenerek daha iyi yaparım diye zumba, leslie denedim ama arkasını getiremedim..

Ben de bel inceltmek için vedette aldım yeni çook memnunum. Bu ürünün dize kadar olanını vedette sitesinde görmüştüm.

Vedette de aynısı var hatta onun ürünü sanırım ama 280 tl.
Şimdi alırım işe yaramaz, rahat da etmezsem kullanırım pişman olurum diye o kadar parayı verme konusunda
emin olamadım açıkçası..

Diğer korselerden farkı ne acaba aldın madem?

:) :) Yapar mı dersin?
Yaa aslında okula giderken 20 dk, dönerken 20 dk yürüyorum ama pek etki etmiyor sanırım.
Ve belli bir tempo da gerekiyormuş heralde.

Yaa ben çok üşengeç biriyim.
Spora başladığım oluyor, hatta eğlenerek daha iyi yaparım diye zumba, leslie denedim ama arkasını getiremedim..
Bnm annemin de kilo problemi var özel günlerde kıyafetin içine giyiyor bunlardan sıkı dursun diye ama mahvoluyor kadın.
Evin içinde giyeceksen al bi dene. Bir şey olmaz.
Ben de havalar ısınsın da uzun yürüyüşler yapayım diyorum inadıma ısınmıyor sanki :)

:) İnşallah iyi bir öneri çıkar ikimize de..
Şöyle tembel işi:KK53:
Faat bir an kendimden şüphe ettim,seni ben sandim :KK70: 1 haftadir spor yapıyorum bende,bakalim ne zaman birakirim. üst beden 38,alt beden 42. Üstü insan altı at varya mitolojik yaratik onun gibi hissediyorum kendimi :KK70:

Bende de sadece göbek var hatta bugün arkadaslara kızlar ben bu göbeği nasıl yok edicem dedim biri ameliyat şart demez mi çok moralim bozuldu, geçen günde öğrencilerimden biri yine göbeğimi göstererek bebek Bebek dedi :KK45: yok yavriiimm o göbek dedim :KK53:

Offf napıcaz ya hu

Bnm annemin de kilo problemi var özel günlerde kıyafetin içine giyiyor bunlardan sıkı dursun diye ama mahvoluyor kadın.
Evin içinde giyeceksen al bi dene. Bir şey olmaz.
Ben de havalar ısınsın da uzun yürüyüşler yapayım diyorum inadıma ısınmıyor sanki :)

Ben de bir düşündüm çatlar mıyım içinde diye.
Rahatıma da düşkünüm hani popoyu boşa büyütmedik:KK53::KK53:
Ama güzelse kumaşı rahatsız etmiyorsa evde bununla gezerim tüm gün de gece de dedim.

Yürüyüşe halim kalmıyor işim yüzünden yaa yani eve girdikten sonra o sebepten atamam kendimi dışarı:KK43:

Faat bir an kendimden şüphe ettim,seni ben sandim :KK70: 1 haftadir spor yapıyorum bende,bakalim ne zaman birakirim. üst beden 38,alt beden 42. Üstü insan altı at varya mitolojik yaratik onun gibi hissediyorum kendimi :KK70:

Sanma ben oyum. Yani sen bensin!:KK57:
Aynen üstüm 38, altım 42.
Tamam yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diye kendimi çok zaman avuttum hatta uyuttum ama
artık bu sözün kurtaramayacağı hale geldim:KK45::KK45:

Bende de sadece göbek var hatta bugün arkadaslara kızlar ben bu göbeği nasıl yok edicem dedim biri ameliyat şart demez mi çok moralim bozuldu, geçen günde öğrencilerimden biri yine göbeğimi göstererek bebek Bebek dedi :KK45: yok yavriiimm o göbek dedim :KK53:

Offf napıcaz ya hu

:KK53::KK53:
Ben doğum yapmış halimi merak ediyorum zaten. Off offf..
Hamileliğimde top gibi gezerim diye düşünüyorum elimde vazgeçemediğim börekler:KK23::KK14:

Sanma ben oyum. Yani sen bensin!:KK57:
Aynen üstüm 38, altım 42.
Tamam yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diye kendimi çok zaman avuttum hatta uyuttum ama
artık bu sözün kurtaramayacağı hale geldim:KK45::KK45:
Aynen bende öyle dedim hep,şu sıralar da kim kardaşyanin kayip kız kardesiyim diye dolaniyorum. Sonumuz hayrola:KK48:

Şimdi bu korse bize yarar mi ki acaba? Korseler vücut şeklini bozuyor,sağlıksız diyolar amabilemedim simdio_O

Vedette de aynısı var hatta onun ürünü sanırım ama 280 tl.
Şimdi alırım işe yaramaz, rahat da etmezsem kullanırım pişman olurum diye o kadar parayı verme konusunda
emin olamadım açıkçası..

Diğer korselerden farkı ne acaba aldın madem?
Ben gece yatarken bile çıkartmamayı kafama koyduğum için en kalitelisi olsun paraya kıyıcam diye düşünüp araştırdım vedette olduğunu öğrendim. Şu koca popolu kardashianların incecik belini spordan ziyade korseyle yaptığını öğrenince:KK8: daha önce hiç korse kullanmadığım için kıyas yapamam ama bu çok rahat 4 gündür kullanıorum zaten dokusu falan naylonlu bunaltan bişi değil 2 beden küçük alın diye okumuştum öyle yaptım. 168 boy 54 kiloyum 32 beden aldım.Tabi ki sıkıyor öyle yokmuş gibi de değil ama azimliyimdir seksi olcaz ya:)) tavsiye ederim.

Aynen bende öyle dedim hep,şu sıralar da kim kardaşyanin kayip kız kardesiyim diye dolaniyorum. Sonumuz hayrola:KK48:

Şimdi bu korse bize yarar mi ki acaba? Korseler vücut şeklini bozuyor,sağlıksız diyolar amabilemedim simdio_O

Çok araştırdım canım çok okudum..
Sağlığa faydalı korseler de varmış.
Fazla kullanımın zararları da olabilirmiş.
Yani iyi araştırmak lazım.
Ama tembel işi diye bir korseye gidiyor elim napiyim :KK70:

Ben gece yatarken bile çıkartmamayı kafama koyduğum için en kalitelisi olsun paraya kıyıcam diye düşünüp araştırdım vedette olduğunu öğrendim. Şu koca popolu kardashianların incecik belini spordan ziyade korseyle yaptığını öğrenince:KK8: daha önce hiç korse kullanmadığım için kıyas yapamam ama bu çok rahat 4 gündür kullanıorum zaten dokusu falan naylonlu bunaltan bişi değil 2 beden küçük alın diye okumuştum öyle yaptım. 168 boy 54 kiloyum 32 beden aldım.Tabi ki sıkıyor öyle yokmuş gibi de değil ama azimliyimdir seksi olcaz ya:)) tavsiye ederim.

Benim belim ince zaten poponun yanında yok gibi hatta :oops:

Yani tüm gün içinde rahatlıkla durabiliyor musun?
Aynen ben de gece de giyerim yeter ki işe yarasın diye düşündüm ama emin olamıyorum işte.

:KK53::KK53:
Ben doğum yapmış halimi merak ediyorum zaten. Off offf..
Hamileliğimde top gibi gezerim diye düşünüyorum elimde vazgeçemediğim börekler:KK23::KK14:
Benim öyleydi yokuş aşağı yuvarlasalar top gibi inerdim asagi

Bu arada ben korse kullandım ikinci gün yandım anam diye çıkardım konseyi çok fena bisey

Korse kan dolaşımını yavaşlatıyor. Uzun süre kullanımlardan sonra kalp damar hastalıkları sahibi olmanız işten bile değil.

Bir kez çok dar bir elbisenin altına giydim bir kaç saatliğine. Mide ağrısından ölecektim...

X