Bolu da kadın doğum uzmanı

özel oda tutmasan bile muhtemelen bi oda ücreti alıyorlardır o da 30 lira kadar az değildir.ama normal doğum düşünüyorsan ve epidural düşünmüyorsan 330lira+oda parası verirsin muhtemelen.fazladan bşy çıkacağını düşünmüyorum

bugün gittim fatma hatun hastanesine. Cengizhan beye... ilgiliydi... ultrasonda da şurası çocuğun eli şurası kalbi vs. diye gösterdi... kan tahlilleri istedi.onun için bi 23lira ödedim 12 lira da muayene ücreti... balık yağı ve calsiyum içmemi söledi. calsiyumu aldım ama balık yağı 30 liraydı onu alamadım. devlet ödemiyor calsiyum ve balık yağını... 35.haftadan sonra kontrole gelenlerden de nst testi istiyorlar. onun ücreti de 10lira. 2 hafta sonra kontrole çağırdı.. normalde istanbulda oturuyorum bir de ordaki özellere bakıcam.. esenlerde 200lira dediler normal doğum,bayrampaşa 300.. bu civarda fiyat söylediler ordakilerde... ordakileri beğenmezsem 2 hafta sonra gelirim tekrar boluya...

canım ben bi önceki gebeliğimde cengizhan beye gidiyordum.malesef 12 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum.öğrendiğim gün aşırı bel ağrısı şkayetiyle cengizhan beye gittim.yok ultrason cihazı bozuk dedi yok acil ameliyatım var dedi muayene etmedi.ben de çokrahatsız olduğum için çağsuya arzu hanıma gittim.meğer 2 hafta olmuş bebeğim öleli ve beni zehirlemeye başlamış.ertesi sabah hemen kürtaja alcam dedi.ameliyata girmeden hemen önce cengizhan beyle karşılaştım.1 gün bekleseydin ya beni kürtajı ben yapardım dedi.düşüne biliyor musun? benim bebeğim ölmüş sağlığım tehlikeye girmiş ama o ameliyatı ben yapardım kısmını düşünüyor.bi daha da hiç düşünmedim ona gitmeyi

normal doğuma da sıcak bakmıyor galiba pek... sezeryan daha işine geliyor gibi bi tavrı vardı ama bilmiyorum ...

ama normal doğumu devlet teşvik ediyor da ayrıca para alıyorlar diye de duydum bilmiyorum... belki annem normal olsun dediği için beni etkilemesin diye kendi kararı dedi... bir de istanbula bakalım :)

Merhaba arkadaslar konu çok once acilmis yeni bir konu acmak istemedim. Esimin tayini boluya cikti. Bende 5 aylik hamileyim ve bi taraftan sevinirken bi taraftan da cok tedirginim.Ev tasimak, yeni bir yere alismak ve en onemlisi doktorumu bulmak. Ilk gebeligim oldugundan biraz tedirginliklerim ve alinganliklarim var. Sert yapili tersleyen doktorlara alisamiyorum.Tam doktorumu buldum harika biri alistim derken simdi sehir degistirmemiz gerek. Buradaki hastane devlet ve her odasi ozeldi dogumlarda ozel odalarda oluyor. Bolu da sanirim bu imkan ozellerde var. Bana tavsiye edeceginiz hastane ve doktor var mi? Rahat soru sorabilecegim terslemeyen hastasina deger veren deneyimli bi doktor ariyorum
Cok sey mi ariyorum bilmiyorum☺ Ozel ya da devlet olur. Ozel hastanelerde fiyatlar hakkinda bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…