BOLU ÖZEL ÇAĞSU HASTANESİ DR EMRE UYSAL

Simselam

EslemLina'nın annesi
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
180
33
73
Merhaba kızlar henüz 22 haftalık hamileyim doktorumdan çok memnun olduğum için sizinle paylaşmak istedim. Özel çağsu hastanesinde Dr. Emre UYSAL gerçekten çok ilgili ve bilgili bir doktor. Pazar günü böbrek ağrısı çekmeye başladım akşama doğru hastaneye gittim bi kaç tahlilden sonra birşey yok dediler fakat eşimin içi rahat etmedi çağsuya gittik Allah korusun bebekle ilgili bir sorun mu die. Emre Bey sağolsun gecenin 11inde geldi baktı Allaha şükür bebekğimle ilgili bir sıkıntı yokmuş ama bebek böbreğe baskı yapıyor olabilir dedi ürolojiye bi görünmemi istedi ertesi gün gittim gerçekten öyleymiş. Emre beyin tecrübesine bir kes daha inandım gerçekten harika bir doktor.

Konuyu canlandırayım dedim ben de Emre Bey'e gidiyorum. Aslında belki de iyi bir doktor ama o kadar çok hastaya bakıyor ki bu nasıl özel hastane diyoruz her gidişimizde. Muayeneye girince en fazla 8 dk içeride durduk. Çok fazla hastası olduğu için bence özel bir ilgi yok. Çok hızlı anlatıyor bir an önce diğer hasta gelsin diye. Çağsu ayrı bir olay. Kan grubumu yanlış ölçtüler. Resmen paramızla rezil oluyoruz. Mecburiyetten orada başladım ama hastanemi de doktorumu da değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…