neden firma açıklanmıyor, iki otobüste aynı firmadansa demekki bişey var bu firmada
daha bayram gelmeden yollar kan gölüne döndü
anladım canım videoyu izlememiştim haberi okumuştum sadeceFirmalayla alakası yok, görüntüleri izlersen ikinci kazanın tamamen jandarma yüzünden olduğu çok açık.
Bir metro turizm otobüsü kaza yapmış devrilmişken yolu kesmeyen jandarma yüzünden ikinci metro turizm otobüsü gelip yan refüj betonlarının üstüne çıkıyor. Ancak bundan sonra jandarmanın aklına trafiği durdurmak, uyarı işareti koymak geliyor.
vıdeoyu ızleyemıyorum dogrudur..Firmalayla alakası yok, görüntüleri izlersen ikinci kazanın tamamen jandarma yüzünden olduğu çok açık.
Bir metro turizm otobüsü kaza yapmış devrilmişken yolu kesmeyen jandarma yüzünden ikinci metro turizm otobüsü gelip yan refüj betonlarının üstüne çıkıyor. Ancak bundan sonra jandarmanın aklına trafiği durdurmak, uyarı işareti koymak geliyor.
35 dakika yolu kapatmamış adamlar. Facia olabilirdi...anladım canım videoyu izlememiştim haberi okumuştum sadece
vıdeoyu ızleyemıyorum dogrudur..
ama metro karalamak gıbı olmasın ama gercekten kotu bır fırma kelle koltukta götürüyor. şoforlerı muavınlerı genelı ayrı facıa..
lise bıttıgınde tek basıma annemın yanına tatıle gderken babam muavıne emanet ettı benı. en arkadas oturuyordum. muavın gece bısey ıstermısın ayagına gelıp öpmeye kalkıstı elım ayagım buz kestı ses cıkaramamıstımilgili firmada..
sizmi haber vermıstınız müdürlüğe anlamadım..Artık eskisi gibi değil. 15 gün önce falan bodruma metroyla gittim döndüm. Dönüşte muavin biraz cıvıktı. Çantamı koyarken "ne acelen var, kaçıyor muyuz" falan gibi şeyler söyledi yüz vermedim.
Otobüs hareket edeli 15 dakika geçmeden genel müdürlük aradı telefonla. Muavinle bir sorun yaşamışsınız doğru mu diye. Evet deyince "lütfen bizimle konuştuğunuzu belli etmeyin, yol boyunca gözlemleyin izmir otogarda gereğini yapıcaz" dediler. 2 saatlik yolda 5-6 kez aradılar. Otogarda direkt polisle gelip aldılar muavini beni ve bir hatunu daha. Ben şikayetçi olmadım ama diğer hatun oldu. Beni de şahit yazdılar. Mahkemeye gidicez hadi bakalım.
Yok biz haber vermedik, bir şekilde haberleri olmuş. Nasıl anlamadık.sizmi haber vermıstınız müdürlüğe anlamadım..
ya tabı bahsettıgım seyler mın. 15 sene oncekı hallerı. uzun zamandırda otobuse bınmedım. ama yıne bınsem metroya bınmem. bı yola cıkıyorum her sene en az 1 otobus kazasını goruyorum ya afyon ya denızlı cıkısında.. agzıyla kuş tutsa metro bıtmıstır benım ıcın..
cok enteresan bırde senı arıyorlar yanı.. anlamadıgım polislik ne var ki polısle alıyorlar. ortamız yok bızım işte.Yok biz haber vermedik, bir şekilde haberleri olmuş. Nasıl anlamadık.
Otobüs yolculuğunu hiç sevmiyorum zaten. Şu kısa mesafe uçuşları girse de artık türkiyeye rahat etsek.
Teşekkür mune. Evet dediğin gibi olabilir. Şoför haber vermiştir muhtemelen. Diğer kadın da şaşırdı çünkü.in vino veritas geçmiş olsun, daha önce vukuatı vardır, şikayet edilmiştir, şikayet sonrası takibe alınmıştır, ya diğer yolcu kadın ya da direkt Şoför haber vermiştir firmaya.
Koltuk numarası alırken cep numarası verdiğimizden belki de Şoför şu koltuk numarasında oturan kadın yolcu dediyse seni aramışlardır.
Bu arada bu habere çok üzüldüm, bayram tatili kanlı başlıyor, Allah Devamını getirmesin inşallah
Ölenlere rahmet, Yakınlarına baş sağlığı diliyorum, yaralılara acil şifalar dilerim.
valla tacızede şaşırmam. olabılır..Diğer hatunu taciz etmiz sözle. O yüzden polis geldi. Daha otobüsün kapısında işine son verdiler zaten. Değişik bir olaydı ilk kez başıma geldi.
Ben de korkardım eskiden uçaktan, gerilirdim terlerdim falan. Sonra uçak manyağı bir adamla evlendim. Evin her köşesinde uçak modelleri, hafta sonları yapılan model uçak faaliyetleri, thk gezileri, pilot kankalar derken alıştım gitti. Antalyadan dönerken biner binmez uyudum kalktığını bile hatırlamıyorum. Tekerler yere vurunca uyandım. O kadar rahatım artık uçakta
Geçen gün kendimi uçak fiyatlarına bakarken yakaladım. Alsak bi tane arada gezsek, lisans falan halledilir diye düşündüm resmen.
O zaman kesin öncesi vardı Sephoraa, şoföre takibe al demiştir firma, o da sana yapılanı görünce haber vermiştir, üzüldüm diyemeyeceğim iyi olmuş, madem ekmek parası kazanacak, kadın yolculara nasıl davranması gerektiğini öğrenseymiş, bende sevmem cıvıkları.Teşekkür mune. Evet dediğin gibi olabilir. Şoför haber vermiştir muhtemelen. Diğer kadın da şaşırdı çünkü.
Kalkış iniş çoğu insanı gerer zaten. O kadarı normal.valla tacızede şaşırmam. olabılır..
ben eskıdende şimdide gelecektede.. aşamıyorum malesef. gaptan şu yukseklıkteyız dedıgı an ohh cekıyorum. gunlerce giderım oyle ama kalkıs - ınıs fena..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?