Arkadaşlar ben burun estetiği olmak istiyorum. Ama Bolu'dan başka şehirde olamam buraya çok acil bilgi almam gerektiği için yazdım. Burun estetiği bölümünde kimse cevaplamadı. Bolu'da bildiğiniz güvendiğiniz plastik cerrah var mı?
Köroğlu devlette burçin hsnım var plastik cerrah ben ona gitmiştim küçük bir estetik operasyon için be çok memnun kaldım ayrıca kbb için de gürkan taşkoparana gidebilirsin
Köroğlu devlette burçin hsnım var plastik cerrah ben ona gitmiştim küçük bir estetik operasyon için be çok memnun kaldım ayrıca kbb için de gürkan taşkoparana gidebilirsin
Tesekkur ederim. Benim kucuk bir estetik ameliyat degil aslinda baştan yapılacak diyebilirim. O yüzden korkuyorum. Ibrahim bey nasıl bir bilginiz var mı?
Ben de uzun bir düşünme aşamasından aşamasından sonra inrahim beyde karar kıldım mayıs sonu oluyorum ama korkuyorum açıkcası geri dönüşü olmayan bi olay ne de olsa
Ben de uzun bir düşünme aşamasından aşamasından sonra inrahim beyde karar kıldım mayıs sonu oluyorum ama korkuyorum açıkcası geri dönüşü olmayan bi olay ne de olsa
eğer rapor çıkartılmıcaksa bir ücret ödeyeceksen başka doktor araştır tamam burnum eskisine göre iyi oldu ama çok sorunlu burnum olmamasına rağmen daha iyi olabilirdi kemer kısmı okey ama ucu ve delikler sıkıntılı gibi