Bolu'dan olanlar ya da bilgisi olanlar

imdelilah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
424
124
53
Arkadaşlar ben burun estetiği olmak istiyorum. Ama Bolu'dan başka şehirde olamam buraya çok acil bilgi almam gerektiği için yazdım. Burun estetiği bölümünde kimse cevaplamadı. Bolu'da bildiğiniz güvendiğiniz plastik cerrah var mı?

Köroğlu devlette burçin hsnım var plastik cerrah ben ona gitmiştim küçük bir estetik operasyon için be çok memnun kaldım ayrıca kbb için de gürkan taşkoparana gidebilirsin

Köroğlu devlette burçin hsnım var plastik cerrah ben ona gitmiştim küçük bir estetik operasyon için be çok memnun kaldım ayrıca kbb için de gürkan taşkoparana gidebilirsin

Tesekkur ederim. Benim kucuk bir estetik ameliyat degil aslinda baştan yapılacak diyebilirim. O yüzden korkuyorum. Ibrahim bey nasıl bir bilginiz var mı?

Ben İbrahim Beyi duymuştum bir arkadaşım yapmıştı memnun kalmıştı ben de gidip yaptım

Ben de uzun bir düşünme aşamasından aşamasından sonra inrahim beyde karar kıldım mayıs sonu oluyorum ama korkuyorum açıkcası geri dönüşü olmayan bi olay ne de olsa

Ben de uzun bir düşünme aşamasından aşamasından sonra inrahim beyde karar kıldım mayıs sonu oluyorum ama korkuyorum açıkcası geri dönüşü olmayan bi olay ne de olsa

eğer rapor çıkartılmıcaksa bir ücret ödeyeceksen başka doktor araştır tamam burnum eskisine göre iyi oldu ama çok sorunlu burnum olmamasına rağmen daha iyi olabilirdi kemer kısmı okey ama ucu ve delikler sıkıntılı gibi

Hadi ya çok üzüldüm varmı bi foto atsana merak ettim daha da korktum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…