Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabır taşı olmak lazım.Size sabır diliyorum.
bi de o konu var :)) saçlarım uzasın diye sinamekiyle uğraşıyorum ay aman kestirmek zorunda kalırım sonra amanıııın![]()
ben dün kestirdim daha :))
Ahahaha heykeli ziyarete gitmeliyimcanım ben meslek lisesi çıkışlıyım çocuk gelişimi mezunuyum ve kreş öğretmenliği yaptım çok zor ama sanki sınıf öğretmenliği daha kolaymış gibi geliyor bi de annem ay 3 ay tatilinde olur yazlık alırız diyince ay ben yazayım en iyisi dedim :18:
oncelikle ikisi birbirine yakın meslekler degil... neden ikisi arasında kaldın ki?
madem oyle okul oncesi oku, atamaları da kolay oluyor demisti bir arkadasım. fakat nerden baksan 4yıl sonrasını dusunmek gerek su an.
annenin dedikleri guzel de yazlık, tatil kadar cocuklarla ugrasmak da hayalin mi acaba?
o yuzden gonlunde yatan ne ise o meslege yonel.
cevre muh. iyi hoş da muhendislikte ozel sektor mezun oldugun okula bakıyor ve bir o kadar da şans ve torpil onemli.
sınav sonucları acıklandıgı zaman gerekirse tekrar konu acarsın, puanının yettigi bolumlere okullara gore yorumlarız![]()
başarılar...
çevre mühendisliğinde iş yok diyen arkadaş neye dayanarak demiş merak ettim doğrusu
çevre mühendiliği okuyorum seneye mezunum inşallah ve işim hazır, ha bu tabi her mühendislikte veya bi çok alanda oldugu gibi tanıdıga bakıyor onu söyliyim, ama başbakanın konuşmasıda var çevre mühendisliğiyle ilgili bulursam linkini atarım o konuşmadan sonra çevre mühendisliği alımını çok yüksek seviyede arttırdılar bu sene ve artmayada devam edecek çevre ve şehircilik bakanlıgıda bunla ilgili açıklamalar yaptı.
velhasıl kelam mühendisliğin her alanı öğretmenlikten iyidir diye düşünüyorum bu tabiki kendi fikrim.. tercih senin.. okumasına gelice.. üniversitede her bölümü okumak zor.. ama mühendislik en agır fakültelerden biri.. sayısal alanında kendine güvenin yoksa özellikle fizik ve matematik hiç bulaşma derim bitmez okul.. kolay gelsin başarılar![]()
ay niye kestirdin ben uzasın diye uğraşıyorum :))
Hanımlar iyi akşamlar :) üniversite sınavına hazırlanıyorum mühendislik yada sınıf öğretmenliği istiyorum.Sorun şu sınıf öğretmenliğinde artık atama bekleme olmayacakmış diye okudum bi yerden sizce böyle bir şey imkanlı mı Türkiye şartlarında.Yada aranızda çevre mühendisi var mı? Sınıf geçmek zor mudur? Meslek seçmek en zor şey sanırım yardım edin lütfeeeeen![]()
oncelikle ikisi birbirine yakın meslekler degil... neden ikisi arasında kaldın ki?
madem oyle okul oncesi oku, atamaları da kolay oluyor demisti bir arkadasım. fakat nerden baksan 4yıl sonrasını dusunmek gerek su an.
annenin dedikleri guzel de yazlık, tatil kadar cocuklarla ugrasmak da hayalin mi acaba?
o yuzden gonlunde yatan ne ise o meslege yonel.
cevre muh. iyi hoş da muhendislikte ozel sektor mezun oldugun okula bakıyor ve bir o kadar da şans ve torpil onemli.
sınav sonucları acıklandıgı zaman gerekirse tekrar konu acarsın, puanının yettigi bolumlere okullara gore yorumlarız![]()
başarılar...
Aslında çevre mühendisliği giderek önem kazanıyor. Her işletme bünyesinde bir çevreci çalıştırmak zorunda ya da dışarıdan hizmet almak zorunda.
Çevre mühendisleri iş güvenliği sertifikası aldığı zaman hele de bakanlık onaylı olursa iyi bir iş bulabilir. Bu biraz donanımlı olmaya bağlı aslında. Sadece mezun olmak hiçbir bölüm için yeterli değil şu anda.
Ama ikisinin sınav alanları farklıydı, şimdi değişti mi? Sınıf öğrt. Eşit ağırlıktan girerdi , mühendislik sayısal. Bu senin alanına da bağlı aslında.