• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölümüme devam etsem mi

hiçbişey olamasanda bitir okulunu o kadar emek var verilmiş dersler feragat edilmiş yıllar var
bitir ve dgs ile birşeylere tamamla

iş imkanı var
yanlız önceyeterlilik sınavına girip yeterlilik belgesi alman lazım alırsan kurslarda hocalık yapabiliyorsun
kpss girersen dönem dönem bir süre çalışmışları kadroya alıyor geçen aydı mülakat

olmadi müftülüklere vekil fahri hocalık için başvurabilirsin.

Tam benlik soru :32::32::32:

ben yeni mezunum canım bu yıl bitti benim, ama hiç denildiği gibi değil. şu an formasyonum olmadığı için atanamadım, ücretli öğretmenlik de yapmıyorum,

sana tavsiyem bu bölümü istiyosan dgs ile 4 yıla tamamla yoksa 2 yıllık okumaile iş imkanı biraz zor, tabi nasibin şansın varsa sen yerleşirsin kuran kursuna , sözleşmeli öğretmneliğe.

bu arada sözleşmeli öğretmenlik herkes yapabiliyo , uluslararası ilşkiler okuyan insan benin bölümümden gitmiş öğretmenlik yapıyo ders anlatıyo gel de şaşırma

Tam benlik soru :32::32::32:

ben yeni mezunum canım bu yıl bitti benim, ama hiç denildiği gibi değil. şu an formasyonum olmadığı için atanamadım, ücretli öğretmenlik de yapmıyorum,

sana tavsiyem bu bölümü istiyosan dgs ile 4 yıla tamamla yoksa 2 yıllık okumaile iş imkanı biraz zor, tabi nasibin şansın varsa sen yerleşirsin kuran kursuna , sözleşmeli öğretmneliğe.

bu arada sözleşmeli öğretmenlik herkes yapabiliyo , uluslararası ilşkiler okuyan insan benin bölümümden gitmiş öğretmenlik yapıyo ders anlatıyo gel de şaşırma

haklısın... gerçekten ne alaka yani !
arapca için kursa gittin mi peki.. benim temelim yok :(
inş sende en kısa zamanda hocalık mı olur öğretmenlik mi olur istediğini yapmaya başlarsın...

haklısın... gerçekten ne alaka yani !
arapca için kursa gittin mi peki.. benim temelim yok :(
inş sende en kısa zamanda hocalık mı olur öğretmenlik mi olur istediğini yapmaya başlarsın...

hayır canım ben liseden beri arapça dersi alıyorum zaten :34:

kadrolu öğretmen olmak istiyosan bi yıl daha okuyip formasyon alman gerek bunların hepsini düşün.
inşallah canım Allah herkese gönlüne göre versin.
ama kim ne derse desin ücretli öğretmenlik torpil işi başka hiç bişey değil :45::45::45:

sen o kadar oku oku sınavı geç bi kaç dersi bırak yeniden başla:)
bitir tabiki işe yaramasa bile dursun bi kenarda ne olacağı bellimi olur:)

Back
X