- 9 Temmuz 2009
- 538
- 117
Arkadaşlar merhaba daha öncede foruma bir çok yazı yazdım anlatacagım konuyla ilgili ancak bir türlüne yapacagımı bilemiyorum daha önce bu durumda olan yada tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum
ben tobb etü iç mimarlık okuyorum 3.sınıf oldum ama başarısız bir ögrenciyim bu zamana kadar nasıl geçtin derseniz her dönem sınıfça geçtik final jürisine gitmek yeterliydi. aslında ta hazırlıktan beri istemiyodum bu bölmü farkndaydım çünkü lisedeyken falan cin ali bile çizemezdim hocalarım bunun yetenege baglı olmagını ögrenilebilir old söylüyolar ama suan elime kagıdı versen çizemem ha bil programlarını ögrenip yapabiliyorum ama hocalar mimarlar bilgisayardan çizer elle çizeksin diyip bil kabul etmiyolar mesela pazartesiye sınavım var ama hiç içimden gelmiyo birşeyler yapmak herkesin başarılı olacagı bir bölüm vardırr biliyorum ama aslında bn nede başarılı olacagımı pek bilmiyordum daha sonra psikolojiye ilgi duy farkettim suandada derslerine giryorum ünideki ama bi türlü yeterli gelmiyo daha fazla derse gitmek istiyorum okuldan da bölümümden de nefret ediyorum aslında öss tercihimde de psikoloji vardı ama iyi vakıflar tutmadı ktüleride ben yazmadım burayıda bi inatlaşma sonucu yazdım babamlar hep gıda müh istedi bnde babamın işinde çalışmamayı istedim aslında bahçeşehi psikolojiyi cok istiyordum ama çok az sıralamayla kaybettim şok oldum benim dönemimde katsayı olayı degiştigi için tobbda onun altındaydı tobb da da bana gelecek en iyi bölüm buydu gidceksen iyi vakıfa git dedikleri için aklıma takılıyodu sürekli son gün ekledim bahçeşehir puanımın çok altındaydı garanti gözüyle baktıgım için yazdım korkmadan ama bilemezdim sadece 2 kişilik sıralamayla kaçiracagımı öss yede girdim geçen sene ailem öss yi bırakmam için neler yaptı anneme kalsa bitirip memelekete döneyim zaten evlenecem yaşım geçmesin babam bu bölümü okumamı istemiyo daha iyi bir bölümde okuyup ilerde kimseye muhtaç kalmadan iyi bi kariyer yapıp çalışamı istiyo yani annemin düşündügü gibi evde oturmak degil ama bi daha özele yollamam devlete gidersin diyo develete de girebilmem zor puanları çok yüksek yani herks 3 sün artık bitir diyo ama bitirsemde bu meslegi yapamam çünkü tasarım yapamıorum bi şekilde ya açıkögretimden bi yere girerim ayad yüksek lisansa psikolojiye başvuracam ama lisansların yanında iht düşük yoksa bırakıp psikoloji lisansa mı gitmeliyim ama okulu tamamen bırakıp,birde o stresten ya elimdekimide kaybedersem diye korkuyorum ayrıca boşuna okumuş olmak istemiyorum ilerde çalışmak para kazanmak iyi seyler yapmak istiyoru ayrıca ben okul hayatımda hiç bir zaman başarısız bi ögrenci olamdım devlette okurdum takdir teşekkür alıp geçerdim içt deki hocaların lafları başarılı olmadıgın için ayrımcalıklar heryerde başarısız bahsedilmek çok koyuyo bana çünkü ben hiç bir zaman böyle bir kişi degildim yani anlayacagınız çok kararsız durumdayım bekleye bekleye 2 senemde geçti böylece sizden akıl istiyorum
ben tobb etü iç mimarlık okuyorum 3.sınıf oldum ama başarısız bir ögrenciyim bu zamana kadar nasıl geçtin derseniz her dönem sınıfça geçtik final jürisine gitmek yeterliydi. aslında ta hazırlıktan beri istemiyodum bu bölmü farkndaydım çünkü lisedeyken falan cin ali bile çizemezdim hocalarım bunun yetenege baglı olmagını ögrenilebilir old söylüyolar ama suan elime kagıdı versen çizemem ha bil programlarını ögrenip yapabiliyorum ama hocalar mimarlar bilgisayardan çizer elle çizeksin diyip bil kabul etmiyolar mesela pazartesiye sınavım var ama hiç içimden gelmiyo birşeyler yapmak