Bombayı patlattı: Ve Ali Koç İslam'ı seçti!

Mune

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
12 Temmuz 2006
53.730
203.131
52
Ali Koç'un başa gelmesiyle transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, İslam Slimani ve kulübü Leicester City'yle büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. Transferin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

IMG_3028.JPG


Bu sezon transferde gençlere yönelen ve yabancı olarak sadece Andre Ayew'i transfer eden Fenerbahçe, Premier Lig'den bir ismi daha renklerine bağlamaya çok yakın.

FENERBAHÇE ANLAŞMAYA ÇOK YAKIN

Sky Sports, sarı-lacivertlilerin uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Islam Slimani ve kulübü Leicester City'yle anlaşmaya yakın olduğunu yazdı.


İSLAM GELMEYE SICAK BAKIYOR

Beşiktaş'ın da transferi için temaslarda bulunduğu Cezayirli oyuncunun, sezon sonuna kadar kiralık olarak Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı ve İngiliz ekibinin de transfere onay vermek üzere olduğu belirtildi.


IMG_3029.JPG



LEİCESTER CİTY'E 30 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

2016 yazında Sporting Lizbon'dan Leicester'a 30.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan 30 yaşındaki Slimani, beklenen performansı gösterememiş ve geçen sezonun ikinci yarısında Newcastle'a kiralanmıştı. Slimani, 2 sezonda oynadığı 39 Premier Lig maçında 8 gol atıp 6 asist yaptı.


https://m.yeniakit.com.tr/haber/bombayi-patlatti-ve-ali-koc-islami-secti-503662.html
 
Çarpıcı başlıklar atıyorlar, medya başlığı dikkat çekici yapıp merak uyandırıyor:))))
Başlık dikkat çekici olduğu kadar sanki biraz da manidar gibi geldi; sanki başka bir dinden ya da önceden reddetmis te islam dinini yeni seçmiş gibi..
Bir tek ben mi oyle hissettim acaba?
 
Başlık dikkat çekici olduğu kadar sanki biraz da manidar gibi geldi; sanki başka bir dinden ya da önceden reddetmis te islam dinini yeni seçmiş gibi..
Bir tek ben mi oyle hissettim acaba?
Valla ne düşünerek atıyorlar bu başlıkları bilmiyorum ama futbolcunun adı da ilginç gerçekten, soyad olarak duymuştum ama isim olarak ilk defa denk geldim.
 
X