Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar 7/24 evde oldugunuzu ve hicbir ugrasinizin olmadigini düsünün bu gercekten cok can skici ... bütün gün evdeyim ve bos bos oturuyorum günüm yemek temizlik ve esimi beklemekle geciyor ailem uzakta arkadaslarim uzakta(( oyle bisey yapmaliyim ki dertlerimi unuttursun... dikkat gerektiren bir ugras ariyorum bana yardim eder misiniz ? bi ara calismaya karar verdim ama esim izin vermiyor. disardan ilahiyat okuyorum seneye son senem bitince kuran kursu hocaligi yapicam ve esim ondan baska bir iste calismama izin vermiyor... bana evde yapabilecegim ve dikkatimi toplayacak ugraslar soyleyebelir misiniz?
(((
motosiklet al...en büyük eğlence ve uğraş. hayattaki en büyük tutku.
Kizlar 7/24 evde oldugunuzu ve hicbir ugrasinizin olmadigini düsünün bu gercekten cok can skici ... bütün gün evdeyim ve bos bos oturuyorum günüm yemek temizlik ve esimi beklemekle geciyor ailem uzakta arkadaslarim uzakta(( oyle bisey yapmaliyim ki dertlerimi unuttursun... dikkat gerektiren bir ugras ariyorum bana yardim eder misiniz ? bi ara calismaya karar verdim ama esim izin vermiyor. disardan ilahiyat okuyorum seneye son senem bitince kuran kursu hocaligi yapicam ve esim ondan baska bir iste calismama izin vermiyor... bana evde yapabilecegim ve dikkatimi toplayacak ugraslar soyleyebelir misiniz?
(((
motosiklet al...en büyük eğlence ve uğraş. hayattaki en büyük tutku.
Bence sizin sürekli evde olmaktan kaynaklanan bir sıkıntınız var.Yeni evlisiniz anladığım kadarı ile ve eşiniz çalışmanızı yada her hangi bir kurs/aktivite vs içinde olmanızı istemiyor.Daha doğrusu "izin" vermiyor kendi deyiminizle.
Bence eşinizle bu "izin" konusunu konuşun.Önceliklerinizi,isteklerinizi anlatın ona.Belki farkında değildir bu derece sıkıldığınızın.
Eşlerin arasında izin alma/verme olmamalı.Karşılıklı konuşarak istekler birbirine anlatılmalı ve orta yol bulunmalı.
Anladığım kadarıyla daha okuyorsunuz.Son sınıftasınız,kuran kursu hocası olmak hiç kolay değil,okulunuzu bitirince kpss ye hazırlanacaksınız,kazanırsanır atanacaksınız vs uzun bir süre var önünüzde.O zamana kadar evde atanacağınız günü beklemek yerine eşinizle konuşun ve mutlaka bir uzlaşmaya varmayı deneyin.
Çünki sıkıntınızın asıl sebebi istediğiniz gibi "sosyal" olamamanız.
Tam da üstüne bastin. benim sosyal bi hayatim yok ben istiyorum ki kendime göre yeni bi arkadas ortamim olsun ama yok iste. esimle uzlasma yoluna gitmeyi denedik. bu calismak istiyorum cumlesini kurdugum an hersey basa dönüyor.
Şimdi ilk yazınızı okuyunca kendimi buldum resmen yani en azından başlıkta...
Ben de kısa bir süre çalıştım ama onun haricinde üniversite, aöf derken boş vaktimi değerlendiriyordum. Bir sürü kursa gitmiştim ama son birkaç yıldır hep evdeyim, yakında işe başlayacağım.
Sana önerim de madem ki aöfte ilahiyat okuyorsun, bence bitirince yapacağın mesleğe dair kendini geliştirebilirsin. Günlük işler ve ibadet haricinde, kitap okuyabilirsin. Her türlü konuda okumanı tavsiye ederim çünkü Kur'an kursu öğreticisi demek, her kesimden hanıma hitap edebilmek demek. Eğitim, sağlık, kişisel gelişim, psikoloji vs... Her türlü... Tabii dini kitaplarla da öğrendiklerini pekiştirmelisin ki ileride insanlara yardımcı olabilesin. Bir de sana hem dikkatini toplamana yardımcı olacak hem de mesleğinle ilgili bir şey diyeyim: ayet ezberle... Ayetleri defalarca Arapça okuman hem seni Kur'an'da hızlandırır hem de zamanla hafızlık yolunda ilerlemene de yardımcı olur.Madem ki çalışana kadar zamanın bol, bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmek de senin elinde... Tabii insanız 7/24 aynı şeylerle uğraşamayız, o zaman da kafa dağıtmak için örgü, el işi, takı falan yaparsın. Bu konuda Derya Baykal'ın bir programı var şimdi hangi kanalda bilmiyorum sanırım kanaltürk idi.:44: Öğleden sonraları... Ben bir ara izliyordum üni.den önce. Dikiş, nakış, yemek herşey var
![]()
Onerdifin dikkat toplayici is icin tesekkur ederim :) hafizlik var zaten. Kisisel gelisim kitaplarini lise yillarimdan beri okurum gercekten ise yariyor. iste ben de boyle dikis nakis el becerileri isleri istiyorum eglenceli seyler icin tavsiye bekliyorum ama herkes kitap oku diyor![]()
evde oturmak çok sıkıcı insan kendini geliştirecek bişylr yapmalı
temizlik yapıysun bitiyor iş yapıyorsun bitiyo
hayat işte çalışsakta çalışmak ne zor deriz :)
Ne yapsak bitiyor ki ya :) kitap okuyorsun bitiyor örgüye basliyorsun bitiyor![]()