Bomboş

Sizin mutsuzlugunuzdan sistim yeminle. Yapanlar nasil yapiyor arkadasim? Millet 40 yasinda 3 cocukla neler beceriyor,siz de becerin. Genceciksiniz ama uzerinizde bir ölü topragi.
Üye ismiyle müthiş uyumlu bence, mütemadiyen üzgün ve bezgin, aslında çoğu da çabayla hallolacak şeyler..

Evliyim 2 çocuğum var daha çok küçükler. Evlendiğimde örgün eğitimden fakülte mezunuydum, bu yıl 2 çocukla üçüncü üniversitemden mezun olacağım. Yani evlendikten sonra açıktan 2 bölüm bitirdim ve 2 bebek büyütüyorum. Seneye de başka bir bölüm hedefim var . Çocuklar büyüyene kadar ne kadar diploma toplarsam kârdır. Sen de yapabilirsin canim umudunu kaybetme , azimli ve hırslı ol.

Hangi alandan girdiniz. Gerçekten tebrik ederim. Ben Dr biliyorum hamileyken işe gidenler var. Ama aşırı bir yorgunluk oluyor üstümde mide bulantım da geçmedi.
Ben mühendisim, alan sınavına girmedim.
5 ay deli gibi midem bulandı, yemek yiyemiyordum, tansiyonum hep yüksekti, sürekli şiddetli baş ağrısı çekiyordum. Böbrek taşı düşürdüm hamileyken. Bir sürü şey oldu. Akşam eve gidince uyuyordum.
İsterseniz her şeyi yaparsınız.
Diğer konularınıza da istinaden yazıyorum, evinizle ve eşinizle sorunlarınızı çözmeye çalışın. Bence sizi asıl engelleyen ruh durumunuz.

Bence silkelenmen lazım

Hergün birlikte oluyoruz o yüzden yorgunum diyorsun olmayın o Zaman

Kursa gidiyor mudun bilmiyorum ama git zira seni disipline eder

Saatinde gitmek lazım üstüne ödev tekrar vs olur yaparsın böyle evde oldukça motiven düşer

Lise bitikten 18 yıl sonra girdiğim KPSS den 88 aldım ünide matematik vs görmemiştim ama çalıştım bu puanı aldım

Evliydim çalışıyordum ve çocuğum da vardı tabii

Yaşın büyük çocuğum var işe gidiyorum demedim hepsi için mücadele ettim

Bir de bugün hastasındır çalışamazsın yarın yeni bir gün dün çalışmadım zaten deme

Yolunu bastan yanlıs cızmıssın. Once ıs sonra estır eger emekler bosa cıkmasın ıstıyorsan. Hadı es oldu dıyelım bır de cocuk. Sen zaten kararını vermıssın. Ben cok uzulmezdım yerınde olsam. Karıyer yapmayı para kazanmayı oncelıgın yapsaydın cocuk ve koca yı bır sure bekletırdın. Zorla evlendırılmedıysen tabı.

Torpil diye birşey olmasa sadece sınavla atama olsaydı bu arkadaşımız açıkta kalmazdı. Torpilliler yüzünden çalışan, emek veren insanlar sıkıntı çekiyor. Mücadele etmekten başka çaremiz yok.

Ben de atanamadım ama ben atanmaktan umut kesmiştim zaten.

Özelde çalışmaya karar vermiştim.
Okullarda kolejlerde rica minnet is istedim. Az paraya çok çalışırım dedim. Kapidan kovuldum.

Ilkin çok zoruma gitti. Ağladım. Ama artık üzülmüyorum.

Üniversite okumak illaki çalışmak demek degildir.

Okumak ufkunu açar insanin.

Eşim de bana kredi kartını vermiş. Ne harcadım ne harcamadim haberim bile yok. Hesabını vermem. Allaha şükür bir sorunum yok.

Ben de el sanatları ögreniyorim
Yapip satmak icin. Olur insalah.

Back
X