Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizin mutsuzlugunuzdan sistim yeminle. Yapanlar nasil yapiyor arkadasim? Millet 40 yasinda 3 cocukla neler beceriyor,siz de becerin. Genceciksiniz ama uzerinizde bir ölü topragi.
Sizin mutsuzlugunuzdan sistim yeminle. Yapanlar nasil yapiyor arkadasim? Millet 40 yasinda 3 cocukla neler beceriyor,siz de becerin. Genceciksiniz ama uzerinizde bir ölü topragi.
Evliyim 2 çocuğum var daha çok küçükler. Evlendiğimde örgün eğitimden fakülte mezunuydum, bu yıl 2 çocukla üçüncü üniversitemden mezun olacağım. Yani evlendikten sonra açıktan 2 bölüm bitirdim ve 2 bebek büyütüyorum. Seneye de başka bir bölüm hedefim var . Çocuklar büyüyene kadar ne kadar diploma toplarsam kârdır. Sen de yapabilirsin canim umudunu kaybetme , azimli ve hırslı ol.
Hangi alandan girdiniz. Gerçekten tebrik ederim. Ben Dr biliyorum hamileyken işe gidenler var. Ama aşırı bir yorgunluk oluyor üstümde mide bulantım da geçmedi.
Ben mühendisim, alan sınavına girmedim.
5 ay deli gibi midem bulandı, yemek yiyemiyordum, tansiyonum hep yüksekti, sürekli şiddetli baş ağrısı çekiyordum. Böbrek taşı düşürdüm hamileyken. Bir sürü şey oldu. Akşam eve gidince uyuyordum.
İsterseniz her şeyi yaparsınız.
Diğer konularınıza da istinaden yazıyorum, evinizle ve eşinizle sorunlarınızı çözmeye çalışın. Bence sizi asıl engelleyen ruh durumunuz.
Yolunu bastan yanlıs cızmıssın. Once ıs sonra estır eger emekler bosa cıkmasın ıstıyorsan. Hadı es oldu dıyelım bır de cocuk. Sen zaten kararını vermıssın. Ben cok uzulmezdım yerınde olsam. Karıyer yapmayı para kazanmayı oncelıgın yapsaydın cocuk ve koca yı bır sure bekletırdın. Zorla evlendırılmedıysen tabı.
Torpil diye birşey olmasa sadece sınavla atama olsaydı bu arkadaşımız açıkta kalmazdı. Torpilliler yüzünden çalışan, emek veren insanlar sıkıntı çekiyor. Mücadele etmekten başka çaremiz yok.