Bomboşum

Hiç bişey söylemedim önce.Bu epey bi saydı.

Sadece '' Bana bu söylediklerini Allah , bizi bu hale getirenlerden çıkarsın... Sen dua edesin onlar için Allahım canını alda daha çok acı çekmesin diye inşallah '' dedim.

Bedduaya beddua ettim anlayacağınız.

Babamı bekliyorum kızlar.Şu anda şehir dışında.Gelir gelmez oturup konuşalım istiyorum.Ne yol çizeceksek çizelim.

Zerre kadar bişi kalmad içimde.Çabuk tükettik 3 yılda.Kızım var.Bunları söyleyen insan çocuk konusunda da pislik yapar.Şu anda tek düşündüğüm bu

Hay Allah :59::59::59::59::59::59: güçlü olun, aman daha fazla kavga olmasın, güçlü, dik, kendinizden emin olun ve hiç umursamayın onu, laflarına karşılık vermeyin bence..

canım mevzuu neydi, ne insanı bu kadar kızdırabilir ki

Hiç bişey söylemedim önce.Bu epey bi saydı.

Sadece '' Bana bu söylediklerini Allah , bizi bu hale getirenlerden çıkarsın... Sen dua edesin onlar için Allahım canını alda daha çok acı çekmesin diye inşallah '' dedim.

Bedduaya beddua ettim anlayacağınız.

Babamı bekliyorum kızlar.Şu anda şehir dışında.Gelir gelmez oturup konuşalım istiyorum.Ne yol çizeceksek çizelim.

Zerre kadar bişi kalmad içimde.Çabuk tükettik 3 yılda.Kızım var.Bunları söyleyen insan çocuk konusunda da pislik yapar.Şu anda tek düşündüğüm bu

boşanma kararını aldıysan kafanda cocuk konusunu takma kafana daha süt çocuğu mahkeme sana bırakır birde asla evi terk eden sen olma ilk o terketsin o ayrılsın senden sabret cnm ..... sakın sakın bu dediklerimi yap belki suan çok üzülürsün yanında bir saniye bile durmak istemezsn ama mahkemede işine yarar faydasını görürsün .... sana şiddet uygularsa direk polis cagır zabıt tuttur ama sen asla karsılık verme hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun eşini tanımadığım için fazla yorum yapamıycam sadece senn anlattıklarından ötürü bu yorumu yapıyorum sorunlarından kurtulman ümidiyle allah yardımcın olsun

olacak iş mi ya, bu laf nasıl soylenir birine, ben boceklerin bile yanarak olmesine katlanamıyorum, bu nasıl dilenir, boyle hasta ruhlu bi adamla artık değer verip konuşmaya bile değmez.

gün yüzü görmemiş beddualar etmiş sana eşin.. çok ayıpladım. sanıyorum cahillikten geliyor bu davranışlar.
hayat böyle bir insanla geçer mi ? mutlu olur musun ? düşün taşın. en önemlisi güçlü ol.
yuvan yıkılmasın diye sana iyi yönlerini gösterecekler anlatacaklar eşinin. sakın kanma, neden bu raddeye geldiğinizi neden bu kararı aldığını hatırla herzaman.
malesefki acı beynimiz yok. unutursun acılarını iyi yönlerini düşündükçe.. dikkatli ol.

Son düzenleme:
işte bir tane daha yok ben tez yazıcam valla bu erkek milleti iyi niyetli ortayı bulmaya çalışan utanma bilen kadın istemiyooooorrrr deliyle deli olan kötüden anlayan insanlar bunlar tez kaç kurtul bacım yanmak nasılmış anlicaktır...

Ağzına ölüm lafını bu kadar kolay alıp, beddua eden insanlara acıyorum. Ölüm acısını bir hissetse (ki Allah kimseye hissettirmesin) bakalım böyle atıp tutabiliyor mu? En acı şekilde öl ne demek? İnsanın içi sevdiğinin başı ağrısa bile acır. Kızgınlıkla söylenebilecek şeylerin bile bir sınırı var, bu kadar acısını ben kaldıramazdım açıkçası. Yangına körükle gitmek istemem, yazacaklarımı on kere düşünüyorum inanın. Ama şunu düşünmekten de kendimi alıkoyamıyorum; eş dediğiniz nasıl olmalıdır? Sizin ölümünüzü dilemeyi bırakın, bunun düşüncesiyle bile kahrolacak kadar size değer veren biri olmadıktan sonra, ne anlamı kaldı yanınızda olmasının?

Umarım kendinize mutlu olacağınız bir yol çizersiniz. Onun kötü lafları da size değil kendisine zarar aslında. Çünkü insan gün gelir kendi kötülüğünün içinde boğulur. Deneyimlerimden dolayı buna sonuna kadar inanıyorum.

canım mevzuu neydi, ne insanı bu kadar kızdırabilir ki

Bizim sorunumuz hep ailesi oldu.Hep onları ön planda tuttu benden ve kızımdan önce.

Annesi ve 2 ablası var.Baba hasta.Ablalarının kocalarıda umursamaz,aile kavramı bilmez....Erkek olarak hep bu oldu ellerinde.Başka ilgilenecek kimse yoktu çünkü.

İlk olarak acıyordum hallerine.Bi şey söylemiyordum.Gariban geliyorlardı.Ama sonraları durum değişti.Kullanıldığımı hissettim.Hem maddi,hem manevi...

Benden gizli yapılan alışverişleri görüm ekstrelerde çoğu kez.Alsın annesidir dedim.Ablalarının faturalarının ödendiğini duydum sonra.Kızımın sadakası olsun dedim.Hep ılımlı olmaya çalıştım.

Ama durum çok değişti.Kullanmaya getirdiler işi.Her konuda...Ben ılımlı olmaya çalıştıkça, SAF GELİN ANLAMIYOR diye algılandım...

Öle işteeee...Yine bu konulardan tartışma yaşandı.

Sen hiç evlenmemeliymişsin dedim.Anneni ve ablalarını alıp bi ewde yaşamalıymışsın.Daha mutlu olurdun dedim.Burdan büyüdü olaylar....

Bi kaç kere çıtlattım bizimkilere durumumu ama babam '' Bana annesi,ablası,babası diye gelme...Bunları sorun yapıp boşanacağım diye de gelme.Seni aldatır,döver,bakmaz o zaman kapım açık dedi .

kadın evlenir önce kocam der erkek evlenir önce anam der işte anlayın kadınla erkek beyni arasında ki farkı doğmuş anasıynan sanki ölecek karısı deilde anasıyla....

Bizim sorunumuz hep ailesi oldu.Hep onları ön planda tuttu benden ve kızımdan önce.

Annesi ve 2 ablası var.Baba hasta.Ablalarının kocalarıda umursamaz,aile kavramı bilmez....Erkek olarak hep bu oldu ellerinde.Başka ilgilenecek kimse yoktu çünkü.

İlk olarak acıyordum hallerine.Bi şey söylemiyordum.Gariban geliyorlardı.Ama sonraları durum değişti.Kullanıldığımı hissettim.Hem maddi,hem manevi...

Benden gizli yapılan alışverişleri görüm ekstrelerde çoğu kez.Alsın annesidir dedim.Ablalarının faturalarının ödendiğini duydum sonra.Kızımın sadakası olsun dedim.Hep ılımlı olmaya çalıştım.

Ama durum çok değişti.Kullanmaya getirdiler işi.Her konuda...Ben ılımlı olmaya çalıştıkça, SAF GELİN ANLAMIYOR diye algılandım...

Öle işteeee...Yine bu konulardan tartışma yaşandı.

Sen hiç evlenmemeliymişsin dedim.Anneni ve ablalarını alıp bi ewde yaşamalıymışsın.Daha mutlu olurdun dedim.Burdan büyüdü olaylar....

Bi kaç kere çıtlattım bizimkilere durumumu ama babam '' Bana annesi,ablası,babası diye gelme...Bunları sorun yapıp boşanacağım diye de gelme.Seni aldatır,döver,bakmaz o zaman kapım açık dedi .

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, bencede bazı erkekler evlenmemeli, allah kolaylık ve sabır versin canım.

dövmek sadece tekme tokatla olmuyo işte, dil yarası diye bişey var

Eşinizin söyledikleri çok çirkin.
Ama bu konuyu büyüklerinizden biri babanız olabilir veya eşinize sözü nazı geçen biri konuşsa
sizin, eşinizin önceliği siz sonra ailesi olduğunu anlatsalar
yie anlamaaz mı?

beddua döner dolaşır sahibini bulur hele haksızsa...
annemin bi arkadaşı bi yere gitmek isteyince kocası izin vermemiş,kadın yinede gitmiş,adam arkasından inşallah yolda ölürsün,paramparça olursunda kemiklerini toplarım demiş.ardından kendisi markete giderken haberi geliyo,adam paramparça pert:45:

işte bir tane daha yok ben tez yazıcam valla bu erkek milleti iyi niyetli ortayı bulmaya çalışan utanma bilen kadın istemiyooooorrrr deliyle deli olan kötüden anlayan insanlar bunlar tez kaç kurtul bacım yanmak nasılmış anlicaktır...

Evet iyilik istiyor kadin adam saniyor bu aptal veya saf,vur semeri sirtina.

Ekes arkadasim esin kesinlikle ne olursa olsun bu tür agir konusmamaliydi,,,eminim ailesinin cok etkisinde kaliyor ama ya sen esisin,cocugunun annesi sin..

Allah vicdanini sizlatsin esinin...ama sen Beddua etmemeye calis canim,Allaha havale et,,,Beddua bir zehir gibidir insani eritir katilastirir...Dogru yoldan saptirir.

Allah şu sömürgen aileleri nasıl biliyorsa öyle yapsın! Bırakalım mutlu olsunlar diyen yok destek değil köstek olurlar ancak!

Ben eşimin susmasından yakınıyorum sizinki ise keşke hep sussa dedirten cinstenmiş doğrusu!

Öyle ki "öleme" kelimesini önce anlayamadım şivesel yöresel bi kelime "söylenme" gibi birşey sandım devamını okuyunca idrak ettim çok enteresan doğrusu insanın aklına düşmanına bile böyle laflar söylemek gelmez öleme sürün falan nasıl bir kurgu nasıl bi hayal gücüdür anlayamadım.

Ne kadar kızsanız hakkınız eşi ve çocuğunun annesi olan kişiye bu denli bir beddua etcek duruma gelmiş birinde psikolojik bi sorun ararım ben hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...

Allah şu sömürgen aileleri nasıl biliyorsa öyle yapsın! Bırakalım mutlu olsunlar diyen yok destek değil köstek olurlar ancak!

Ben eşimin susmasından yakınıyorum sizinki ise keşke hep sussa dedirten cinstenmiş doğrusu!

Öyle ki "öleme" kelimesini önce anlayamadım şivesel yöresel bi kelime "söylenme" gibi birşey sandım devamını okuyunca idrak ettim çok enteresan doğrusu insanın aklına düşmanına bile böyle laflar söylemek gelmez öleme sürün falan nasıl bir kurgu nasıl bi hayal gücüdür anlayamadım.

Ne kadar kızsanız hakkınız eşi ve çocuğunun annesi olan kişiye bu denli bir beddua etcek duruma gelmiş birinde psikolojik bi sorun ararım ben hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...

aynen, bende bi 4-5 kere öleme kismini okudum durdum ama anlamadim sonrasinda anladim:44:

yalniz bu sekil beddua eden erkek ben pek rastlamadim, daha cok kadin bedduasina benziyo acaba annesindenmi duydu:26:

yok yok ben en büyük düsmanimin bile bu hale gelmesini istemem, merhamet denen seyden adamin icinde zerre kadar yok,
korkarim ben böyle insandan:18:

nasıl beddua bu böyle ya arada sevgi saygı kalmamış.sorunlarınızı bilmiyorum ama keşke düzelse.düzelse bile gerçi insan soğuduktan sonra nasıl eskisi gibi olacak

nasıl beddua bu böyle ya arada sevgi saygı kalmamış.sorunlarınızı bilmiyorum ama keşke düzelse.düzelse bile gerçi insan soğuduktan sonra nasıl eskisi gibi olacak

Bu bedduaların tutacağından sakın korkmayın! Allah bilir kim haklı, kim haksız. Siz sakın bu tür karşılıklar vermeyin. Rabbim böyle insanlardan uzak tutusun bizi.

Back
X