• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boncuk işi vitrin takımı

Kedersiz

canim kizim
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
21.176
141
423
img1244l.jpg
img1232lk.jpg

img1241y.jpg
img1243uq.jpg

img1248b.jpg

kızlar bu boncuk işlerini sipariş üzerinede yapıyorumm ilgilenen olursa özelden irtibata geçebilir benimle

gayet şık olmuş canım ellerine sağlık :hulya: özellikle dantel sevmeyenler için ideal boncuk işi..senin yaptığın boncuk işini bende kullanıyorum yatak odası takımıı ellerine sağlıkkk tekrar

gayet şık olmuş canım ellerine sağlık :hulya: özellikle dantel sevmeyenler için ideal boncuk işi..senin yaptığın boncuk işini bende kullanıyorum yatak odası takımıı ellerine sağlıkkk tekrar
beğendiğine sevindim canım teşekkür ederim..benim müşteriye gösterirsin artık bunuda olumunekankayizsmile

ellerine sağlık canım çok şık olmuş bana yatığın yatak odası takımı da çok güzel duruyo

çok güzel olmuş ben danteli sevmem ama bunlara bayıldım zamanı gelince müşterilerinden biriyim:)

cok güzel olmuslar gercekten bayıldım bende yapmayı düsünmüstüm bi ara ama boncukların ipi kestigini söylediler siz yaptıgınız icin bilirsiniz dogrumu acaba

cok güzel olmuslar gercekten bayıldım bende yapmayı düsünmüstüm bi ara ama boncukların ipi kestigini söylediler siz yaptıgınız icin bilirsiniz dogrumu acaba
canım şu bildiğimiz floş ipleri koparıyo ama ben misina ipi ile yapıyorum kopyana ip diyorlar o daha dayanıklı oluyo

iyi günler,
ben almanyadan siparis vermek istiyorum ama kargo ve ödeme nasil oluyr bilmiyorum.sizin bilginiz varsa paylasirmisiniz.

Merhaba canım ellerine sağlık çok şık olmuş

Bende yeni öğrendim ama kendime yapyorum merak ettiğim bir şey var çok güzel şık duruyor ama kullanışlı oluyormu acaba hani boncuklar zamanla ipi kesmez sanırım kesecek olsa elimizde yaparken keser değilmi

iyi günlerde kullan canım pek güzel olmuş
çok da şık duruyor :) ellerine sağlık

çok şık ellerine sağlık:nazar::nazar:

iyi günlerde kullan canım pek güzel olmuş
çok da şık duruyor :) ellerine sağlık
teşekkür ederimmm :16:
Merhaba canım ellerine sağlık çok şık olmuş

Bende yeni öğrendim ama kendime yapyorum merak ettiğim bir şey var çok güzel şık duruyor ama kullanışlı oluyormu acaba hani boncuklar zamanla ipi kesmez sanırım kesecek olsa elimizde yaparken keser değilmi
canım yukarda da yazdığım gibi misina ipi ile daha dayanıklı kalabiliyo ..
birde şu var boru boncukların arasında ucu sivri olanlar oluyo iğneden geçirmeden önce dikkat et misina ipi bile olsa ipi jilet gibi koparıyo

bu kum boncuklar kaç numara acaba bende merak saldım nasıl yapıldığını öğrendim ama boncukları tutturamıyorum :61: bide burgu boru boncuk kullanıyorum o daha hoş duruyo :97:

Back
X