Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beğendiğine sevindim canım teşekkür ederim..benim müşteriye gösterirsin artık bunuda olumunekankayizsmilegayet şık olmuş canım ellerine sağlık :hulya: özellikle dantel sevmeyenler için ideal boncuk işi..senin yaptığın boncuk işini bende kullanıyorum yatak odası takımıı ellerine sağlıkkk tekrar
kaydirigubbakcemile5evet canım göstercem kesinlikleee kaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktangüle güle kullan yaptıklarımıellerine sağlık canım çok şık olmuş bana yatığın yatak odası takımı da çok güzel duruyo
canım şu bildiğimiz floş ipleri koparıyo ama ben misina ipi ile yapıyorum kopyana ip diyorlar o daha dayanıklı oluyocok güzel olmuslar gercekten bayıldım bende yapmayı düsünmüstüm bi ara ama boncukların ipi kestigini söylediler siz yaptıgınız icin bilirsiniz dogrumu acaba
çok şık ellerine sağlık![]()
teşekkür ederimmmiyi günlerde kullan canım pek güzel olmuş
çok da şık duruyor :) ellerine sağlık
canım yukarda da yazdığım gibi misina ipi ile daha dayanıklı kalabiliyo ..Merhaba canım ellerine sağlık çok şık olmuş
Bende yeni öğrendim ama kendime yapyorum merak ettiğim bir şey var çok güzel şık duruyor ama kullanışlı oluyormu acaba hani boncuklar zamanla ipi kesmez sanırım kesecek olsa elimizde yaparken keser değilmi