- 14 Ekim 2023
- 100
- 30
- 18
- 24
- Konu Sahibi medinegirginer23
Eğer hayır derse, peki öyle yaşanır mı?Allah aşkına adam burnunuzun dibindeymıs alın karşınıza konuşun bi umut var mı yok mu bizim için die . Böyle yaşanır mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer hayır derse, peki öyle yaşanır mı?Allah aşkına adam burnunuzun dibindeymıs alın karşınıza konuşun bi umut var mı yok mu bizim için die . Böyle yaşanır mı ?
Daha çok gençsiniz , ilişkilerde acemisiniz. Eğer kendi isteğinizle yakınlaşma olduysa harcanmış ya da kullanılmış olarak bakmayın olaya. Bu kelimeleri de hiç sevmem. Yaşadınız oldu bitti gerisini boşverin. Mutlaka psikolojik destek almanız lazım. 3 yıldır bu kişiden başka kimseyi düşünmüyorsunuz bu hiç normal bir durum değil. Sadece 1 ay görüşmüşsünüz ama o yakınlaşma etkilemiş sizi , bağlanmışsınız hemen. Daha karşınıza çooook erkek çıkacak. Ama öncelikle sizin onu zihninizden silmeyi istemeniz , bunu kabul etmeniz lazım. Okuyor musunuz?O zamanlar öyleydi şuan öyle biri değil ben harcanmış oldum yani
Yaşanır bal gibi yaşanır önüne bakılır böyle ne olduğu belli belirsiz bir hayale bel bağlayıp yıllarımı yemem en azından...Eğer hayır derse, peki öyle yaşanır mı?
Çok denedim ama yapamıyorum. O bir aylık süre içerisinde ceketini çalmıştım öyle düşünün, ki hâlâ da kokusu üzerinde.Daha çok gençsiniz , ilişkilerde acemisiniz. Eğer kendi isteğinizle yakınlaşma olduysa harcanmış ya da kullanılmış olarak bakmayın olaya. Bu kelimeleri de hiç sevmem. Yaşadınız oldu bitti gerisini boşverin. Mutlaka psikolojik destek almanız lazım. 3 yıldır bu kişiden başka kimseyi düşünmüyorsunuz bu hiç normal bir durum değil. Sadece 1 ay görüşmüşsünüz ama o yakınlaşma etkilemiş sizi , bağlanmışsınız hemen. Daha karşınıza çooook erkek çıkacak. Ama öncelikle sizin onu zihninizden silmeyi istemeniz , bunu kabul etmeniz lazım. Okuyor musunuz?
Keşke sizin kadar akıllı olabilsem bu salaklığımla kendi sonumu kendim getireceğim resmenYaşanır bal gibi yaşanır önüne bakılır böyle ne olduğu belli belirsiz bir hayale bel bağlayıp yıllarımı yemem en azından...
En azından gider hayatına bakarsın , sanki şuan yaşamıyor musun ?Eğer hayır derse, peki öyle yaşanır mı?
Evet haklısınız ama şöyle söyleyim. Onu en son gördüğümde o kadar mutlu olmuştum ki yanından gittiğim de kaldırıma çöküp ağlamıştım çünkü uzun zaman sonra ilk defa yaşadığımı hissetmiştimEn azından gider hayatına bakarsın , sanki şuan yaşamıyor musun ?
Değişik değişik konuşmayın ya öldünüz toprak altında mısınız hayatınızda olmayan biri hayır dese ne demese ne ? Yok zaten kendı kendınıze içinizde büyütmüşsünüz
okumuşsun işine gitmişsin falan filan . gerçekten psikolojik etkilenenleri gectım normal insanlar zor okuyup okulu bitirip iş güç sahibi oluyor âlâ yaşamışsın öyle büyük büyük laflar etme
Saçma bi takıntı haline getirmişsiniz size bekledıgınız değeri vermedi die . Yazık genclıgınızeEvet haklısınız ama şöyle söyleyim. Onu en son gördüğümde o kadar mutlu olmuştum ki yanından gittiğim de kaldırıma çöküp ağlamıştım çünkü uzun zaman sonra ilk defa yaşadığımı hissetmiştim
Saçma bi takıntı haline getirmişsiniz size bekledıgınız değeri vermedi die . Yazık genclıgınıze
Allah akıl versin diye başlayacağım müsaadenizle.Üç yıl önce biriyle konuşmaya başladım ve saçma sapan bir sebepten konuşmayı kestik. Ama ona o kadar aşığım kı burada yazsam kelimelere sığmaz. Fakat o beni hiç bir zaman ciddi bir şeyler yaşayacağı biri olarak görmedi. İçimden bir ses bir gün mutlaka evleneceğimizi söyler ve ben saçma bir histen dolayı buna göre yaşıyorum resmen. Sırf ondan uzaklaşmamak için okulumu burada bitirdim. Şimdi de şehir dışında işimi sürdürmek istiyorum fakat onu bırakmamak için gidemiyorum, olur da gelirse beni bulamaz diye. Ama biz konuşmuyoruz varlığımı bile unutmuştur. Takıntı diyeceksiniz gerçekten değil seviyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum hayatımı benden haberi olmamasına rağmen ona göre düzenliyorum sırf bu sinirimden çevremdekilere aileme herkese kötü davranıyorum
Ne yapmalıyım aynı şeyleri yaşayan var mı?
bir sohbetimiz falan olmamasına rağmen sürekli bana bakıyordu. Bakıyor, gülüyor, konuşmaya çalışıyordu. Ben herkesle muhatap olan biri değilim bundan dolayı çekiniyordu benden. Aynı ortamda bulunduğumuz bir vakitte bana çok sinsi olduğumu ordan bakınca çok itici durduğumu söyledi, biraz tartıştık. Sonrasında hiç bir şey olmamış gibi bakmaya devam ediyor. Beni sürekli çocuksu bir şekilde sinirlendirmeye çalışıyor. Ama gözünüde alamıyor. Çevremdekiler ilgisini çektiğimi söylüyor ama bana çok saçma geliyor. Erkekler hoşlandıkları kızı sinir etmeye çalışırmı, bu çok çocuksu değilmi?
Belki yazacağım şeyler bazılarınıza saçma gelebilir.
Yaklaşık iki sene önce biriyle tanıştım ve ilk gördüğümde sebepsiz yere içime bir şey doğdu, bu kişiyle evleneceğimi hissettim. Sonrasında konuşmaya başladık ama yine içimden bir ses konuşmaya devam edersem ayrılıp bir daha da karşılamayacağımızı bundan dolayı konuşmayı kesmemi ve yıllar sonra bir şekilde yeniden olacağımızı söyledi evet belki çok saçma ama ilk defa böyle bir şey hissettim ve iki senedir o kişiyi çok seviyorum hiç bir şekilde de konuşmadık ama aynı ortamlarda bulunmuşuzdur
Uzun lafın kısası sizce evleneceğimiz kişi içimize doğmuş olabilir mi yoksa içimdeki ses bir saçmalıktan mı ibaret?
benden hoşlanan biri vardı bir kaç ay bunu baya belli etti çok hoşlanıyordu ama ben hiç bir şekilde yüz vermedim arkadaşça davrandım
Şuan doğal olarak eskisi kadar ilgilenmiyor ama benim olmadığım ortamlarda sürekli arkadaşlarıma beni soruyor beni bi erkekle görünce kıskanıyor vs ama eskisi kadar bana belli etmiyor bu defa da ben çok fazla hoşlanıyorum ne yapmam lazım ben mi adım atmalıyım çok karışık bir durumun içindeyim lütfen yargılamadan fikir verin çok ihtiyacım var
Benden hoşlanan biri vardı fakat ben uzun bir süre oralı olmadım buna rağmen karşımdaki yinede adım atmaya devam ediyor ve sanırsam bende artık bir şeyler hissetmeye başlıyorum. Yarın arkadaşlarımla sahilde olacağız ve onu da çağırmak istiyorum fakat biraz çekiniyorum. Sizce çağırsam çok abes mi durur yoksa çağırmalı mıyım?
uzun zamandır beğendiğim biri var fakat kızlara yüz vermeyen ağır başlı biri biraz da egolu. Bir kaç ay önce çevresindekilere beni sormuştu ve bana uzun uzun bakıp gülümsemişti hepsi bu kadar.
Bire bir sohbet etmeye cesaret edemedim çekinmiştim şimdi ise gidip bi şekilde konuşmak istiyorum. Fakat nasıl davranmalıyım? Güler yüzlü sempatik mi yoksa onun gibi ağır başlı sert mi? Nolur yardım edin
Çok ama çok acil bir şekilde tedaviye ihtiyacınız var.Öncelikle şunu baştan söyleyeyim kadınlardan hoşlanmıyorum. Sadece bir erkekle flört ediyorum bir süre geçtikten sonra durduk yere bana karşımdaki kadınmış gibi geliyor ve soğuyorum yıllardır böyle ve kesintisiz her erkekte başıma geliyor.
Sizce bunun sebebi nedir daha önce başına gelen varmı? Gerçekten bu durum çok sinirimi bozuyor
Korona döneminde sosyal medyadan biriyle tanışıp uzun bir süre flört ettim ve sonrasında onun erkek değilde bir kız olduğunu yani fake hesap olduğunu öğrenmiştim sizce bundan kaynaklı olabilir mi
Lütfen kendinize büyük bir iyilik yapın ve doktora gidin. Asla sizi eleştirmek, üzmek, kırmak için söylemiyorum. Belli ki siz artık mantıklı düşünemiyorsunuz. Elinizde değil. Destek alın. Bu durumu atlatabilirsiniz.Üç yıl önce biriyle konuşmaya başladım ve saçma sapan bir sebepten konuşmayı kestik. Ama ona o kadar aşığım kı burada yazsam kelimelere sığmaz. Fakat o beni hiç bir zaman ciddi bir şeyler yaşayacağı biri olarak görmedi. İçimden bir ses bir gün mutlaka evleneceğimizi söyler ve ben saçma bir histen dolayı buna göre yaşıyorum resmen. Sırf ondan uzaklaşmamak için okulumu burada bitirdim. Şimdi de şehir dışında işimi sürdürmek istiyorum fakat onu bırakmamak için gidemiyorum, olur da gelirse beni bulamaz diye. Ama biz konuşmuyoruz varlığımı bile unutmuştur. Takıntı diyeceksiniz gerçekten değil seviyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum hayatımı benden haberi olmamasına rağmen ona göre düzenliyorum sırf bu sinirimden çevremdekilere aileme herkese kötü davranıyorum
Ne yapmalıyım aynı şeyleri yaşayan var mı?
bilmeden manifestlemişKelimelerin gücü. 24 saat istemissin 24 saat yaşamışsin. Bu tıpkı benim bir zamanlar 54 kiloydum ve kilo almayayım diye Allah'ım nolur 55 i gormeyeyim derdim. Tartıya çıktığımda 62 idim. Gerçekten hiç 50 li sayı görmedim![]()
Akıllı olamıyorsanız akıl takviyelerini dinleyin o zaman. 3 yıl önce dediğin 18 yaşındaymışsınız. Herkese aşık olunacak bir yaş bu. 3 senede geçip gitmediyse sizde psikolojik bir sorun var. Takıntı olmuş ama bence siz bu kişiyi değil, bu kişiye aşık olmayı takıntı etmişsiniz. O yüzden gidip konuşmuyorsunuz çünkü cevabı biliyorsunuz. Göremem edemem diyince ülkenin öbür ucunda sandım, adam arka sokaktaymış. Bu sürede kaç flörtü ilişkisi olmuştur.Keşke sizin kadar akıllı olabilsem bu salaklığımla kendi sonumu kendim getireceğim resmen