Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Boncuk Kaynak Saçları Zayıflatır mı !!?

pan_zehir

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
14
0
16
İstanbul
Arkadaşlar boncuk kaynakta saçlar dipten pense yardımıyla sıkıldığı için vidalı kısım saçı ezerek saçın sıkıştığı noktadan zayıflamasına ve saçta röfle varsa saçın o noktadan kopmasına neden olduğu duydum.!!
2 ay öncesine kadar belimde olan saçlarımı kestirdim ve şimdi çok pişmanım. Saçlarım şuan elimde mevcut atmadım. Bunları tekrar kaynak yaptırmak istiyorum ama sıkıştırılan boncukların saçı ezip zayıflattıgını, hava aldırmadığını ve çıkardıktan sonra aşırı dökülmeyle saç kayıplarına neden olduğunu duydum. Tabi kuaför para kazanmak için zararlı olmadığını söylüyor. Şimdi ben ne yapmalıyım?
Kaynak taktırıp çıkartmış olan arkadaşlar tecrübeleriniz- deneyimlerinizi yazarak yardımcı olursanız sevinirim.

mrb cnm sakın yaptırma derım cunku soylenenler dogru... benım kuzenım sacları belındeydı cok gür sık sacları vardı ve sıkıldı saclarından omuz hızasında kestırdı, kısa sactan pısman oldugu ıcın kuafore gıdıp dedıgın sekılde boncuklu saclardan kaynak ekleme yaptırdı saclarını uzattırdı... 6 ay kullandı sacları bıraz uzayınca kaynagın suresıde gecınce gıdıp cıkardıgında ıse sonuc cok kotuydu o gur ve sık olan sacları ıncecık kalmıstı 1 sene gectı uzerınden ve sacları hala ıncecık yaptırdıgına ınanılmaz pişman oldu sende pişman olmak ıstemıorsan yaptırma bırak koku sende uzar nasıl olsa....

çok geçmiş olsun cnm ya umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur saçları aynı benim durum gibi olmuş onunkide.
çelişkideydim acaba yaptırsam mı diye ama simdi burdan da duyunca iyice vazgectim.. kısa olması saçlarımı kaybetmekten iyidir. hem doğal değil. kuaförlerin tuzağına düşmemek lazım.

cıt cıt kullan bence daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…