aaa hani resim(
bende kendım işlemıstım belki modelı aynıdır.. işledım ama canım cıktı 4 ayım buna gitti..
4parca yapmıstım ben.. bi yemek masasına bi orta sehpaya 2 parca buyuk kare ile 2de kucuk zigon ve tv unıtesının ustune koymaya işlemıstım..
işlemek isteyene Allah sabır versın demek istiyorum..
ayy canım sımdı gordum tamam az önce siteden dustum bi sorun oldu sanırım o anda goremedım ...cnm resimler gözüküyorr bbelkii baktıgın anda çıkmamış olabilirrr..a.s.
canım ya bende yapmak istiyorum mardinde nereden aldın bende diyarbakırda oturuyorum model amaçlıda olsa gidip almak istiyorum bana aldığın yeri söylermisin?
ayy canım sımdı gordum tamam az önce siteden dustum bi sorun oldu sanırım o anda goremedım ...
el emegi göz nuru bunlar inankı el becerini işlerken bi yandan sabrınıda işliyorsun yani..
çok guzel canım Allah iyi gunlerde kullandırmayı nasip etsın.. :Saruboceq:
benım işledigiğim modeli farklı bi bohcadan ornek çıkartmıstım :)) model bulamayınca eskı kanavice bohcalar çok işime yaradı :))
tam net resmını bulabılırsem eklerım buraya.. bende bi arkadasımdan gormustum heves edip yapmıstım :))
harika olmuşlar alkisalkisalkis
anneciğinin ellerine emeğine sağlık a.s.
ben motif motif duran modeli nette görmüştüm çok hoşuma gitmişti kopyaladım ama yapılışı nasıl bilmiyorum
ama uğraşam tabi çünkü çok beğendim boncuklu modelleri
canım motifli olanı tarif edermisin yapılışını :1hug:
HARIKAA BAYILDIM VALLLA...COK SIKK DURUYORR...ISIL ISIL :)
ELLERINIZE SAGLIK!buyrunnnnnnnnn
çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
çok şık duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?