• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bones dizisini seyredenler

harika bir dizi eğer cinayetleri ve çözümlerini seviyorsan adli antropolog bir hatunla yakışıklı bir fbi ajanı ve ekipleri iskeletlerden cinayetleri çözüyorlar genel olarak anlatmak gerekirse. ben 4 sezonuda bitirdim şimdi hevesle 5. sezonu bekliyorum çünkü çok heyecanlı yerde yakışıklı fbi ajanımızla (David Boreanaz angel dizisinin vampiri) ilgili bir yerde kaldı. :)

bir sezonunu izlemistim gercekten cok guzel bi dizi...David'in oynadigi butun diziler guzel olmak zorunda mi....Muthis biri gercekten,Angel'in tekrarini bitireyim bu diziye baslayacagim...

Konuyu hortlatmış olacağım ama bones benim de beğeniyle takip ettiğim bir dizi. Yeni sezonunu merakla bekliyorum. Yabancı diziseverlere şiddetle tavsiye ederim :)

$image.webpEmily Deschanel(Temperance Brennan)

$image.webpDavid Boreanaz(Seeley Booth)

$image.webpTamara Taylor(Dr.Camille Saroyan)

$image.webpMichaela Conlin(Angela Montenegro)

$image.webpT.J Thyne(Dr. Jack Hodgins)

$image.webpJohn Francis Daley(Dr. Lance Sweets FBI Psikoloğu)

$image.webp

BONES
Amerikan suç drama dizisi
FBI ajanı Seeley Booth ve Adli Antropolog Temperance Brennan'ın ve Brennan'ın çalıştığı Jeffersonian'daki ekiple birlikte cinayetleri çözdükleri, her bölümde farklı bir adli vak'ayı ele alan sürekleyici bir dizi.

Başrollerde Emily Deschanel ve David Boreanaz oynuyor, Michaela Conlin(Angela) ve T.J. Thyne(Hodgins)'ın oynadıkları karakterleri de seviyorum.
Her hafta farklı serüven olan yabancı dizileri sevenler için güzel bir seçim olur.
Türkiye'de FX kanalında 6. sezonu izleyebilirsiniz.

Back
X