• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borç batağındayım.. şimdi ne yapmam gerekir lütfen bir akıl verin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
713
Puanlar
53
Oradan oraya savrulduğum yetmiyormuş gibi. Çok kötü maddi olarak dipteyim... öncelikle ıphone almak için kredi çekmiştim 13 bin kadar o kredi ile telefon aldım . Sonra yetmedi 4 000 daha çektim . O parada Çar çur oldu . Şu an ek hesaptan -4500 lira içeri girdim. Ve bu ay tüm maaşım ek hesaba gidecek ve ödenecek kredi kartı borcumda var . Şimdi bu telefonu satmaktan başka çarem yok değil mi . İki kere ihtiyaç kredisi çektim diye hiç bir banka kredi vermiyor artık şimdi ne yapacağım ben . Nasıl bir çözüm önerisi sunarsınız bana . Gerçekten çok zor durumdayım

kredi çekip telefon almak sadece Türkiyede görülebilecek türden bir saçmalık sanırım :işsiz:

Yani iphone yerine android bir telefon da kullanabilirdin. Gösteriş için mi tüm bunlar? Kendine çektirdiğin eziyete değer mi?

Telefonu sat bence de daha fazla kullanıp değerini düşürmeden

Son düzenleme:
Kredi çekip telefon alanları anlamıyorum gerçekten, maddi olarak iyi değilseniz şu durumda telefonu satıp borçları kapatmak daha mantıklı. Bütçenize uygun bir telefonla idare edebilirsiniz

Çalışıyor musunuz ? Ne iş yapiyorsunuz bunu merak ettim. Borç illa ki olur gelir durumuna göre. Ona göre bir ödeme planı çizelim. Ama telefona o kadar para vermek cidden saçmalık ve hiç bir zaman anlayamayacağım bir şey.

Oradan oraya savrulduğum yetmiyormuş gibi. Çok kötü maddi olarak dipteyim... öncelikle ıphone almak için kredi çekmiştim 13 bin kadar o kredi ile telefon aldım . Sonra yetmedi 4 000 daha çektim . O parada Çar çur oldu . Şu an ek hesaptan -4500 lira içeri girdim. Ve bu ay tüm maaşım ek hesaba gidecek ve ödenecek kredi kartı borcumda var . Şimdi bu telefonu satmaktan başka çarem yok değil mi . İki kere ihtiyaç kredisi çektim diye hiç bir banka kredi vermiyor artık şimdi ne yapacağım ben . Nasıl bir çözüm önerisi sunarsınız bana . Gerçekten çok zor durumdayım
Aklini peynir ekmeklemi yedin diye sorasim geldi🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X