Borç batağındayım.. şimdi ne yapmam gerekir lütfen bir akıl verin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oradan oraya savrulduğum yetmiyormuş gibi. Çok kötü maddi olarak dipteyim... öncelikle ıphone almak için kredi çekmiştim 13 bin kadar o kredi ile telefon aldım . Sonra yetmedi 4 000 daha çektim . O parada Çar çur oldu . Şu an ek hesaptan -4500 lira içeri girdim. Ve bu ay tüm maaşım ek hesaba gidecek ve ödenecek kredi kartı borcumda var . Şimdi bu telefonu satmaktan başka çarem yok değil mi . İki kere ihtiyaç kredisi çektim diye hiç bir banka kredi vermiyor artık şimdi ne yapacağım ben . Nasıl bir çözüm önerisi sunarsınız bana . Gerçekten çok zor durumdayım
Ülke geneli durumlar hemen hemen aynı sıkma canını, telefonunu sat borçlarını kapat sonra kalanını ödersin yavaş yavaş. Ama heves etmiş almışsın biraz daha sık dişini strese gire gire öde yavaş yavaş saçı başı dökmeyi göze al. Ben olsam öyle yapardım istemiş almışım ceremesinide çekicem napıyım derdm

Oradan oraya savrulduğum yetmiyormuş gibi. Çok kötü maddi olarak dipteyim... öncelikle ıphone almak için kredi çekmiştim 13 bin kadar o kredi ile telefon aldım . Sonra yetmedi 4 000 daha çektim . O parada Çar çur oldu . Şu an ek hesaptan -4500 lira içeri girdim. Ve bu ay tüm maaşım ek hesaba gidecek ve ödenecek kredi kartı borcumda var . Şimdi bu telefonu satmaktan başka çarem yok değil mi . İki kere ihtiyaç kredisi çektim diye hiç bir banka kredi vermiyor artık şimdi ne yapacağım ben . Nasıl bir çözüm önerisi sunarsınız bana . Gerçekten çok zor durumdayım
Kredi çekip 13 bin liralık telefon almak mı :olamaz:
Bence telefonu sat kredileri öde sonra tekrar kredi çekip alırsın :KK59:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X