Borç batağındayım.. şimdi ne yapmam gerekir lütfen bir akıl verin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Telefonu satın ve o parayla kredi borcunuzu ödeyin. Tabi faiz bindiği için bi miktar karşılanır. Hiç anlamam 5 bin maaş alan kişilerin 13 binlik telefon neden alırlar. Akıllı telefonlar hepsini özelliği aynı değil mi....
Önemli olan özellik değil ki hava atmak

13 Bin kredi çekip telefon almak hangi akla hizmet vermektedir eyy konu sahibi..

Ahh Zorunlu tatlım yine sen ve yine insanların birkaç laf edemeden duramayacağı konularından biri.
Devamını çok merak ediyorum, borcu kapamak için hangi boy frendinden borç isteyeceksin acaba?
Görücü oğlandan istedim; ilgisiz davrandı oysa ben onun için dayımdan namıssııız azarı bile yemiştim.
Fokbadimden istedim, önce bi sürtüneyim sonra düşüneyim dedi beni sevmiyör ühüğ.

Bunları yazacaktıysan baştan diyeyim: Tahmin ediliyor, başka bir şey yaz, başka birini al hikayeye, sıktı.

Şey olsun mesela, telefoncuya git sormaya ikinci elini filan, satsam mı filan derken oradan telefoncu göz koysun, bi de evli olsun gizlesin senden, yasak aşk doğsun. Sonra da ayfonundan yasak aşkına göndereceğin mesajı yanlışlıkla dayına gönder ve dayın gelsin köyü bassın görücü oğlan zannedip karışsın ortalık. Böyle konularla gel, ekşın biraz plz.

Benim bi iş arkadasim var. Aldığı para belli, ev arkadaşı olan akrabasının aldığı para belli (hatta pandemide düzenli maaş alamadi). Eski evlerinden 1500 lira pahalli eve çıktılar, kız da 12 bine yeni iPhone aldı ... Durumunuz yok ay sonu gelmiyor diye yakındığı ay robot temizleyici almislardi 😂 yani bizim insanimiza ciddi ciddi bütçe yönetimi dersi verilmeli. Açıkçası hiç sevmem ayağıni yorganına göre uzatmayan insanlari...
Cevap olarak ne yap? Memursun zaten di mi? Düzenli maaşın var.
Denizbanktan hesap ac, taksitli nakit avansi var onun, çok çok düşük bir faizi var.
Bu ay tüm maaşınla borcunu kapat, kendine cidden asgari bir limit koy, Denizbank nakit avanstan o kadar çek ve bir ay boyunca o paranın üstüne harcamamaya gayret et,fakir gibi davran. Yemeğini evden getir mesela. "Fuckbuddyme ekler pasta ile bin liraya yakın masraf yapmıstim' demiştin. İşte öyle şeyler yapma. Çok bir şey almak istiyorsan bimden kurabiye al. İkramı beğenmedi diye gelmemezlik yapmaz,korkma.
Borçların bitince de zaten nakit avans taksitli, her ay minik bir miktar ödersin. İki aya toparlarsin. Çok bir para değil...
Haaa, aaaa nakit avans diye bir şey varmış,dur onla da 2500 liraya airpods alayım dersen olmaz o iş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X