- Konu Sahibi zorunlualann
Düştü mü şimdi karpuz kabuğuHaaa, aaaa nakit avans diye bir şey varmış,dur onla da 2500 liraya airpods alayım dersen olmaz o iş

Zorunlu alan > sekme 1 nakit avans nasıl çekebilirim, sekme 2 airpods fiyatları

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düştü mü şimdi karpuz kabuğuHaaa, aaaa nakit avans diye bir şey varmış,dur onla da 2500 liraya airpods alayım dersen olmaz o iş
Airpods ne ?Düştü mü şimdi karpuz kabuğu
Zorunlu alan > sekme 1 nakit avans nasıl çekebilirim, sekme 2 airpods fiyatları![]()
Been siziin yeriinizde olsam satmazdım ödenecek tutarların asgarisini ödeme gibi bir durum söz konusu olmuyor mu acaba ya da iş yerinizden avans talep edebilirsiniz. O kaadar para verilip telefon almışsın satsan aklın onda olacak gene bir yolunu bulup alacaksın nasılsa başka borca batmadan kapatmayı düşünün satmayı değğil.Oradan oraya savrulduğum yetmiyormuş gibi. Çok kötü maddi olarak dipteyim... öncelikle ıphone almak için kredi çekmiştim 13 bin kadar o kredi ile telefon aldım . Sonra yetmedi 4 000 daha çektim . O parada Çar çur oldu . Şu an ek hesaptan -4500 lira içeri girdim. Ve bu ay tüm maaşım ek hesaba gidecek ve ödenecek kredi kartı borcumda var . Şimdi bu telefonu satmaktan başka çarem yok değil mi . İki kere ihtiyaç kredisi çektim diye hiç bir banka kredi vermiyor artık şimdi ne yapacağım ben . Nasıl bir çözüm önerisi sunarsınız bana . Gerçekten çok zor durumdayım
Marka düşkünü olmanın mantığı nedir? 3 bin tl verilen telefon ile iPhone arasında uçurum mı var ki daha düşük modelle idare edemiyorsunuz? Ayağınızı yorganınıza göre uzatmazsanız böyle dövünürsünüz işte. Ne aşk hayatında ne maddi anlamda pek doğru kararlar veremiyorsunuz belli ki. Üzüldüm.Oradan oraya savrulduğum yetmiyormuş gibi. Çok kötü maddi olarak dipteyim... öncelikle ıphone almak için kredi çekmiştim 13 bin kadar o kredi ile telefon aldım . Sonra yetmedi 4 000 daha çektim . O parada Çar çur oldu . Şu an ek hesaptan -4500 lira içeri girdim. Ve bu ay tüm maaşım ek hesaba gidecek ve ödenecek kredi kartı borcumda var . Şimdi bu telefonu satmaktan başka çarem yok değil mi . İki kere ihtiyaç kredisi çektim diye hiç bir banka kredi vermiyor artık şimdi ne yapacağım ben . Nasıl bir çözüm önerisi sunarsınız bana . Gerçekten çok zor durumdayım
Bankanız ile konuşup kredinizi yapılandırın. Telefon için kredi çekilmez bunu da bir daha unutmayın.Oradan oraya savrulduğum yetmiyormuş gibi. Çok kötü maddi olarak dipteyim... öncelikle ıphone almak için kredi çekmiştim 13 bin kadar o kredi ile telefon aldım . Sonra yetmedi 4 000 daha çektim . O parada Çar çur oldu . Şu an ek hesaptan -4500 lira içeri girdim. Ve bu ay tüm maaşım ek hesaba gidecek ve ödenecek kredi kartı borcumda var . Şimdi bu telefonu satmaktan başka çarem yok değil mi . İki kere ihtiyaç kredisi çektim diye hiç bir banka kredi vermiyor artık şimdi ne yapacağım ben . Nasıl bir çözüm önerisi sunarsınız bana . Gerçekten çok zor durumdayım
Acaba elinde mıdır o telefon? Hediye mi edilmistir ?Telefonu satıp tuşlulara geçin 4 5 ay
Ama telefon parasını hemen borcunuza yatırın
Başka çözümü yok bunun
Ne içtin ki böyleDişini sök öde okudumdedim dişi altın mı kafam güzel galiba
![]()
AntidepresanNe içtin ki böyle![]()
ben de şu an telefonuma kötü kötü bakıyorum seni eski ucuz şey diyeWooowww derinden hallediyorum diyosun yani![]()
Maaşının 2 katı 13 binse iyiymişMaaşın en az 2 katı değerinde telefon almak için yürek yemiş olmak lazım. Telefonu satacaksın, uygun fiyatlı bir telefon alıpborçlarını ödeneilir sevyeye çekeceksin, ayağını uzatacağı yorganı da iyi ölçüp biçmeyi öğreneceksin. Matemetik öğrenmeden nasıl okul bitirdiniz siz ya
Ben bir kere bataryasını değiştirdim, canavar gibi.ben de 6s valla .bozulursa yaptırırım bataryası eskidi değiştiririm elimde kalırsa da gene o kadar pahalısını almam uygununa bakarım .
Aslında benim yakaladığım ip uçlarına göre 3 katı ama yine de abartmayayım dedimMaaşının 2 katı 13 binse iyiymiş![]()
Ayranı yok içmeye iPhone ile gider gezmeye……Oradan oraya savrulduğum yetmiyormuş gibi. Çok kötü maddi olarak dipteyim... öncelikle ıphone almak için kredi çekmiştim 13 bin kadar o kredi ile telefon aldım . Sonra yetmedi 4 000 daha çektim . O parada Çar çur oldu . Şu an ek hesaptan -4500 lira içeri girdim. Ve bu ay tüm maaşım ek hesaba gidecek ve ödenecek kredi kartı borcumda var . Şimdi bu telefonu satmaktan başka çarem yok değil mi . İki kere ihtiyaç kredisi çektim diye hiç bir banka kredi vermiyor artık şimdi ne yapacağım ben . Nasıl bir çözüm önerisi sunarsınız bana . Gerçekten çok zor durumdayım