• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"borç borç borç" ve "hergün kavga hergün stres" başlıklarının yazarından; HAMİLEYİM!!

scrolllock

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
760
873
138
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,

Daha önceki konularımı okuyanlar bilirler,
Sorunlu bir eşim ve evliliğim 1 yaşında da bebeğim var.
Henüz diğer problemlerimi çözememişken, ve daha düne kadar çözüm bulmak için burada ki arkadaşlarımdan fikir almaya uğraşırken dün akşam hamile olduğumu öğrendim.
Üstelik bebek emziriyorum (prolaktin hormonum yüksek) bunun yanında da çift korunma yöntemi kullanıyoruz.(hem eşim hem ben korunuyoruz)
Rabbimin hikmetinden sual olmaz ya..
Tutamıyorum kendimi, çığlık çığlığa bağırmak istiyorum.
Ne düşüneceğimi, nasıl karar alabileceğimi bile bilmiyorum.
Tamamen kendimi kaybetmiş durumdayım,
Bu evliliğe bu eşe.. bi bebek daha verme düşüncesi beni kahrediyor.
Diğer taraftan yıllarca uğraşmasına rağmen bebeği olamayan ablalarımı, kardeşlerimi düşünüyorum.
Onlara haksızlık ediyormuşum düşüncesine kapılıyorum.
Dün gece sabaha kadar eşimle omuz omuza verip hüngür hüngür ağladık.
"Eğer sağlık açısından sorun olmazsa doğur (1yıl önce sezeryan doğum yaptım) ben elimden gelen desteğin fazlasını veririm dedi, yok sorun olur doğuramam dersen anlarım seni" dedi.
Ne maddiyat var, ne geçim var..
Eşim gün geliyor melek gün geliyor şeytan.
Gün geliyor çok iyi bi eş, müthiş bir aile babası, gün geliyor paçasından tutup sokağa atılası..
Ne yapacağımı şaşırdım.
Akıl verin desem bu konuda kim ne diyebilir ki?
Kimden ne isteyebilirim?
Rabbim en doğru kararı alabilmemi nasip etsin inşallah.
Dua edin bana hanımlar.

iki ucu bklu değnek denilen olayın şekil bulmuş hali..Bebek rızkı ile gelirmiş derler, eşinizle ilgili başka problemleriniz varmı tek sorun maddiyatmı

iki korunmayla nasıl hamile kaldın anlamadım.
hem buna rağmen de hamileysen sakın kötü şeyler düşünme ilerde boşanırım düşüncesindense bu korku olsun, 1 tane varmış zaten yani çocuk engelleyecek olsaydı çoktan engellerdi seni, yüreğini ferah tut. Kendini çocuklarına ver her şey düzelir inşallah.

Rabbim kimelerine bebek vermeyerek imtihan eder kimelerine korunmasina ragmen vererek....bence aldirma bir cana kiyacaksin sonucta rabbim onun yasamasini istemis ve rizki var ki sen korunmana ragmen olmus....bu da senin imtihanin belki daha hayirli olur gelmesi dayan sabret cok dua et...rabbim bir kapi kapar bi kapi acar elbet

elinden gelenin fazlasını yapabiliyorsa ,neden şimdiye kadar yapmadı eşiniz?
çift korunma yöntemiyle nasıl hamile kaldınız şaşırdım doğrusu..sorması ayıp neyle korundunuz?

oğlum 9 aylıkken kızıma hamile kaldım
hiç bişeycik olmaz doğan büyüyor
benim de kızım 7,5 aylık maddi durumumuz yerinde olsa, daha iyi imkanlarımız olsa ve çalışmak zorunda olmasam ben de şimdiden 2.yi düşünürdüm. :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarınızı.

Öncelikle tebrik ederim.Kararın ne olursa olsun hayırlısı olsun.

Ama ne bileyim doğacak çocuğuna ve doğan bebeğine üzüldüm.Böyle bir babada ailede hep eksik yetişecekler.

düşünülmesi gereken o kadar çok şey var ki...
sorumsuz ve ala dağdan serin bir adamla olan evlilik
işe yeni girdin,işyeri yeni gebeliği kabul edecek mi?
var olan borçlar
kv 2.bebeğe de bakabilecek mi?
liste uzar gider....
Allah yardımcınız olsun..

valla bazen cok mu inceliyoruz diye düşünüyorum
5 yasına girecek oglum hala bile yapsammı yapmasammı hem ben hazırmıyım hem para durumunu dusunuyorum
ki cogu kısıye gore cokta ıyı durumdayız.
sonra duyuyorum bebek 5.ayındayken hamıle kalanlar falan fılanlar sasırıyorum kendı adımada uzuluyorum
ayretten kim bakacak derdi var filan.
ne kadar cesaretsızsın dıyerekten

Back
X