Borç için dua

dahadogurmam12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
1.353
389
43
25
Merhabalar..
Borcumuz çok
Tabi ki eşim çok çalışıyor ödemeye çaşılıyoruz tasarruf da etmeye çaşılıyoruz
Ama ben bi taraftan da dua etmek ıstiyorum
Bildiğiniz borç için okunan etkili dualar var mi
Şimdiden teşekkürler

Çalışma imkanınız varsa işe girin zaman kaybetmeden, Dua tabiki ferahlık verir insana her daim dua ederiz. ama ay sonu ödemeleri okuduğunuz dualar ödemiyor maalesef…

Sende çalışsan? Oturup çabasız duayla çözülecek olsa fakir kalmaz dünyada...
Dünyada sizin gibi yargısız infaz yapanlar oldukça da bu dünya iyi bir yer olmayacak çocuğum olmasa zaten çalışırım çocuğum bırakacak bir yer olsa da çalışırım çocuğumdan önce yaşadıklarımı da bilemezsiniz burada ben biz hiç çaba göstermiyoruz tasarruf da etmiyoruz kenara para koymaya da Çalışmıyoruz ama borçlarımızın bitmesi için ben dua edeceğim yazmadım Biz tasarrufumuzu da yapıyoruz eşim de çalışıyor ama ben ekstradan dua da etmek istiyorum diye yazmışım Eğer doğru düzgün cevap yazmayacaksanız cevap yazmak zorunda değilsiniz İyi geceler teşekkürler.

Çalışma imkanınız varsa işe girin zaman kaybetmeden, Dua tabiki ferahlık verir insana her daim dua ederiz. ama ay sonu ödemeleri okuduğunuz dualar ödemiyor maalesef…
Doğru söylüyorsunuz ama çocuğum olduğu için çalışamıyorum Şu an evden çok iş Baktım ama yok maalesef hep dolandırıcılar var etrafta çocuğumu bırakacak yerim de yok

Doğru söylüyorsunuz ama çocuğum olduğu için çalışamıyorum Şu an evden çok iş Baktım ama yok maalesef hep dolandırıcılar var etrafta çocuğumu bırakacak yerim de yok
Allah yardımcınız olsun, en kısa zamanda ferahlığa çıkarsınız inşallah evden iş için çevrenize bildirin muhakkak yapmış tecrübe edinip güvenilirliğinden emin olunan yerler vardır.

Allah yardımcınız olsun, en kısa zamanda ferahlığa çıkarsınız inşallah evden iş için çevrenize bildirin muhakkak yapmış tecrübe edinip güvenilirliğinden emin olunan yerler vardır.
Birkaç kere eve iş aldım Fakat bir boncuk işi veriyorlar ki öyle bir işlemecilik gerekiyor ki yaparım problem değil bir tanesine 50 kuruş veriyorlar yani yaptığıma değmeyecek

Birkaç kere eve iş aldım Fakat bir boncuk işi veriyorlar ki öyle bir işlemecilik gerekiyor ki yaparım problem değil bir tanesine 50 kuruş veriyorlar yani yaptığıma değmeyecek
Merhaba bolluk bereket için çekilen Esmalar var Rabbim herzaman yardımcınız olsun tez vakitte borçlardan kurtarsın sizide bizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…