- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
Kızlar merhaba, borcum var altından kalkmaya cLısıyorum sukur ama dualarınıza ihtiyacm var benim için de dua eder misiniz ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkurler allah razı olsubVakıa süresini okuyun her gün evinizde. Okuyamasanız da acın sesli dinleyin. Rabbim feraha kavuştursun insallah amin
enim teyzemin durumu cok kötüydü. Her gün okudu vakıa suresini ve su an ev araba sahibi oldular cok sukur.Cok tesekkurler allah razı olsub
Vakia oku hergun aksam sabah oku 1 haftayi gecmez ferah haberlerini yaz buraya
B
enim teyzemin durumu cok kötüydü. Her gün okudu vakıa suresini ve su an ev araba sahibi oldular cok sukur.
Ben surekli abdestli olmaya dikkat ediyorum. Her daim gönlümden duamı geçiriyorum. Kuran'ı abdestli okumak gerekir tabi ki... Abdest aldıkça huzurunuz olur zatenKızlar cok sağolun bişey sorcam size aklıma geldikçe heryerde okuyabilir öiyim acaba yoksa abdestli mi olmak gerekir.
Allah razı olsun. Boyle dua eden birilerinin olduğunu bilmek bile ferahlık veriyor. Cok sağolunAllah tez zamanda hem size hem de diğer borçlulara edalar versin, borç yükünden kurtarsın. Kazancınıza bereket yağsın.