Merhaba..
Ablamlar daha doğrusu eniştem benden tablo istedi iki tane ( üç boyutlu kağıt rölyef) yapıyorum. Parayla satın almak istedi tmm dedim. Çok masrsflı ve bi resim 24 saat başında oturularak yapılan birşey el emeği çok emek ve işçilik istiyor. Paranın yarısını yollayalı baya oldu. Onlar bzden başka şehirde oturuyor neyse yolladım tabloları geri yolladığı yarısı zaten masrafına gitti el emeğim içinde yok. Diğer yarısı kaldı. Yarıdan fazlası hatta,.550 tl anlaştık 250 verdi 300 duruyo ki 250 masrafa gitti gerçekten. Neyse gönderdim tabloları bekledim bi hafta göndermedi. Bnde bugğn ablama söyledim işte kibarca şakayla karışık. Bugün gönderecek hatırlat demişti dur arıyım dedi aradı trafikteymiş saat 5 de kapanıyormuş pazartesi yatırcakmş dedi.
Daha adamlar tabloyu asmmışlar. Bayılıp çok mükmml bişey bu diye bizi arayan eniştem daha evine asmamış ki bn onlara ilk bu işe başladığımda bi tane hediye yapıp götürdüm çerçevesz götürmüştüm çerçeveletmemişler bile bi yl oldu. ( çrçevesz götürmemin sebebi ysptığımın ertesi günü şehir dışına çıkacaktık denk gelince zmn olmadı)
Neyse bu şekilde hiç bişeyi önemsemeyip unutan eminim pazartesi de göndermez.
Bn de o kdr uğraştım yani başında günlerce otırup emek verdim insan borcunu nasıl unutur ayıp yani diye düşünüyorum.
Durumları da gayet iyi bi tane çocuklarına 5 yatak 3 tane bebek arabası çadır bile alacak kadar ama..
Şimdi uzun oldu sorum şu pazartesi yatırmazsa salı ne desem? Yada tamamen bu önümüzdeki haftada mı beklesem?