• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

borc isteyenin bir yüzü kara, geri isteyenin iki yüzü kara diye bosuna dememisler...

xxxCanKizxxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
998
87
118
kizlar merhaba,

yha canimi sIkan bisey var...okulda bir alman kiz arkadas var ...erkek arkadasyila kaliyor bu bayan...erkek arkadasinin kirayi kendisine ödettigini söyledi...

neyse bir gün bu hanimefendi diger bi isarkadasindan para istemis...bu da vermis ama geri ödememis...sürekli hatirlatip duruyordu buna, hatta herkezin önünde bile masustan rezil etmek icin hatirlatyiordu "sen bana su kadar para verecektin noldu" diye..hatta benimle bile bunun arkasindan konustu, parami vermedi ayip ya diye.

kendisyle konustunmu dedim, "evet, ama bi ise yaradigi yok" dedi...su an geri verdimi bilmyiorum, sanirim vermistir.

gecenlerde ise kantine giderken, diger arkadaslara sordum "kantine gidiorum, bisey isteyen varmi" diye...bizde adettir, toplu gitmemek icin bi kisi gider öder ve sonra bu kisiye verdigi para geri iade edilir. neyse tam miktar parami geri verdi arkadaslar...ve tam bunun üstüne yukarda bahsettigim otlak arkadas geldi...ve nedense tam bana geri ödenen miktar para istedi. bende hayir yok diyemedim cünki diger parayi ödeyen arkadaslar var, yalanim ortaya cikar...bende verdim.."yarin geri veririm sana" dedi.
bi hafta olcak yok, hanimefendi hiiic hatirlamyior...hatta daha utanmadan baska seylerde istiyor (para degil de baska seylerde) ama utanmasa tekrar para da ister, o derece yüzsüz yani...

acaip sinirime gidiyor cünki sonucta ona ben o parayi ona hediye etmedim.

aceba diyorum bende ondan bisey istesem de geri vermesem mi (esya) yada para bozdurup üstünü eksik mi versem:47:

Son düzenleme:
evett gercektende...ona biseyini alip geri vermicem ki görsün...

neden ezilen ve kaybeden taraf ben oluyorum ki...intikam alirim cünki cok zoruma gidio bu yaptigi. resmen enayi yerine koyuyor beni:56:

yha bunu yapmayi düsünmek bile icimi bi tuhaf ediyor...keske bunu yapmasam ama sinir oluyorum..

Bence cesaretli ol ve neler hissettiklerini o arkadasinada soyle.

Parami yarina kadar verirsen ne ala haa yok vermezsen benden bundan sonra cöp dahi isteme de ;)

evet sanirim ilk önce bi ona söleyim...bakalim ondan sonra günah benden gitti..hay allahim ya insani zorla günaha sokyuorlar...bugün sirf aklima bu fikir geldi diye allaha dua etdim bei affet diye...ne pis insanlar var ya...tatlim sagol önerin icin sanirim öyle iyi olur...

Burdan söylemek kolay da senin olsa bile istemek kolay olmuyor
Şahsen ben hiç bir zaman verdiklerimi istiyememişimdir.
Bundan sonra verme bence lafını da açma ki utansın.

canim dediginin aynisini gecen haftadir yapiyorum...ne lafini actim nede ona bisey verdim.

cuma günü veririm dediginde ise o gün masus cüzdanimi cikartdim ve biraz soguk davrandim...yine hiiiic anlamadi bile.

hatta bunun üstüne bilmem ne ders notlarini bana verirmisin diye bile dedi, bende yollamadim...

hakkimi helal etmiyorum, o müslüman olmasa dahi hristiyan sonucta ve onlarda da bu gibi seylerin günahi vardir...

onlarda borcu geri vermemek= hirsizliktir yani onun vicdanina kalmis. artik da tövbe, ölsemde ona zirnik bile koklatmam

Son düzenleme:
nefret ettiğim insan tipi.. bence de sen de onun bir şeyini iste ve geri verme. borcu ödemez o bu belli, ödeşmiş olursunuz.

Son düzenleme:
Back
X