Borç mevzusu

NasilYarDiyeyim

Çok şükür
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
6.586
8.549
198
Arkadaşlar özet geçeyim hamileyim çok şükür. ücretsiz izne ayrilicam. Kredi borcumuz var. Şuan rahat ödüyoruz ama ben izne ayrılınca sıkıntıya girecek eşimin ailesinden borç almayı dusunuyoruz mecburen verirler vermezler şuan düşünmek istemiyoruz. Kardeşim borç istedi benden şuan durumum var ama sonrası için birikim yapmaya çalıştığımız için hayır dedim. Çok üzgünüm. İki maaş olduğumuz için bizi zengin düşünüyor ama öyle değil. belki de agliyordur şuanda eşim de izin vermiyor zaten çok arada kaldim

Arkadaşlar özet geçeyim hamileyim çok şükür. ücretsiz izne ayrilicam. Kredi borcumuz var. Şuan rahat ödüyoruz ama ben izne ayrılınca sıkıntıya girecek eşimin ailesinden borç almayı dusunuyoruz mecburen verirler vermezler şuan düşünmek istemiyoruz. Kardeşim borç istedi benden şuan durumum var ama sonrası için birikim yapmaya çalıştığımız için hayır dedim. Çok üzgünüm. İki maaş olduğumuz için bizi zengin düşünüyor ama öyle değil. belki de agliyordur şuanda eşim de izin vermiyor zaten çok arada kaldim
Siz kredi borcunuz için eşinizin ailesinden borç istemeyi düşünüyor musunuz demek ki sizin durumunuzda sıkışık nasıl vereceksiniz kardeşine,kardeşinede uygun bir dille bizim de borcumuz var borcumuz için kayınpederimden para isteyeceğiz deyin.

Yaklaşık 800 liralık bir şey istedi kredi kartımla alırsam o taksit taksit odeyecekmis. Ben de kartları kapatmaya çalıştığımızı doğum izninde çok sıkıntı yasayacagimi soyledim
İyi demişsiniz bir kaç güne unutur emin olun. Siz haklısınız çünkü.

Kaç ay taksit yapılacaktı ki

O her ay ödeyecekse ve limit varsa olabilirdi sanki
Yani belki de bu söylediğin gibi olabilirdi beni de üzen kısmı bu biraz yani ihtimalleri hiç zorlamadim eşim bir önceki borç için son olsun demişti çünkü. Söylediğim gibi her ay odeyemezse eşime karşı kötü duruma düşüncem

Yani belki de bu söylediğin gibi olabilirdi beni de üzen kısmı bu biraz yani ihtimalleri hiç zorlamadim eşim bir önceki borç için son olsun demişti çünkü. Söylediğim gibi her ay odeyemezse eşime karşı kötü duruma düşüncem
Son olsun dediğine göre daha önce birkaç kez paramı istedi.

Back
X