Borç mevzusu

30 yaşında olan kardeşiniz kredi kartinizdan 800 TL harcama yapamadığı için agliyacagina, maaş aldığı bir işe girsin de doğacak yigenine iki zıbın,bir battaniye baksin:KK20:

Canim kibarca reddetmissin uzulme .Eşinle aranin acilmasindan iyidir .Icin rahat olsun siz artik 3 kisilik bir ailesiniz dusunmen gereken sey bu dogru olani yapmissin

:110: öyle mi yaa
Odeyemeyebilir ondan pek emin değilim. Odeyemezse de kayinpederimden isteyecegimiz borç miktarı artacak. Eşim de kabul etmiyor.
Bekar olsam kesin verirdim :110:
Vicdan yapmayın. Kardeşiniz 30 yaşına gelmiş sizi düşünmüyorsa siz kendi çocuğunuzu düşünün. Eşinin ailesine haksızlık olur bu şekilde önceki borcunu da ödememiş. Burada vicdanlı değil adil olun lütfen. Ücretsiz izin bence olmalı bebeğin en ihtiyaç duyduğu anda annesi yanında olmalı çalışan bir annenin çocuğu olarak diyorum. Bebeğinizi güle güle büyütün. Kardesiniz de ailenizden bulmaya çalışsın.

Bu hissi size yaşattığı icin kardeşiniz hatali bu konuda.Biraz düşünse ya benim ablam evli ustelik hamile de yakinda isten de izne ayrılacak ve ben en son aldigim borcu bile vermemisim dese...dese yani bunları ve sizi böyle kötü hissettirmese iyi olurdu ama böyle düşünse bu sefer de parayi bulamayacak niye düşünsün ki..Bence birgun zaten hayir diyecektiniz o gun bugun olmuş huzursuz olmayin.Hem ben bu konularda biraz karsimizdakine de iyilik olmasi acisindan hayir denilmesi gerektigini düşünüyorum.

ay yuh yani eşin cok haklı
bebek geliyor masraf arttı sağlık olur hastalık olur anlarım keyfen evin rızkını kardesine vermek zorunda değilsin bosuna kırılmasın istemek ayıp olmalı asıl lütfen kafanı buna takma bebişini düşün eşin haklı kaldı ki siz borç alacak durumdasınız nasıl veresin

Arkadaşlar özet geçeyim hamileyim çok şükür. ücretsiz izne ayrilicam. Kredi borcumuz var. Şuan rahat ödüyoruz ama ben izne ayrılınca sıkıntıya girecek eşimin ailesinden borç almayı dusunuyoruz mecburen verirler vermezler şuan düşünmek istemiyoruz. Kardeşim borç istedi benden şuan durumum var ama sonrası için birikim yapmaya çalıştığımız için hayır dedim. Çok üzgünüm. İki maaş olduğumuz için bizi zengin düşünüyor ama öyle değil. belki de agliyordur şuanda eşim de izin vermiyor zaten çok arada kaldim
Bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alin inşallah:) sizde borç alacakmışsınız o nedenle verememeniz çok normal üzülmeyin hamilesiniz.

Arkadaşlar özet geçeyim hamileyim çok şükür. ücretsiz izne ayrilicam. Kredi borcumuz var. Şuan rahat ödüyoruz ama ben izne ayrılınca sıkıntıya girecek eşimin ailesinden borç almayı dusunuyoruz mecburen verirler vermezler şuan düşünmek istemiyoruz. Kardeşim borç istedi benden şuan durumum var ama sonrası için birikim yapmaya çalıştığımız için hayır dedim. Çok üzgünüm. İki maaş olduğumuz için bizi zengin düşünüyor ama öyle değil. belki de agliyordur şuanda eşim de izin vermiyor zaten çok arada kaldim
Siz başkasından borç almayı düşünüyorsunuz keşke durumu anlatsaydın.
Sizi iyi anlıyorum bizide herkes çok zengin sanıyor :) Yine çok şükür durumumuz iyi ama Her ay 2000 Tl kredi ödüyoruz onu hesaba katmıyorlar :
)

Ucretsiz izine ayrilacakmissiniz ve sizinde paraya ihtiyaciniz olacakmis bunu dusunmesi gerekirdi kardesiniz.
Daha onceki borcunu odememis simdi tekrar para istemesi de ayri komik olmus.
Takmayin kafaya sizin suan onceliginiz bebeginizin gelecegi olacak.

Back
X