- 23 Ocak 2020
- 738
- 1.363
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kredinin faizini banka zaten önden almıştır. Borcu kapatayım her ay borç kadar kenara atarım olmuyor maalesef para tatlı geliyor geldiği gibi eriyor. Zaten krediyi ödüyorsunuz. Arabamı da kredi tamamen bittiğinde yenilerdim ben olsam. Şuan piyasa uçuk. O zamana kadar da belki cazip bir şey düşer önünüze. 1. seçenek bana göre daha mantıklı şuanMerhaba herkese,
Bir derdim var diyemem ama kafamda deli sorular var :)
Ve öyle güzel mesajlar okuyorum ki buradaki görüşlere gerçekten çok değer veriyorum.
Konum şöyle;
Kapama tutarı 45.600 tl olan bir kredimiz var.
16 aylık ödemesi kaldı. Aylık taksidimiz 3.175 tl. Toplam ödememiz ise 50.770 TL
Önümüzdeki ay 25.000 TL gibi ek bir gelirimiz olacak.
Bu para ile birkaç tane alternatifimiz var. Sizin yorumlarınızı merak ettim.
1.si altın dolar hesaplarına yatırıp birikim amaçlı paraya dokunmayız. ( benim içime en çok sinen bu )
2.si Krediye ara ödeme yapıp ödeme tutarlarını düşürebiliriz / yada ödeme tutarını aynı tutup taksit sayısını azaltabiliriz.
3.sü birikimimizden 20.000 tl bozup kredimizi komple kapatabiliriz.
4.sü arabamız 2006 model. Arabanın modelini değiştirmek için kullanabiliriz. ( eşim de bu yönde oy kullanıyor :) )
Bankacı – ekonomist arkadaşlar varsa profesyonel görüş de duymaktan da mutluluk duyarım :)
Teşekkürler,
Evet doğru altın pek kazandırmıyor ama katılım bankalarinda tl kazandırıyorAltın 16 ayda hiç kazandirmaz diye düşünüyorum. Alım satim farkı çok kredi faizleri çok düşük. Ben borcu kapar kredi oder gibi kenara para ayirirdim. Hem zorlanmazdim. Araba soz konusu bile olamaz borc varken![]()
Katilim bankasında tl derken ana para atinca gelen faizden mi bahsettiniz. Evet 45 binde 2 3 bin kazandırır.ama 16 ay içinde 3 te kazandirmaz bence. En cok olsun 2 o da en çokEvet doğru altın pek kazandırmıyor ama katılım bankalarinda tl kazandırıyor
O kadar azcık mı ya e altın da anca o kadar eder yaz geliyor düğünler yaklaşıyor derken artabilirKatilim bankasında tl derken ana para atinca gelen faizden mi bahsettiniz. Evet 45 binde 2 3 bin kazandırır.ama 16 ay içinde 3 te kazandirmaz bence. En cok olsun 2 o da en çok
Altın çok tehlikeli ya kısa vadede bence. Kisa vadede alinacak risk değil en az 24 aylık planlı bence birikimiO kadar azcık mı ya e altın da anca o kadar eder yaz geliyor düğünler yaklaşıyor derken artabilir![]()
Çok haklısın. En kötü 25 bin kenarda birikimim var diye parayı tutardım sanırım..Altın çok tehlikeli ya kısa vadede bence. Kisa vadede alinacak risk değil en az 24 aylık planlı bence birikimi
Kredinin ödemesi sizi çok etkilemiyosa altın hesabı yapın. Altının gramı bu sene 340ı görecekmiş. Her sene okuduğum bi ekonomist var onun yorumu tutuyodaMerhaba herkese,
Bir derdim var diyemem ama kafamda deli sorular var :)
Ve öyle güzel mesajlar okuyorum ki buradaki görüşlere gerçekten çok değer veriyorum.
Konum şöyle;
Kapama tutarı 45.600 tl olan bir kredimiz var.
16 aylık ödemesi kaldı. Aylık taksidimiz 3.175 tl. Toplam ödememiz ise 50.770 TL
Önümüzdeki ay 25.000 TL gibi ek bir gelirimiz olacak.
Bu para ile birkaç tane alternatifimiz var. Sizin yorumlarınızı merak ettim.
1.si altın dolar hesaplarına yatırıp birikim amaçlı paraya dokunmayız. ( benim içime en çok sinen bu )
2.si Krediye ara ödeme yapıp ödeme tutarlarını düşürebiliriz / yada ödeme tutarını aynı tutup taksit sayısını azaltabiliriz.
3.sü birikimimizden 20.000 tl bozup kredimizi komple kapatabiliriz.
4.sü arabamız 2006 model. Arabanın modelini değiştirmek için kullanabiliriz. ( eşim de bu yönde oy kullanıyor :) )
Bankacı – ekonomist arkadaşlar varsa profesyonel görüş de duymaktan da mutluluk duyarım :)
Teşekkürler,