- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 18
- 37
- Konu Sahibi lalegl8080
-
Sigortam ve kredi puanı geçmişim olmadığı için kredi başvurularım onaylamıyor..Yani bana kredi verilmiyor ...bir süredir tanismis olduğum bir arkadaş ben sana borç veririm dedi ..ama diyelim 50bin verecekse 60 bin olarak ödersin dedi ...kredi gibi düsün benim yardimimi 2 seneye boleriz dedi ..ve karşılıklı birbirimize güvenebilmek için sözleşme imzalarız dedi ..sözleşme prosedurunu mail ile yollarım okursun dedi ..kızlar sizce bunda zarar göreceğim bir durum olabilir mi ..ben 2 senede öderim de korkularım var imzadan dolayı aklıma bin türlü şey geliyor ...ama bu fırsatı başkası sunmadi bana yani çaresizim şuan bu paraya ihtiyacım var işleri kurcam minik bir tane ..eğer anlaşırsak hemen acabiliyorum ama olmazsa bana başka borç verebilecek kimsem yok .. lütfen fikir verin
Çok ihtiyacınız varsa ve bu kişiyi biraz da olsa tanıyorsanız, şak diye imzalamayın sakın. Hukukçu, noter falan da baksın. Hatta, yem atın bi. Yanlış anlama ama avukat arkadaşım var, ona göstereyim bi, deyin. Bakalım tavrı nasıl olacakSigortam ve kredi puanı geçmişim olmadığı için kredi başvurularım onaylamıyor..Yani bana kredi verilmiyor ...bir süredir tanismis olduğum bir arkadaş ben sana borç veririm dedi ..ama diyelim 50bin verecekse 60 bin olarak ödersin dedi ...kredi gibi düsün benim yardimimi 2 seneye boleriz dedi ..ve karşılıklı birbirimize güvenebilmek için sözleşme imzalarız dedi ..sözleşme prosedurunu mail ile yollarım okursun dedi ..kızlar sizce bunda zarar göreceğim bir durum olabilir mi ..ben 2 senede öderim de korkularım var imzadan dolayı aklıma bin türlü şey geliyor ...ama bu fırsatı başkası sunmadi bana yani çaresizim şuan bu paraya ihtiyacım var işleri kurcam minik bir tane ..eğer anlaşırsak hemen acabiliyorum ama olmazsa bana başka borç verebilecek kimsem yok .. lütfen fikir verin
Uzun zamandır tanıdığınız ve güvendiğiniz biri ise gayet alınır, neden tefeci olsun?Sigortam ve kredi puanı geçmişim olmadığı için kredi başvurularım onaylamıyor..Yani bana kredi verilmiyor ...bir süredir tanismis olduğum bir arkadaş ben sana borç veririm dedi ..ama diyelim 50bin verecekse 60 bin olarak ödersin dedi ...kredi gibi düsün benim yardimimi 2 seneye boleriz dedi ..ve karşılıklı birbirimize güvenebilmek için sözleşme imzalarız dedi ..sözleşme prosedurunu mail ile yollarım okursun dedi ..kızlar sizce bunda zarar göreceğim bir durum olabilir mi ..ben 2 senede öderim de korkularım var imzadan dolayı aklıma bin türlü şey geliyor ...ama bu fırsatı başkası sunmadi bana yani çaresizim şuan bu paraya ihtiyacım var işleri kurcam minik bir tane ..eğer anlaşırsak hemen acabiliyorum ama olmazsa bana başka borç verebilecek kimsem yok .. lütfen fikir verin
Kiz valla bende safım hemen alirdim dolandirici,tefeci olabilicegi hic aklim gelmezdi. Kadinlarimiz cok zeki valla2 senede 10 bin faizle veriyorsa hemen al bankadan alsan 50 ye 2 senede en az 100 ödersin
Valla benim annem parayı çok sevdiği için 5 tl bile vermez bana ama sağolsun arkadaşlarım yüksek meblağlar verirler ben de yüzlerini kara çıkarmam. Siz bir birinizi ne kadar süredir tanıyorsunuz, nerede tanıştınız, karşı taraf erkek mi ? ne kadar güveniyorsunuz bir birinize bu detaylar çok önemli.Sigortam ve kredi puanı geçmişim olmadığı için kredi başvurularım onaylamıyor..Yani bana kredi verilmiyor ...bir süredir tanismis olduğum bir arkadaş ben sana borç veririm dedi ..ama diyelim 50bin verecekse 60 bin olarak ödersin dedi ...kredi gibi düsün benim yardimimi 2 seneye boleriz dedi ..ve karşılıklı birbirimize güvenebilmek için sözleşme imzalarız dedi ..sözleşme prosedurunu mail ile yollarım okursun dedi ..kızlar sizce bunda zarar göreceğim bir durum olabilir mi ..ben 2 senede öderim de korkularım var imzadan dolayı aklıma bin türlü şey geliyor ...ama bu fırsatı başkası sunmadi bana yani çaresizim şuan bu paraya ihtiyacım var işleri kurcam minik bir tane ..eğer anlaşırsak hemen acabiliyorum ama olmazsa bana başka borç verebilecek kimsem yok .. lütfen fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?