- 13 Mart 2018
- 966
- 796
- 103
- Konu Sahibi Yanliz6777
Arkadaşıma borc para verdım nasıl ıstıyebılırım.
Guncelleme:hala vermedı
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alttan altada dolduruyorsun bak beni ahjsdhshsj böyle kuru kuru kaybetmek olmaz buna bi ağız dolusu saymalı kaybetme olsaydıda içimiz soğusaydı bari……..Yok ya sinirlenme . Detaylarını bilsen kriz geçirirsin ama cidden üç kuruş için bir arkadaşını kaybetti kendine yansın
Offf umarım canınızı acıtmayacak bir miktar gitmiştir. Böyle sözüne güvenilmezler yüzünden dürüst insanlar birbirleriyle yardımlaşamıyorlar.Ben borç verdiğim kişiden parayı birkaç kez istedim. İlk birkaçında geçiştirdi bahane sundu . Bende faturalarımı ödemem gerekiyor çok sıkıştım artık ver dedim. Yine vermedi. Aradan birkaç ay geçti yine istedim diye benimle bir kavga etti dillere destan. Bana en son ben çok para kazanıyorum senin üç kuruşuna kalmadım ibanını at diye bir ton çirkinlikler yaptı bende onda kalacağına fakire gitsin param diye attım o parayı atmadı çok kazanan pahalı pahalı alışverişler yapan bilmem kaç yıllık eski arkadaşım
Ya bir gün oldu öğlen verdım ama aksam aynı yerde gene karsılastık vermesini beklerdim. Az bır mıktar veremeyecek kadar degıl. İnanın esim askeri ucretke calısıyo
Geç kalmışsınız. En geç 1 saat sonra istemeliydiniz.Arkadaşıma borc para verdım nasıl ıstıyebılırım.
Arkadaşıma borc para verdım nasıl ıstıyebılırım.
Vermeme gerekcesi ne?Yok ya sinirlenme . Detaylarını bilsen kriz geçirirsin ama cidden üç kuruş için bir arkadaşını kaybetti kendine yansın
Kız benim saymam gerekirken o saydı banaAlttan altada dolduruyorsun bak beni ahjsdhshsj böyle kuru kuru kaybetmek olmaz buna bi ağız dolusu saymalı kaybetme olsaydıda içimiz soğusaydı bari……..
Yok atıyorum şimdiden 700 - 800 lirası ama o benden iki haftaya vereceğini söyleyerek aldı. Ondan geri istediğimde de eşimin de benim de işsiz kaldığımız bir dönemdi cidden fatura ödeyecektim bir deOfff umarım canınızı acıtmayacak bir miktar gitmiştir. Böyle sözüne güvenilmezler yüzünden dürüst insanlar birbirleriyle yardımlaşamıyorlar.
İlk başta vereceğim dedi sonra annem hastanede bir iki güne atacağım dedi aylar geçince sonuncu da hatırlatınca ben zenginim senin üç karışına kalmadıma geldi olay ama atmadı da parayıVermeme gerekcesi ne?
Ay cok gicik. Biraktiniz mi pesini yoksa ee bak 3 kurusuma kalmissiin gibi bir sey dediniz miİlk başta vereceğim dedi sonra annem hastanede bir iki güne atacağım dedi aylar geçince sonuncu da hatırlatınca ben zenginim senin üç karışına kalmadıma geldi olay ama atmadı da parayı![]()
Kim bu ya suikast düzenleyelim bütün kk toplanıp… aksjshahdjdjKız benim saymam gerekirken o saydı banaparamı istiyorum diye dilenci yerine koydu resmen
Iyı biri ama boyle ufak defek seyler mıde bulandırıyo ıste.ınsan kimseye guvenemıyoİlk başta vereceğim dedi sonra annem hastanede bir iki güne atacağım dedi aylar geçince sonuncu da hatırlatınca ben zenginim senin üç karışına kalmadıma geldi olay ama atmadı da parayı![]()
Insanlarda Allah korkusu kalmamış geceleri nasıl rahat uyuyorlar acabaBen borç verdiğim kişiden parayı birkaç kez istedim. İlk birkaçında geçiştirdi bahane sundu . Bende faturalarımı ödemem gerekiyor çok sıkıştım artık ver dedim. Yine vermedi. Aradan birkaç ay geçti yine istedim diye benimle bir kavga etti dillere destan. Bana en son ben çok para kazanıyorum senin üç kuruşuna kalmadım ibanını at diye bir ton çirkinlikler yaptı bende onda kalacağına fakire gitsin param diye attım o parayı atmadı çok kazanan pahalı pahalı alışverişler yapan bilmem kaç yıllık eski arkadaşım
yaaaa aklıma şey geldi,senArkadaşıma borc para verdım nasıl ıstıyebılırım.