- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
Teyzesiyle halleder canım bu kadar sıkma kendini ama. yapabileceğin bişey yok.
sefgilinin hesap numarasını biliyorsan yatır parayı ve tek kelime et. sen de benim gururmu düşün lütfen.
benimde gururum senin hakkında konusuldukca inciliyor.
ondan habersiz boyle birsey yaptigi icin cok kizmista olabilir ama her ne olursa olsun teyzesinin yaptigi ayip el de degil teyze birde..yaygara yapmadan yigenini uyarabilirdi...askerden gelince odersin derdim ben yada hic istemezdim asker iht.olmus derdim ama yinede cok kizardim..
olan olmus keske olaylar bu kadar buyumeden samimi oldugu birisinden yadaa senden alsaydi..onu ikna et imkanin varsa sen ver o askerden gelene kadar teyze basini agritmasin..teyzesi herkese yayarken parami vermiyor diye guru yapmiyor sana mi gurur yapiyor..suan yaptigi yanlis..
canım teyzesi normaldede parayı cok seven biriymiş.1 tl alacagı olsun o gün onu almadan uyumaz derdi önceden.askere gittigi ilk zamanlarda maddi sorunu vardı.teyzesini arayıp teyze bana 50 tl gönderirmisin dediginde gönderemem kusura bakma demişti.hatta teyzesinin durumu cok cok iyi.olagan üstü durumda yasıyor ama insan zengin olunca cimri oluyor demekki :1shok:
ya cnm sen de de ki;; madem teyzene borç yapman imkansız o zaman ben borç vereyim..askerden gelince bana ödersin de,, faziyile alırım die geyik yapmayı da unutma:)
gerçekten senin için bişiler düşünyorum zor bir durum olmalı.o zaman sen de bir arkadaşım borç verecekmiş diye yalan atsan,tabi bir arkadaşını da ayartsan öyle de mi kabul etmez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?