Borç sorunu:(

bir_bulut_olsam

öLüMüNe "ATATÜRKCÜYÜM"
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
877
1
96
Diğer
selam kızlar..canım arkadaslarım cok zor durumdayız sevgilimle bi akıl verin..

sevgilim askerde..askeriyeye koltuk takımı yapılacaktı,sevgilimin teyzesinin mobilya magazası var,teyzesi yaptı koltukları..ödemenin cogunlugunu nakit ödemiş askeriye teyzesine.geri kalan 350 lirayı 1-2 hafta gecikmeyle sevgilime verdiler,sen yatır teyzenin hesabına demişler.bizde o zamanlar sevgilimle cok tartısıyorduk.yine bir tartısmamızda ben küsmüştüm.sevgilimde o zamanlardan beri maddi sorunlar yasıyordu ve benim yanıma gelmek için teyzesinin olan 350 lirayı kullandı..benim haberim olsa gelme derdim,benden habersiz geldi..o paraylada geldigini bilmiyordum.simdi teyzesi 350 lirasını istiyor ama sevgilim maddi sıkıntılar yuzunden ödeyemiyor..aileside yardım etmiyor.teyzesine rica etmiş "askerlik 83 gün sonra bitiyor gelince ödeyecegim lütfen biraz daha bekle" demiş.teyzeside ortalıgı ayaga kaldırmıs.sevgilimin ailesini aramıs.simdi bütün akrabalarının dilinde sevgilimin 350 lirayı harcaması konusuluyor..sevgilim bendende asla para kabul etmiyor.öldür beni sakın böyle bisey deme diyor..bu işin içinden nasıl cıkacagız..bi akıl verin kızlar senağlama

ay tühCADIARZU :1closedeyes: bence sen yardimci ol canim birsey demez... sonucta dersin sevdigim adam icin yaptim senin icin yaptik biz bir bütün degilmiyiz senin derdin benim derdim ve ayni sekilde olsa sende bana yardim etmezmyidin de... biraz damardan gir güzelimCADIARZU.teyzesinin hesap numarasini biliyorsan bankaya git hesabina parayi yatir canim...

Ödenmeyecek bir borç değilki bu para. Neden ailesi ödemiyor anlamadım. Gençlik işte yapmış bir cahillik. Teyzesi de 350 lira için boşuna ortalığı ayağa kaldırmış. Bence aralarında halletsinler.

canım millet bu konuyu kapasın. söz veriyorum gelince senden alıcam parayı. şimdi bendekini kullanalım de.
biraaz ısrar et. milletin ağzına sakız olmayalım sonuçta ikimizin ödemesi gerek benim için geldin de.. almassan küserim de...
yapacak başka da birşey yok gibi...

bencede dedki gelince teyzen yerine bana ödersin ama şimdi ağızları kapansın de

birbirimiz arasında lafı olmaz filan de ikna et başka yolu yok gibi yada git direk yatır hesabını biliyosan..

Sevgilinizin düşünmeden böyle bişey yapması hoş değil :1closedeyes:
Teyzesinin sanki çok paraymış gibi öde diye üstelemesi hiiiiç hoş değil :delphin:

Allah yardımcınız olsun.......

tesekkür ederim arkadaslar yardımlarınız için..

senden alamam cok gururum kırılır öldürseler almam diyor.günlerce dil döktüm askım senin bana borcun olsun teyzene olmasın dedim..gururumu düsünüyorsan deme diyor..bidaha böyle bisey teklif edersen ölümü gör dedi bende mecbur sustum kaldım..teyzesinin hesap numarasınıda bilmiyorum senağlama eger göndersem bile benim gönderdigim ortada cıkar o zamanda küser banasenağlama

Teyzesiyle halleder canım bu kadar sıkma kendini ama. yapabileceğin bişey yok.

sefgilinin hesap numarasını biliyorsan yatır parayı ve tek kelime et. sen de benim gururmu düşün lütfen.
benimde gururum senin hakkında konusuldukca inciliyor.

Teyzesiyle halleder canım bu kadar sıkma kendini ama. yapabileceğin bişey yok.

sefgilinin hesap numarasını biliyorsan yatır parayı ve tek kelime et. sen de benim gururmu düşün lütfen.
benimde gururum senin hakkında konusuldukca inciliyor.

canım ben daha önce sevgilimin hesap numarasına habersizce 400 tl yatırmıstım..heyecanla beni aradı "askım babam para göndermis cok mutluyum ödüyecegim borcumu" dedi..sonra tesekkür etmek için babasını aramıs.babası "ben göndermedim para"degince planım alt üst oldu..bana küstü ve 2-3 gün konusmadı.."sen beni eziyorsun"dedi agladı telefondasenağlama

ondan habersiz boyle birsey yaptigi icin cok kizmista olabilir ama her ne olursa olsun teyzesinin yaptigi ayip el de degil teyze birde..yaygara yapmadan yigenini uyarabilirdi...askerden gelince odersin derdim ben yada hic istemezdim asker iht.olmus derdim ama yinede cok kizardim..

olan olmus keske olaylar bu kadar buyumeden samimi oldugu birisinden yadaa senden alsaydi..onu ikna et imkanin varsa sen ver o askerden gelene kadar teyze basini agritmasin..
teyzesi herkese yayarken parami vermiyor diye guru yapmiyor sana mi gurur yapiyor..suan yaptigi yanlis..

Son düzenleme:
ondan habersiz boyle birsey yaptigi icin cok kizmista olabilir ama her ne olursa olsun teyzesinin yaptigi ayip el de degil teyze birde..yaygara yapmadan yigenini uyarabilirdi...askerden gelince odersin derdim ben yada hic istemezdim asker iht.olmus derdim ama yinede cok kizardim..

olan olmus keske olaylar bu kadar buyumeden samimi oldugu birisinden yadaa senden alsaydi..onu ikna et imkanin varsa sen ver o askerden gelene kadar teyze basini agritmasin..
teyzesi herkese yayarken parami vermiyor diye guru yapmiyor sana mi gurur yapiyor..suan yaptigi yanlis..

canım teyzesi normaldede parayı cok seven biriymiş.1 tl alacagı olsun o gün onu almadan uyumaz derdi önceden.askere gittigi ilk zamanlarda maddi sorunu vardı.teyzesini arayıp teyze bana 50 tl gönderirmisin dediginde gönderemem kusura bakma demişti.hatta teyzesinin durumu cok cok iyi.olagan üstü durumda yasıyor ama insan zengin olunca cimri oluyor demekki :1shok:

canım teyzesi normaldede parayı cok seven biriymiş.1 tl alacagı olsun o gün onu almadan uyumaz derdi önceden.askere gittigi ilk zamanlarda maddi sorunu vardı.teyzesini arayıp teyze bana 50 tl gönderirmisin dediginde gönderemem kusura bakma demişti.hatta teyzesinin durumu cok cok iyi.olagan üstü durumda yasıyor ama insan zengin olunca cimri oluyor demekki :1shok:

canim biraz ailesindede suc var en azindan yarisini verip diger yarisini sonra verselerdi...:sm_confused: olan olmus tabi inadini kir senden alsin versin kadinda sussun..sende ona almazsan seninle konusmam de tavir al..cunku cok can SIKICI bir durum :1no2:

ya cnm sen de de ki;; madem teyzene borç yapman imkansız o zaman ben borç vereyim..askerden gelince bana ödersin de,, faziyile alırım die geyik yapmayı da unutma:)

ya cnm sen de de ki;; madem teyzene borç yapman imkansız o zaman ben borç vereyim..askerden gelince bana ödersin de,, faziyile alırım die geyik yapmayı da unutma:)

canım bugun sabah konustugumuzda dedimki;askım ben veriyim gelince yavas yavas bana ödersin hem bak cok kırılıyorum ben senin en yakının degilmiyim dedim..sana elli kez dedim ezme beni gururumu kırma lütfen dedi..kapatıyorum ben işim var dedi küstü sanırım senağlama off ya cok alıngan.

gerçekten senin için bişiler düşünyorum zor bir durum olmalı.o zaman sen de bir arkadaşım borç verecekmiş diye yalan atsan,tabi bir arkadaşını da ayartsan öyle de mi kabul etmez?

gerçekten senin için bişiler düşünyorum zor bir durum olmalı.o zaman sen de bir arkadaşım borç verecekmiş diye yalan atsan,tabi bir arkadaşını da ayartsan öyle de mi kabul etmez?

canım benimde aklıma geldi öyle yapmak ama arkadaslarından kimse bilmiyor bu konuyu.daha dogrusu hiç kimse bilmiyor senağlama utandıgım için kimseye anlatmadım demişti senağlama off Allahım bi cıkar yolu göster senağlama

canım madem para almıyo ozaaman sende açık senet ten para ver;) yanı açık senet dedigim sende para verse borç olarak alsın öyle kabuletsin nezaman musasıt olursa ozaman sana versin? ama geri almam felan deme müsayit oldugunda verirsin bende alırım de erkek ler karışıksız parayı sevmıyor malesef..

ailesiyle konuş ve git onlara parayı ver,,senden değil ailesinden geldi sansın..ama ailesi ağzını tutarmı ya da nasıl karşılar bilmiyorum ama en azından utanırlar belki...
tabi bu yöntem belki hoş bişey olmayabilir,hem seninkine yalan söylüyorsun,hem de paran geri ödenmez yani..ama aklıma da başka bişi gelmiyorki
bence sen nap yap ona sormadan hesabına ya da aps ile yolla,ona fikrini sorma bile,yolladıktan sonra haber ver,o kızarsa sen de ona kız üste çık bastır,olmadı bağır çağır:)
böylelikle tek çaresi paranı geri yollamak kalır,,yollarsa da yapacak bişi yok cnm

Back
X