- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
niye kırmayacaksın ki.Kızlar merhaba.bi arkadasıma borc verdm evine esya alırken.yeni eve cktk ayrı ikimzde.o a dan z ye esyalarnı aldı.süsûne kadar.e dbende kıstım paradan kendime almadm gerekli bikac esyamı.simdi bu arkadas borcunu ödemiyo bana ben sıkıntıda oldgma ragmen.o kıyaft falan alıyo ben hala kendimden kısıyorum.kırmadan paramı nasıl geri isterim.
Mesaj at.Maddi sıkıştım.Sana verdiğim parayı alabilir miyim?Kızlar merhaba.bi arkadasıma borc verdm evine esya alırken.yeni eve cktk ayrı ikimzde.o a dan z ye esyalarnı aldı.süsûne kadar.e dbende kıstım paradan kendime almadm gerekli bikac esyamı.simdi bu arkadas borcunu ödemiyo bana ben sıkıntıda oldgma ragmen.o kıyaft falan alıyo ben hala kendimden kısıyorum.kırmadan paramı nasıl geri isterim.
Geçmiş olsun. O parayı alman mümkün görünmüyor. Verecek olan insan verirdi zaten.Kızlar merhaba.bi arkadasıma borc verdm evine esya alırken.yeni eve cktk ayrı ikimzde.o a dan z ye esyalarnı aldı.süsûne kadar.e dbende kıstım paradan kendime almadm gerekli bikac esyamı.simdi bu arkadas borcunu ödemiyo bana ben sıkıntıda oldgma ragmen.o kıyaft falan alıyo ben hala kendimden kısıyorum.kırmadan paramı nasıl geri isterim.
270 liraNe kadar bu borç?
Allah borç veren/borç alana yardımcı olsun bu işler kumar. Gez toz al ver ama borcunu ne verme. Karakterini belli etmiş. Sizde kırılsın kırılmasın dümdük söylemelisiniz. Nasılsa borcunu ödemek yerine yüzünüze baka baka daha cok harcayan kişi yüzsüzdür. Merak etmeyin alınmaz, utanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?