kusura bakma ama en sinirime dokunan insan tipisin sanırım konu sahibi.. çevremde aynı böyle bir arkadaşım var.. Elde avuçta yok, günah sürekli nişanlısını borca sokmaya çalışıyor.. Uyuz oluyorum.. Yahu bu duruma denmez mi, "ayranı yok içmeye...................." diye.... Kendini kimseyle kıyaslama...! Zira herkes nasibini yaşar... Senin nasibin de bu.. Isyan ediyorsun aşikar.. Allah'ın gücüne gitmez mi.... Varsın olmasın araban ne olacak kıyamet mi kopacak?! şuan da anladığım kadarıyla sıkıntıdasın, araba alınca daha çok sıkıntıya girmene değecek mi.. ödeyemeyip belki de satacaksın geri.. Düze çık, sabret sonra tuttur araba diye.. Biz de neler neler istiyoruz ... Ama olmuyor.. Elindekiyle yetinmelisin.... Zira hiç hoş bir görüntü değil dışarıdan yaptığın...
Hani evlenirken iyi gunde kotu gunde diyoruz ya, konu sahibi kotu gunde,nerden evlendim ben bu adamla,ne zenginler vardi diyor,hem sinirlendim hem guluyorum vallah
adam hemen napmali etmeli araba almali,yoksa bosar vallah adami!herkesinn arabasi var bizim niye yukkk????bos ol ..
kusura bakmayın ama sizinle muhatab bile olmak istemiyorum sizler böyle bir konuda bile dalga geçebiliyorsanız pes doğrusu
gülmemek için kendini zor tutan arkadaş çokmu komik geldi bu durum açtığın konulara bakıncada senin yaşantın mervoş hanım bana çok komik geldi.......

O yüzden sen bizim gibilerinin durumunu anlamazsın