• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçlarım var

Ben bir keresinde kart borcumu unutup kara listeye girmiştim, avukata geçmeden tüm bankaya olan borcumu ödememi istemişlerdi, ödemiştim.
Keşke benimde bi tane olsa hepsini bi şekilde kapatırdım. Benim şu an tek umudum yapılandırma yoksa tek tek ödeme yaparak kapatabilirm. Onu da banka beklemez.

Keşke benimde bi tane olsa hepsini bi şekilde kapatırdım. Benim şu an tek umudum yapılandırma yoksa tek tek ödeme yaparak kapatabilirm. Onu da banka beklemez.
Taksit icra dairesinde yapılıyor genelde tabi avukatlarda yapabilir ama yapınca düzenli ödemeniz gerekiyor yoksa taahhütname ihlali oluyor ve 3 ay tazyik hapsi yatılır.

Taksit icra dairesinde yapılıyor genelde tabi avukatlarda yapabilir ama yapınca düzenli ödemeniz gerekiyor yoksa taahhütname ihlali oluyor ve 3 ay tazyik hapsi yatılır.
Yaparlarsa öderim. Şu an hepsi üst üste geldiği için ödeme yapamıyorum

Aile apartmanındakiler duysa ne olur niye bu kadar korktunuz mi boşverin insanların ne dediğini

Oncelikle gecikmiş olanları öde ,sonra bankaya gidip müşteri temsilcisi ile birebir görüş istersen. Anca oyle sağlıklı bilgiler alabilirsin. Kara listeye girmissindir ama o kesin.

Back
X