- 23 Mayıs 2016
- 9
- 0
- 86
- 35
- Konu Sahibi Beklenmedikikiz
-
Kusura bakma da kullanılmamışsın, adam senden borç istememiş ki, sen adamın durumuna üzülüp keseyi açmışsın, paranın gelmeyeceğini bile bile hem de... Senin ki sadece belki para yedirirsin sevgili oluruz hesabıymış tutmamış... Şimdi bu sinir niye, hayır bi de eşinden de korkuyon duymasını istemiyon nasıl bi cesaret var anlamadım... Ya adam eşine anlatırsa?Gelmicek biliyorum ama en azindan rahatsiz olsun bence ama bilmiyom yaa gercekten sinir oluyorum ne guzel kullanilmisimm
Aklın yolu birİsteme ..Evli kadınsın,başına musallat olur adam ..Unut gitsin o parayı,adamı da sanaldan takip etme .
Gelmicek biliyorum ama en azindan rahatsiz olsun bence ama bilmiyom yaa gercekten sinir oluyorum ne guzel kullanilmisimm
Amacim onu para werip sewgilim olmasi degildi ki hic gecmedi bile aklimdan cunku olmayacagini biliyodum o kadar da kaptirmamistim kendimi.. Cok da guzel cekip gitti iyiki gitti ama zaten amacim para da degil sirf rahatsiz olsun wicdani warsa azicik sizlasin simdiki aklim olsa keskee
Selam kizlar uzun zmndir takip ediyodum yelni uye oldum hepiniz gercekten akilli bayanlarsiniz sizden bi akil almak istiyodum ben simdi ewliyim 6 aylik da hamileyim Allah ins. saglikla kucagimiza almayi nasip eder.. Kisaca basliyim bundan iki yil once bi erkek arkadas wardi tek tarafliydi duygularim we aptallik ettim o da bana sans tanidi bi kac kez bulustuk herseyini bastan sona anlatti ailesi maddi acidan kotu kendi cabasiyla okumaya calisan biriydi kibrista ing. ogretmenligi okuyodu elindeki telefon bile bozuktu kendini acindirdi ki oyle durumdaydi zaten we ben buna bin besyuz lira bi para yedirdim bunun bin lirasi telefondu gerisi eline werdigim paralardi bana eninde sonunda bu parayi sana wericem demisti ki ben o zamanlar biliyodum gelmeyecegini ama goruyorum ki faceye ole fotolar atiyoki bumu dersiniz yani o durumu kotu insan?? Sinir oluyorum kullanildim resmen..ortak bi ark. war we ben bu parayi istemeyi dusunuyorum sizcee??
Konuyu hiç okumadan yazıyorum ; Borcunu iste utanma bu devirde borç verince adama enayi muamelesi yapılıyor kötü olan borç veren oluyor ! Bu konularda 2 kez vukuat yaşamış biri olarak yazıyorum. İstedim utanmadım iyi ki de istedim ! Paranın üstüne yatanlar onursuzdur !
Ama kuzum okusaydin keşke. Evlenmiş 6 aylık hamile aklı yeni gelmiş başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?