Borcumu istemeli miyim?

Beklenmedikikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
9
0
86
35
Selam kizlar uzun zmndir takip ediyodum yelni uye oldum hepiniz gercekten akilli bayanlarsiniz sizden bi akil almak istiyodum ben simdi ewliyim 6 aylik da hamileyim Allah ins. saglikla kucagimiza almayi nasip eder.. Kisaca basliyim bundan iki yil once bi erkek arkadas wardi tek tarafliydi duygularim we aptallik ettim o da bana sans tanidi bi kac kez bulustuk herseyini bastan sona anlatti ailesi maddi acidan kotu kendi cabasiyla okumaya calisan biriydi kibrista ing. ogretmenligi okuyodu elindeki telefon bile bozuktu kendini acindirdi ki oyle durumdaydi zaten we ben buna bin besyuz lira bi para yedirdim bunun bin lirasi telefondu gerisi eline werdigim paralardi bana eninde sonunda bu parayi sana wericem demisti ki ben o zamanlar biliyodum gelmeyecegini ama goruyorum ki faceye ole fotolar atiyoki bumu dersiniz yani o durumu kotu insan?? Sinir oluyorum kullanildim resmen..ortak bi ark. war we ben bu parayi istemeyi dusunuyorum sizcee??

Gelmeyeceğini bile bile verdiğin paraları şimdi hangi akla hizmet istemenin peşindesin cidden anlamadım, elinde bi senet falan var mı? Yoksa attım araya gitti karaya şansımı mı deniyim diyon

Gelmicek biliyorum ama en azindan rahatsiz olsun bence ama bilmiyom yaa gercekten sinir oluyorum ne guzel kullanilmisimm
Kusura bakma da kullanılmamışsın, adam senden borç istememiş ki, sen adamın durumuna üzülüp keseyi açmışsın, paranın gelmeyeceğini bile bile hem de... Senin ki sadece belki para yedirirsin sevgili oluruz hesabıymış tutmamış... Şimdi bu sinir niye, hayır bi de eşinden de korkuyon duymasını istemiyon nasıl bi cesaret var anlamadım... Ya adam eşine anlatırsa?

Eşin duyar bişe olur değer mi 1,500 için bence değmez ben olsam asla istemem
Takip de etme bence yani evlisin sonuçta ne gerek var bırak ne hali varsa görsün kendi yaşantına bak
Eşinin kulağına gitse inan kendini aklayamazsın

Amacim onu para werip sewgilim olmasi degildi ki hic gecmedi bile aklimdan cunku olmayacagini biliyodum o kadar da kaptirmamistim kendimi.. Cok da guzel cekip gitti iyiki gitti ama zaten amacim para da degil sirf rahatsiz olsun wicdani warsa azicik sizlasin simdiki aklim olsa keskee

1500 tl için vicdanı sizlamaz 1
Vermeseydi banane der 2

Konuyu hiç okumadan yazıyorum ; Borcunu iste utanma bu devirde borç verince adama enayi muamelesi yapılıyor kötü olan borç veren oluyor ! Bu konularda 2 kez vukuat yaşamış biri olarak yazıyorum. İstedim utanmadım iyi ki de istedim ! Paranın üstüne yatanlar onursuzdur !

Ama kuzum okusaydin keşke. Evlenmiş 6 aylık hamile aklı yeni gelmiş başına

Ama kuzum okusaydin keşke. Evlenmiş 6 aylık hamile aklı yeni gelmiş başına

He kız okudum şimdi Borç konularında çok sinirliyimdir. Konu sahibesi 1500 lira için huzurunu bozmaya değmez böyle adamlar senin gibi kaç kişiyi aynı dümenle uyutmuştur. Eşin duyarsa yok yere huzursuzluk çıkar !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…