Borderline kisilik bozuklugu

burdan kımse teshıs koyamaz sızde kendı kendınıze teshıs koyamazsınız hele netden arastırarak asla olmaz google amcaya burun kanaması dıyorsunuz beyın tumoru cıkıyor cunku
ona bakarsanız anlattıklarınız bıpolara da benzıyor her kafadan ses cıkar yanı

bır uzmana gorunmenız sart

Kendi kendine teşhis koymak yanlış. Ama egosantrizm bence. Ağır bir ergenlik yaşıyorsunuz. Ailenizi tanısam özellikle ergenlik konusunda çalışmış bir uzmana goturmelerini söylerdim.

Sende sürekli konu açıp insanların aklıyla oynama hastalığı olabilir iyi araştır bence...
annen olsam elinden o tel almıştım senin yada bi program kurmuştum şimdi şımarıklık yapmayı kes Dr mı gidiyorsun napıyorsun da yap bak böyle devam edersen sağlıksız özgüvensiz bir genç kız olup çıkacaksın....
Haaaa şuda olabilir buradaki insanlarla dalga geçmek hoşuna gidiyordur... ama seninle de dalga geçiliyor sen orda eğlenirken konunu okuyanlarda sana bakıp eğleniyor bunu da bil de yani zeka küpü 😂😂😂

Burada benimle alay edenler cizgimi bozmayacagim bozdurmayin lutfen ikaz ediyorum yapmayin

Yardim edenler fikir beyan edenler en icten dileklerimle sagolun alay eden arkadaslar saygili yazicam konularimin mesaja kapatilmasini isteyecegim yoksa fittiricam

Borderline olsan emin ol bunun farkında olmazdın. Gayet aklınız başınızda ve yaptıklarınızın bilincindesiniz. Bu yaşta büyük olgunluk(!)

Ablacim diyeyim ama yaptigin yorum hos mu belki dertlesecek kimsem yok buraya yazdim yine de ozur dilerim
Sana kaç kere hem ben hem de buradaki bir sürü insan anlattı. Anlamıyorsun veya anlıyorsun da buradaki ilgi hoşuna gittiği için anlamamış gibi yapıyorsun.

Back
X