Selam kızlar bordo canta ve ayakkabı kombini için sizlerinde fikrini almak istedim sizce bunlara uygun nasıl bir kombin veya renk uyumu sağlayabilirim :26:
Selam kızlar bordo canta ve ayakkabı kombini için sizlerinde fikrini almak istedim sizce bunlara uygun nasıl bir kombin veya renk uyumu sağlayabilirim :26:
😬bordo ikilisi bende de var 😇 lacivert beyaz bordo uyumu çok güzel oluyor kesinlikle öyle kullanabilirsin :) ve su yeşili ile bordo da hoş duruyor beyaz etek ya da pantolon üstüne su yeşili giydin mi tamamdır ya da tam tersi😏 açık kot bir pantolon üstüne açık mavi gömlek ile de hoş durur. ya da koyu renk kot bir elbise :) eğer giyiyorsan moda olan uzun etekler var ya onların siyahı güzel olur ya da lacivert :) üzerine beyaz salaş tişört :) tişörtü dışına da bırakabilirsin içine de koyabilirsin 😏 normal bi kotun üstüne sade beyaz bi tişört giyip kot ceket alabilirsin :) boynuna da şık renkli bi kolye :) tabi bunu ceket olmadan da yapabilirsin öyle yapacaksan kolye gbi renkli bir sürü bileklik ya da altın tonlarında bir kaç bilezik hoş durur😬 şimdilik bunlar geldi aklıma :)
Ayrıca kot ile kullandığında çantanın uzun kayışını kullan ama çapraz değil bi koluna at :) çantanın geldiği yer bel kalça arası olsun :)
bi dee çanta ve ayakkabıyı aynı anda kullanmasan da olur. Örneğin bordo bi pantolon beyaz tişört siyah ceket ile beyaz bi ayakkabı ile çantanı kullanabilirsin
En guzel uyum kot ve beyaz gomlek ve ya tshirt. Zaten o ayakkabılar klasikle giyilmez arkadasim. Boynuna bordo bir fular ve ya sacina borda bir tokayla herrenkle giyebilirsin aslinda...