• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bornoz takımı önerileriniz bekliyorum....

irya tekstilde çok özel bornoz setleri var canım üstelik butik üretim yapıyorlar piyasa işi birbirinin aynı ürünlerden ziyade özel tasarımlar bulabilirsin... üstelik indirimde sanırım bu aralar incelemeni tavsiye ederim umarım içine sinen ve bütçene uygun bişeyler bulabilirsin
golden-lux-bambu-aile-seti-krem.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki tac bambu 2 bornoz bedenleri medium ve large esime de bana da oldu. 2 banyo havlusu. 2 normal havlu. 2 terlik. 2 yildir sorunsuz kullaniyorum hemen kuruluyo cok memnunum. Kutusu da cok şıkti valla ☺

ben de taçtan bambu bornoz seti almak istiyorum ama hep %40 bambu özelliği olan bornoz var . %100 bambu olan yok :oops::oops::oops::oops:

Ben de çeyizime bornoz alıcam fakat boyum 1.60 bu bornozları 1.80 lik iri yarı bayanlar için mi üretiyorlar acaba hepsi kocaman. :KK9:Neden doğru düzgün bedeni olan çok az bornoz var hala anlamış değilim kaliteli olsun isiyorum ama hepsi kocaman ya.
Sirf ayni problemden dolayiii bende paraya kiyip chakra alabilirim. Cunku kisa modelleri hem bedenleri var hemde cok şik :)))

Back
X