Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yardımcı olur mu bilmiyorum ama iğne dozu yüksek olunca boş çıkıyormuş yumurtalar diye okumuştum forumda doktorlar öyle söylüyormuşKızlar 3 kere opu oldum. İlkinde tek yumurtam vardı dolu cıktı ama embriyo genetik olarak sağlıksız geldi, ikinci opuyu oldum 2 yumurtam var 1 tane dolu bugün 3.opuyu oldum 3 yumurta vardı yine 1 yumurta dolu diğerleri boş bunun için ne yapıcam aynı
İğne kullanmadım bnim istisnai bir durum oldu opudan sonra adet olmamı beklerken 18 gün olmadım doktoruma gittiğimde tekrar yumurtalarım büyümüş ve hemen topladık bugün 3 yumurtadan 1 tanesi dolu bir embriyom şuan genetikte önceki opumdan olan onun sonucunu bekliyoruz onu beklerken yumurtalar güzel büyünce aldıkYardımcı olur mu bilmiyorum ama iğne dozu yüksek olunca boş çıkıyormuş yumurtalar diye okumuştum forumda doktorlar öyle söylüyormuş
Kızlar 3 kere opu oldum. İlkinde tek yumurtam vardı dolu cıktı ama embriyo genetik olarak sağlıksız geldi, ikinci opuyu oldum 2 yumurtam var 1 tane dolu bugün 3.opuyu oldum 3 yumurta vardı yine 1 yumurta dolu diğerleri boş bunun için ne yapıcam aynı durumu yaşayan var mı
İğne kullanmadım bnim istisnai bir durum oldu opudan sonra adet olmamı beklerken 18 gün olmadım doktoruma gittiğimde tekrar yumurtalarım büyümüş ve hemen topladık bugün 3 yumurtadan 1 tanesi dolu bir embriyom şuan genetikte önceki opumdan olan onun sonucunu bekliyoruz onu beklerken yumurtalar güzel büyünce aldık
İkinci regl olduğumda gidicem ardışık opu yapıldığı için toparlanma istiyor o zaman sorucam bi takviye protokolü kullanıyoruz ama sanırım tam olmuyorDoktorun ne diyor bu duruma, bir çözümü varsa protokol değişikliği ile çözebilirler aslında. İlkinde boş folikül yaşanmamış zaten, ikincide ortaya çıkan bir durum gibi. İnşallah bunların genetiği güzel gelir, başka geliştirmeye ihtiyaç kalmaz ama gerekirse doktorun farklı bir yol izleyip önünde geçmeyi dener bence.
merhabatatlım 0.1Merhaba Amh niz kaç acaba ?
Bana gonal f yerine menopur daha iyi geldi dilersen sor hocanaKızlar 3 kere opu oldum. İlkinde tek yumurtam vardı dolu cıktı ama embriyo genetik olarak sağlıksız geldi, ikinci opuyu oldum 2 yumurtam var 1 tane dolu bugün 3.opuyu oldum 3 yumurta vardı yine 1 yumurta dolu diğerleri boş bunun için ne yapıcam aynı durumu yaşayan var mı
Benim bu durumum biraz karışık ganol f bir kere kullandım bendeki istisnai durum yumurtalarm regl olurken büyüyor yani ben doktora reglin 2-3 günü gittiğimde yımurtalarım büyümüş oluyorBana gonal f yerine menopur daha iyi geldi dilersen sor hocana
Amh ınız 0,1 ile doğal adet oluyormusunuz bende aynı durumdayım da merak ettim Ankaradayım bende tüp bebek denedim 2 kere yumurtalar gelişmedi tedavi iptali yaşadım cesaret edipte bi daha gidemedim 3 sene oldu doğaldan gebelik olmadıİkinci regl olduğumda gidicem ardışık opu yapıldığı için toparlanma istiyor o zaman sorucam bi takviye protokolü kullanıyoruz ama sanırım tam olmuyor
merhabatatlım 0.1
Benim adet düzensizliğim hiç olmadı hep aynı döngülerde adet oluyordum sadece tüp bebek sürecinde ilk başta kist oluştu yani yumurtalarım kistleşti sonrasında opu sonrası regl olmadan yumurtam büyümüş tekrar opu oldumAmh ınız 0,1 ile doğal adet oluyormusunuz bende aynı durumdayım da merak ettim Ankaradayım bende tüp bebek denedim 2 kere yumurtalar gelişmedi tedavi iptali yaşadım cesaret edipte bi daha gidemedim 3 sene oldu doğaldan gebelik olmadı
Merhaba bende şu büyütme aşamasındayım 2 adet yumurta görünüyor ama E2 çok.dusuk sizin E2 degerlerniz nasıldı acaba benimde bosmi çıkacak diye düşünüyorum yumurtaoarimKızlar 3 kere opu oldum. İlkinde tek yumurtam vardı dolu cıktı ama embriyo genetik olarak sağlıksız geldi, ikinci opuyu oldum 2 yumurtam var 1 tane dolu bugün 3.opuyu oldum 3 yumurta vardı yine 1 yumurta dolu diğerleri boş bunun için ne yapıcam aynı durumu yaşayan var mı
E2 değerimi sormuyorum doktorma güvendiğm için ama sorsam birşey değişmeyecek sanırım çok düşük olsa doktorum iptal eder diye düşünüyorumMerhaba bende şu büyütme aşamasındayım 2 adet yumurta görünüyor ama E2 çok.dusuk sizin E2 degerlerniz nasıldı acaba benimde bosmi çıkacak diye düşünüyorum yumurtaoarim
Merhaba bizim gibi olanlarda çok e2 yi önemsemiyorlar. Zaten şansım az olduğu için e2 düşük olsa da belki dolu çıkar ihtimali ile topluyorlarmış. Dr düşünüyordur dolu değildir diye ama yine de alalım diyorlar zaten bir veya iki yumurta olduğu için mi. Ben araştırdım biraz bu şekilde bakis acılari oluyormuş. Yine de bir bakalım mantığı oluyormuş belki altın yumurta olur diye. Benim e2 değerim Dusukk n de yumurta kötü çıktı çok güzelken de yumurta kötü çıktı yani. İlla e2 iyi ise yumurta iyi diye bir kural da olmuyor.Bilen biri bilgi verebilir mi bir konuyu sormak istiyorum. Yumurta büyütme sürecinde e2 ve progesteron hormonu bakılıyordu. Fakat asla bana doktor sonuçları soylemedi. Süreç içinde moralim için söylenmedi dedim fakat süreç bitti o değerleri öğrenmek istedim yasak deyip vermediler. İster istemez ben de şöyle düşünüyorum. Malum yumurta büyüse bile E2 değerinde bir anormallik var ise bu yumurtanın içinin boş olduğu anlaşılabiliyor diye okumuştum. Bana bu değerleri vermediler belki belliudi boş olduğu ve benden opu işlemi yaparak gereksiz ücret aldılar. Bu aklımı kurcayalyaip duruyor. Sizce nedir durum
Ozeldekiler de görünüyor mu bende neden görünmüyorBu değerleri çok merak ediyorsanız e nabızda hepsi görünüyor iyice araştırınca
Görünmesi lazım iyice karıştırın e nabiziOzeldekiler de görünüyor mu bende neden görünmüyor
Merhaba Amh Fsh biz kaçtı merak ettim bende benzer durumdayım da bi türlü gebe kalamadım ne doğal ne tüp bi de e2 kaçtı ve yumurtanız dolu çıktı mı çok merak ettim embriyo oldu muMerhaba bende şu büyütme aşamasındayım 2 adet yumurta görünüyor ama E2 çok.dusuk sizin E2 degerlerniz nasıldı acaba benimde bosmi çıkacak diye düşünüyorum yumurtaoarim