Boş evde yalnız kaldım

Loris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
201
96
98
İstanbul
kızlar evliligimin 7. Ayindayim zaten sallantidaydi ve igrenc bir olayi bana arkadasinin kanitlariyla anlatmasi uzerine esim uyurken evi terkettim cuma gunu . Boyle bi olayi kabul etti ve acikcasi boyle bi olay ogrenilirse basi derde girebilir. Bu yuzden burnu havada olsa bile alttan aldi ve bugun evi ayirdi ben gectim eve . Ama evde suan tv falan yok bazi esyalar yok ve ben cok kotu oldum gece olunca nasil uyuyacagim bilmiyorum korkuyorum ve cok berbat hissediyorum. Ailene git diceksiniz ama suan onlara soyleyemem. O kadar kotuyum ki size anlatamam aglasam fayda etmiyo umarim akil sagligimi koruyabilirim henuz 1 saat oldu bu evime geceli. Bana ne onerirsiniz

Kendisi bir şey yapması ama göz mu yumdu?
Eşiniz yapma etme, olmaz falan demedi mi hic?

Ya olay be anlayamadım. Bir suç mu demek istemiyorum.. ama öyle birşeyse saklamanız doğru mu?

Kitap yok mu hiç?
Gece de kapını kitle yat
Meditasyon yap uyku meditasyon iyi gelir hemen uyursun

Yani evde kalmak güzel bir şey aslında kafanı dinle
Tek vakit gecirmeye bayilirim. Ama ben suan yalniz kaldim hani bidaha hic gelmicek anladiniz mi . O his cok kotu yoksa herzaman yalniz zaman geciririm ama birinin varligini hissetmekte guzel bisey

İsyerinde aslinda olmayan bi olayi sirf hava atmak amaciyla olmus gibi gostermesi eger ortaya cikarsa bu durum isinden bile olabilir

Ben uyurken evi terkettin diyo benim diyecegim hisey yok dedi

Kaç yaşındasınız?
E diyeceği bir şey yoksa sizin de yapacağınız şey belli.

Olayı anlamadigim için yorum yapamıyorum.
Ergen gibi salakça bir şey mi yaptı, yoksa ciddi bir şey mi anlamadım.
Ikisi arasında fark var
Eğer bu surecte pişman olur kapınıza gelirse de yaptığı saçma sapan bir şeyse, biraz göz korkutun ama uzatmayın
Yok ciddi bir şeyse, birilerini kandirmasina göz yumacak biri değilseniz, ayrılın.

Sadece yeri bos oldugu icin kotu oldum beklemiyodum boyle bi his

Insanın masanın üstünde duran vazoya gözü alışıyor da kırıldığında yeri bos geliyor.
Tabiki hissettiğiniz normal
7 ay geçirmişsiniz, e sevmişsiniz ki evlisiniz.
Biraz zaman verin kendinize
Yerinin boşluğu değil, hemen kabullenip evden gitmesini düşünürdüm ben olsam.

Tv izlemekten nefret ederim . Sadece yerinin bos olmasi cok koydu
İzlemediğiniz bi şeyin yokluğu niye üzüyor sizi ayrıca farkında bile olmamanız lazım şu durumdayken. Konuyu bilmiyoruz tabi ama ego tatmini olsun diye söylenen yalandan sebep ayrılmaya karar vermeniz çok değişik geldi bana.

Kaç yaşındasınız?
E diyeceği bir şey yoksa sizin de yapacağınız şey belli.

Olayı anlamadigim için yorum yapamıyorum.
Ergen gibi salakça bir şey mi yaptı, yoksa ciddi bir şey mi anlamadım.
Ikisi arasında fark var
Eğer bu surecte pişman olur kapınıza gelirse de yaptığı saçma sapan bir şeyse, biraz göz korkutun ama uzatmayın
Yok ciddi bir şeyse, birilerini kandirmasina göz yumacak biri değilseniz, ayrılın.
26 yasindayim ya olay ergence sacma sapan bi olay ama asiri gereksiz yani anlamlandiramadim ama evdede duramazdim uyanmasini bekleyemezdim

Kisaca isyerinden biriyle aldatma diyelim
26 yasindayim ya olay ergence sacma sapan bi olay ama asiri gereksiz yani anlamlandiramadim ama evdede duramazdim uyanmasini bekleyemezdim

Aldatildiniz ama aslında geyik falan mi dedi adam.
Ah keşke baştan anlatsanız da düzgün böyle kerpetenle laf alır gibi. Herkes başka bir şey anlıyor.

Back
X