Boş evde yalnız kaldım

Adam aldattığını itiraf etmıs. Neye dayanarak kolpa diyorsunuz.
Evlı barklı adam arkadasına hava atmak ıcın karısını aldattığını anlatır mı?
Reis her cevabını okudum, kerpetenle cekebildigini çekmişsin helal olsun bende bu kadar sabır yok...

Bihter neyi itiraf edecek Firdevs Hanım, Behlül'le ne ilgisi var diyen Nihal gibi okuyorum konuyu şu an.

Eşiniz arkadaşına sizi aldattığını söylemiş, arkadaşı kanıtlarıyla birlikte size iletmiş, eşiniz kabul etmiş. Eşiniz aldattığını kabul etmişken siz neye kolpa diyorsunuz, onu kaçırdım.

Ya arkadaşlar doktora gitmeden sistitime bir çare bulamaz mıyım purinol var sadece evde. Aile hekimine gitmem lazım illa. ya bi çözüm yok mu bunu evde kesebileceğim. Aile hekimine gitmek istemiyorum

Bihter neyi itiraf edecek Firdevs Hanım, Behlül'le ne ilgisi var diyen Nihal gibi okuyorum konuyu şu an.

Eşiniz arkadaşına sizi aldattığını söylemiş, arkadaşı kanıtlarıyla birlikte size iletmiş, eşiniz kabul etmiş. Eşiniz aldattığını kabul etmişken siz neye kolpa diyorsunuz, onu kaçırdım.
Hayir itiraf yok .olmayan biseyi oldu gibi anlattim dedi. arkadasida boyle bi Olayin olduguna inanmiyo zaten. biraz absurt bi olay cunku bende inanmiyorum . Arkadasi kanit olarak bana esimle olan konusmalarini atti yani kanit esimin soyledikleri. Soyle soyleyeyim bi fantezi olarak dusunun . Esim bana erkek muhabbeti oldugunu soyledi kolpa dedi imkansiz dedi. Bu arada esim o arkadasina cok guveniyor ama o arkadasinin bende gozu olduguna yemin edebilirim. Tabi bu esimin o konusmalari yaptigini degistirmiyor

kızlar evliligimin 7. Ayindayim zaten sallantidaydi ve igrenc bir olayi bana arkadasinin kanitlariyla anlatmasi uzerine esim uyurken evi terkettim cuma gunu . Boyle bi olayi kabul etti ve acikcasi boyle bi olay ogrenilirse basi derde girebilir. Bu yuzden burnu havada olsa bile alttan aldi ve bugun evi ayirdi ben gectim eve . Ama evde suan tv falan yok bazi esyalar yok ve ben cok kotu oldum gece olunca nasil uyuyacagim bilmiyorum korkuyorum ve cok berbat hissediyorum. Ailene git diceksiniz ama suan onlara soyleyemem. O kadar kotuyum ki size anlatamam aglasam fayda etmiyo umarim akil sagligimi koruyabilirim henuz 1 saat oldu bu evime geceli. Bana ne onerirsiniz

nasil bir olay adam oldurmus gibi anlatiyosunuz nolmus bu kadar kotu ki ayrildiniz ☺️

Hayir itiraf yok .olmayan biseyi oldu gibi anlattim dedi. arkadasida boyle bi Olayin olduguna inanmiyo zaten. biraz absurt bi olay cunku bende inanmiyorum . Arkadasi kanit olarak bana esimle olan konusmalarini atti yani kanit esimin soyledikleri. Soyle soyleyeyim bi fantezi olarak dusunun . Esim bana erkek muhabbeti oldugunu soyledi kolpa dedi imkansiz dedi. Bu arada esim o arkadasina cok guveniyor ama o arkadasinin bende gozu olduguna yemin edebilirim. Tabi bu esimin o konusmalari yaptigini degistirmiyor
Sizde gozu mu var
Yani bilerek mi uydurdu bu aldatma hikayesini
Pes..

ESININ ARKADASINA DIKKAT ET.
Nereden biliyorsunuz olmadığını? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.. Eşiniz arkadaşını ayarlamış olabilir.
Arkadaşı kanıtlar dediğin yazışmaları attı sende buna inandın. Belki o yazışmalar bilerek yapıldı ve sen öğrenince sana gönderip "kolpa" diye inkar etmekte planın bir parçasıydı? 26 yaşında olduğunu söylemişsin muhtemelen eşinde 25 30 yaş arasıdır. Evli bir erkek neden arkadaşlarına cool olmak için eşini "aldatmış" gibi yapar hiç sorguladınız mı? Yani aldatan kişi iyi bir şey mi başarmış oluyor arkadaş çevresinde yükselmiş havalı mı oluyor? Ben böyle aptalca bir bahaneye ve 3 5 mesaja inanmazdım. Gerçekleri görmek istemiyorsun ama kocan seni gayet aldatmış
zevk alıyor gizemli olunca herkes detay soruyor çünkü ilgi daim oluyor. malum evde sıkılıyor şu an.
Kocanız çalıştığı yerden biri ile sizi aldattığını itiraf ediyor.Siz bunun yalan olduğunu söyleyen eşinizin arkadaşına inanıyorsunuz.Doğru mu anladım?
Benım demek ıstedıgım su, aldatma olayına neden kolpa diyorsunuz. Evlı bir adam karısını aldatmadıgı halde aldattım diye yalan atmaz lisede skor pesinde kosan bebe degılse.
Ve hıcbır arkadas gercek olmayan yazısmayı evlı adamın karısına atamaz, korkar bası belaya girer diye.
Evlilik boyle bu kadar basit degıl yani.
Kanıtlar varken kocanın aldatmadıgını soylemen enteresan geldi bana. Olayı dogru duzgun anlatsan belki anlardım. Suan anlamiyorum. Kocanda evden gittıgınde gore aldatmayı kabul etmıs
Senın kabul etmeme ısrarın niye?
Ben kanıt varsa, kanıta inanırım.
Şimdi doğru mu anladım?
Eşiniz gidip bir arkadaşına sizi aldattığını anlatıyor. Sonra arkadaşı gelip size anlatıyor. Siz terkediyorsunuz adamı. Sonra adam itiraf ediyor. Ama arkadaş daha sonra uydurma olduğunu söylüyor. Ve ona inanıyorsunuz.
Bence siz kendinize yediremiyorsunuz bu durumu.. İnanmak istediğinize inanıyorsunuz. Ama üzgünüm 25 30 yaşlarındaki bir adam tutup olma ihtimali %0 olan olayı gerçek diye anlatmaz. Sizi aldatmış.
Simdi okudum yorumlarınızı, resmen aldattığını itiraf etmis. Ayrica bu kimseye soylenmeyecek birsey değil. Aldatan o niye siz cekiniyorsunuz? Beni aldatan isinden olursada olsun hic umrumda olmaz herkese rezil ederim onları
Madem kolpa neden ayrıldın ki
En başından konuyu kapatıp evliliğe devam etseydin
Kolpa ihanet nasıl oluyor mesela öpüşüyor ama şakacıktan mı ?
Ben anlamadım siz evi terk ettiniz de nereye gittiniz ev mi tuttunuz? Yeni mobilya mı aldınız?
Eşinizin yaptığı iğrenç şey ne? Geri dönüşü yoksa ailenize neden gidemiyorsunuz?
Arada pencere cami var zaar
Araya yastık koyuyorlar öyle yani...
aklıma başka bi cevap gelmedi

Bize niye düzgünce anlatmiyorsunuz diyorum.

Ya arkadaşlar doktora gitmeden sistitime bir çare bulamaz mıyım purinol var sadece evde. Aile hekimine gitmem lazım illa. ya bi çözüm yok mu bunu evde kesebileceğim. Aile hekimine gitmek istemiyorum
Sıcak suda kekik demleyip icebilirsin iyi gelir, leğen varsa karbonatlı su yapıp içine oturabilir son, piyeloseptyl varsa kullanabilir ya da alabilirsin çabuk etkiler. Bir de patlayana kadar su ic

Ya bne olayı tam anlamadım ama o arkadaşa dikkat edin. Eşinizden kanıt isteyin. Başıma gelen bir olayı kısaca anlatayım.
Nişanlıydık nikah başvurusuna gittik raporlar falan tam eşim arkadaşı ile gelmişti. Eşim dışarı sigara içmeye çıktı bu adam yanıma gelip 'x çarşamba günü akşamı bir kadınla beraber oldu' dedi şok oldum çünkü çarşamba günü sabah tan geceye kadar beraberdik ve kandildi o yüzden net biliyorum aile ziyareti yapmıştık. Ortalık epey karışmıştı eşimi epey tepelemiştim gün boyu beraber olduğumuza ailelere gittiğimizden emindim ama yine olay çıkarmıştım. Bence Bi eşinizle adam akıllı konuşun.

Sizde gozu mu var
Yani bilerek mi uydurdu bu aldatma hikayesini
Pes..
Hayir bilerek uydurmadi ama isine geliyor diyelim. Ben boyle bi durumla ilk kez karsilasiyorum simdi bu bana soyleyen cocuk ben sana iyilik yaptim diyor beni ifsa etme mesajlari kendim okudum de dedi bende bunun uzerine oyle soyledim. Esimde bizim erkek muhabbetimiz sen neden benim telefonumu karistiriyosun deyip uste cikti !

Ya sanırım ben anlamaya çalışmazdım bile.
Eşiniz böyle bir yalanı söyleyerek sizi hiçe saymış.
Evden git demissiniz meraklısı gibi gitmiş.
Arkadaşı ile tuhaf tuhaf ilişkiler
Doğru söylüyorsa, sizi aldattı
Yalan söylüyorsa bir kadına iftira attı
Her şekilde pislik pisliktir.
Uzatın ayaklarınızı, yapınkahvenizi keyfinize bakın. etraf sakinleşince de gider avukata danışırsınız.

Hayir bilerek uydurmadi ama isine geliyor diyelim. Ben boyle bi durumla ilk kez karsilasiyorum simdi bu bana soyleyen cocuk ben sana iyilik yaptim diyor beni ifsa etme mesajlari kendim okudum de dedi bende bunun uzerine oyle soyledim. Esimde bizim erkek muhabbetimiz sen neden benim telefonumu karistiriyosun deyip uste cikti !
Erkeklerin klasik yalani “erkek muhabbeti” esin bunu demisse hala nasil inanmiyosun aklim ermiyor herkes olayin varligina inanmis birtek sen inanmiyorsun

Erkeklerin klasik yalani “erkek muhabbeti” esin bunu demisse hala nasil inanmiyosun aklim ermiyor herkes olayin varligina inanmis birtek sen inanmiyorsun
Ya zaten o muhabbeti yaptigli icin benim umrumda degil aldatsada aldatmasada ayni benim icin suan ben beni aldatmadi diye diretmiyorum ki benim icin onemsiz diyorum o mesele suan. Ben ne oldugunuda anlatmayacaktim ki zaten sadece bu havadan nasil cikabilirim diye yol istedim

Ya zaten o muhabbeti yaptigli icin benim umrumda degil aldatsada aldatmasada ayni benim icin suan ben beni aldatmadi diye diretmiyorum ki benim icin onemsiz diyorum o mesele suan. Ben ne oldugunuda anlatmayacaktim ki zaten sadece bu havadan nasil cikabilirim diye yol istedim

Dizi film izleyin, yakın arkadaşlarınızla görüntülü konusun, boyama kitabı alıp boyayıp, yeni tarifler deneyin, evi temizleyin

Hic kimse senden onemli degil bunu unutma evdesin diye belki bu kadar takiyorsun ben olsam bende takarim haklisin sevdigin muzikleri dinle, youtube dan eski sevdigin dizileri filmleri ac izle, merakin varsa yeni bir dil ogren, orgu ormeyi seviyorsan orgu or, guzel bir temizlik yap yapacak sey cok sen yeterki iste

Back
X