Boş evde yalnız kaldım

Esin giderken televizyonu da mi goturdu anlamadim ben?
Hem sorun esinden ayrilman mi evin bos olmasi mi?

Eşinizin her durumda yalancı bir insan olduğu gerçeğini gözünüzden kaçırmayın. Ayrıca, aldattığını itiraf edenini daha duymadım. Elbette uydurma diyecek. Evi ayırmayı hemen kabul edecek kadar korkuyorsa sizden, boşanmayı da kabul edecektir.Kanıtlarınız sağlamsa saklayın.İyi bir avukat sorununuzu çözecektir. Tabi salgından dolayı hayat ne zaman normale döner bilemiyoruz.

Anladığım kadarıyla kocanızın gözü başkasında ki fantaziler kurup olmuş gibi anlatıyor. Kocanızın arkadaşının gözü sizde yemin edebilirsiniz ama kanıtlayamazsınız. Sizin gözünüz de yerinde olmayan televizyonda 🤔 Madem yokluğu bu kadar koydu yeni bir tv alın boş kalmasın yeri😏

Bilgisayar da mı yok
Açın bol bol film izleyin
Kitap okuyun.
Yemek yapın.
Burada takılın
Olayı anlatsanız aslında daha doğru fikir verebiliriz belki.

Evet erkek muhabbeti evet arkadaşının sizde gözü var ama kıymetli eşinizin başka kadında gözü yok olay kolpa 👏

Bence esi isyerindeki arkadasina esini aldattigini soylemis, ama herhalde imkansiz biriyle ki konu sahibi inanmiyor. Arkadasinin gozu de konu sahibinde oldugu icin mesajlari kendisine gonderiyor.
Konu sahibi bosanmayacak, cunku adamin aldatmadigini dusunuyor. Ama adami neden evden gonderdi madem onu anlamadim

Öncelikle neden aldatmadığından emin olduğunuzu da yazsaydınız, biz de anlamış olurduk.

Eşinizin arkadaşının sizle ilgili başka duyguları olsa bile farketmez. Eşinizin yazışmalarını göndermiş çünkü, yoktan bir iddia ortaya atmamış.

Velev ki aldatmadığını ispatlasın, nasıl ispatlayacaksa tabi, yine de kabul edemezdim. Böyle saçma muhabbetler eden, hem beni küçük düşürecek, hem de iş yerindeki bir başka kadına da iftira boyutuna gelebilecek yalanlar söyleyebilen biriyle yapamazdım.

Bir de neden işyerindeki bir kadın üzerinden yapmış bu şakayı, bir bunu da düşünün derim. Şakaysa tabi.

Ya Hu! Resmen konuyu anlamak için çaba sarfediyoruz.
Arkadaşlar ayrıntıları sora sora, doğru mu anladım? Diye diye bir hâl olmuşlar.
Bu kadar insanı yorup, gereksiz meşgul ediyorsunuz.
Konu açmanın da bir adabı var.
Ettiğiniz kadar bulun,
sıkıla sıkıla oturun evinizde.
Konuya tek yorumum karı-koca tuhafsınız.
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.

20200405_183608.webp
Daha açıklayıcı anlatım lütfen

Olmamış bir olayı arkadaşına anlatabilecek bir adamdan herşey beklenir. İstediği ya ona buna anlatarak sizin kulagınıza gelmesini saglayıp sizden kurtulmak, veya olay gerçek. Yapabileceğine inanmıyorsanız barışırsınız, yapmıştır diyorsanız da ailenize söyleyin madem tek başınıza kalmayın o evde.

Kilitleri değiştirin. Çilingir çağırın. Pc varsa TV ye gerek yok ilerde alınır. Netflix e abone olun, eşyaların yerini değiştirin

Kanitlar esimin arkadasina anlattiklari. Yani aslinda kolpa oyle bisey yok . Esimin arkadasida bana soyledi durumu boyle boyle diye ekran goruntulerini atti
Ben git evi bana birak aileme donemem demistim oda uzatmadi benden korktu boyle bi olayi afise edecegimden

Hic hos bisey degildi cunku

Suan toparlayamiyorum. Adam guya beni aldattmis ovunerek bunu anlatiyo arkadasina bu arkadasida bana ekran goruntuleri atti. Ama oyle bi olayin olmasi imkansiz kolpa yani.
bu arkadaş es kişisinin arkadaşı dimi
yani ne amaçla anlattı

Geçmiş olsun öncelikle. Birinin veya birilerinin varlığına alışınca yalnızlık başta zor gelir. Bilgisayardan eski kült dizilerden birini açın, bizimkiler dizisi olabilir mesela. Gece lambanızı da açın, dizi de açıkken o şekilde uyuyakalın. Gündüz daha iyi hissedersiniz , gece daha zor olur. Kolaylıklar diliyorum size

Ya arkadaşlar doktora gitmeden sistitime bir çare bulamaz mıyım purinol var sadece evde. Aile hekimine gitmem lazım illa. ya bi çözüm yok mu bunu evde kesebileceğim. Aile hekimine gitmek istemiyorum
Bol bol su icin.Limonlu su icmekte iyi geliyordu,off kötü olmus bu zamanda:/

kolpa aldatma bu evine don kocana sahip cik。。。。ne kolpasi basbaya aldatmis
kabullenemiyosun。kabul etmedigin sey icin niye terkettin onu anlamadim。kolpa aldatmayida arastirip ogrenecem nasi bisimis

Canım sadece eşyalar yok kendini kötü hissetme zamanında bomboş kocaman bir evde sadece koltukta 1 hafta kalmıştım. Hiç korkma eşyalar bizi korumuyor. Evindesin ve güvendesin. Bir an için ormanda gece karanlığın ortasında yalnız kaldigini düşün ve Sonra gerçeğe dön emin ol bulunduğun ortam sana saray gibi gelecektir. Ses olacak bir şeyler aç telefondan müzik bilgisayar varsa film vs. Arkada çalsın. Sonra bi kahve ya da çay yap kendine sıcak bir çatı aldinda olmanın huzuruyla şükürle yudumla ❤️

Back
X