En son kıza eşim mesaj atmış, kızda bana iletti demişsiniz. Bu kız kim? Yani size mesaj atan kız, kocanızın sizi aldattığı kadın mı?
Keşke düzenli ve akıcı bir şekilde yazsanız gelişmeleri ve olayı.
Anlamaya çalışıyorum sizi, insan üzgünken kafasını belki toparlayamaz odaklanamaz. Ancak siz ne kadar düzgün ve açık yazarsanız konuyu , bizler de o kadar iyi bir şekilde yardımcı olmaya çalışırız.
Benim fikrime gelince de gencecik yeni evli bir adam kimseye hava atmak için yalandan aldattım karımı diye arkadaşlarına hava atmaz. Üstelik bu hava atmak değil, olsa olsa şerefsizliğin alası olur. O yüzden maalesef eşiniz gerçekten sizi aldattı bence.
Eşinizin arkadaşının size mesaj atacak kadar size yakın olması da doğru değil. Tabi gerçekten eşiniz aldattıysa da o arkadaşa bir teşekkür de etmek lazım,sizi böylesi bir adamdan kurtardığı için. Ama bende gözü var demişsiniz, o yüzden de o arkadaşından da uzak durmanız lazım. Muhatap olmayın hiç o arkadaşıyla. Kendim karıştırdım buldum demişsiniz ama bence birinden duydum deseniz daha iyi. Kim olduğunu söylemeyin, kendisi düşünsün dursun. O da onun problemi artık.