• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş folikül sendromu-Yumurta kalitesi arttırma Yardım!

Tüm genetik testler yapıldi 2 hafta önce çikti normal cok şükür .sebep simdilik yok yine sıfir elde var sıfır .olur dedi ama doktorlar tedavi gormuyorum simdi .esim ayrilmak istedi bitti o yuzden insallah olur sizinde rabbim yüzünüzü güldürsün insallah ...

Yaaa üzüldüm rabbim nasip etmeyecekse başka kadınla da etmez eşiniz ayıp etmiş :( benim de genetik test temiz çıktı ama yinede bulunamayan yumurtaları etkileyen bir sorun vardır tıp da herşeyi biliyor çözüyor değil dedi doktorlar :( Samsun 'da bir doktor ilaçsız tüp bebek yapıyormuş onu önerdi doktorum her ne kadar deneysel de olsa deneyin dedi hamile kalanlar var hacettepe de bu zamana kadar iki kişi gördük sizin gibi dediler onlar da ilaçsız tüp bebek denemiş bir kişi hamile kaldı diğeri kalamadı dedi

Tüm genetik testler yapıldi 2 hafta önce çikti normal cok şükür .sebep simdilik yok yine sıfir elde var sıfır .olur dedi ama doktorlar tedavi gormuyorum simdi .esim ayrilmak istedi bitti o yuzden insallah olur sizinde rabbim yüzünüzü güldürsün insallah ...
Merhaba tekrar yazmak istedim çünkü tedavime yanıt alırsam benim gibi mücadele eden kişileri bulup haber vercem dedim. Samsun 'da şafak hatırnaz diye bir hoca var ilaçsız tüp bebek yapıyor denedik çok şükür ilk defa olgunlaşan yumurtam oldu dondurduk eğer bir araştırırsanız aklınıza yatarsa pes etmeyin lütfen :(

Merhaba tekrar yazmak istedim çünkü tedavime yanıt alırsam benim gibi mücadele eden kişileri bulup haber vercem dedim. Samsun 'da şafak hatırnaz diye bir hoca var ilaçsız tüp bebek yapıyor denedik çok şükür ilk defa olgunlaşan yumurtam oldu dondurduk eğer bir araştırırsanız aklınıza yatarsa pes etmeyin lütfen :KK43:
M Matmazela bak canım güncel bir mesaj arkadaş da bizim gibi sanırım

Merhaba tekrar yazmak istedim çünkü tedavime yanıt alırsam benim gibi mücadele eden kişileri bulup haber vercem dedim. Samsun 'da şafak hatırnaz diye bir hoca var ilaçsız tüp bebek yapıyor denedik çok şükür ilk defa olgunlaşan yumurtam oldu dondurduk eğer bir araştırırsanız aklınıza yatarsa pes etmeyin lütfen :KK43:
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba

Back
X