Boş gebeliği nasıL anlarız?

Emii97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2021
1
0
1
27
Merhaba
Yakın zamanda pco hastalığım olduğunu öğrendim, tedavim bitti adetime henüz 1 gün var test yaptım ve pozitifti.
Çok ümitlenmek istemiyorum ama gerçekten hamile olma ihtimalim var mı?
Yoksa boş gebelik mi?
Bunu ne zaman ve nasıl öğrenebilirim?

Merhaba
Yakın zamanda pco hastalığım olduğunu öğrendim, tedavim bitti adetime henüz 1 gün var test yaptım ve pozitifti.
Yoksa boş gebelik mi?
Boş gebelik
Kimyasal
Dış gebelik
Mol gebelik vsvs bunların hepsi olabilir olmayada bilir sabırla bekleyip muayene olacaksınız . Pozitifi gördünüz doktora gittiniz mi muayene oldunuz mu

neden herkesin aklına boş gebelik mi dış gebelik mi geliyor anlam veremiyorum neden bu kadar olumsuz düşünüyorsunuz kanamaniz yoksa şiddetli ağrıniz yoksa düzenli kontrole gidiyorsanız sıkıntı yok demek kendinizi salın umitlenin düşükte yapsanız o umudunuz olsun neymiş gebe kalabiliyorsunuz neymiş bı sıkıntı yok demekmiş böyle düşünün güzel şeyler düşünün aklınıza hemen kötüyü getirmeyin

Merhaba
Yoksa boş gebelik mi?
Neden olumsuzlugu dusunuyorsun? Kadinlarin yaridan çoğu pko zaten. Boşmuş, kimyasalmiş ya yapma kendine bunu. Doktor kontrolunde ol ve guzel ilerlemesi için dua et.

Merhaba
Yoksa boş gebelik mi?
Neden olumsuzlugu dusunuyorsun? Kadinlarin yaridan çoğu pko zaten. Boşmuş, kimyasalmiş ya yapma kendine bunu. Doktor kontrolunde ol ve guzel ilerlemesi için dua et.

Back
X