BOS GEBELİK ANESTEZİYLE KURTAJ

Alonehappy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
63
15
3
31
Arkadaşlar merhaba .Çarşamba günü kürtaj olacagim boş gebelikten.Zaten üzgünüm birde korkularım var .Doktorum anesteziyle yapicaz dedi ama genel mi lokal mi soylemedi.Kan aldırdı ve EKG çektirdi .Covit testinde olucam.Bu anestezinin riskleri sanırım fazla bu beni korkuttu .Ameliyat narkozuyla aynimi.Yasayan var mı ?

Arkadaşlar merhaba .Çarşamba günü kürtaj olacagim boş gebelikten.Zaten üzgünüm birde korkularım var .Doktorum anesteziyle yapicaz dedi ama genel mi lokal mi soylemedi.Kan aldırdı ve EKG çektirdi .Covit testinde olucam.Bu anestezinin riskleri sanırım fazla bu beni korkuttu .Ameliyat narkozuyla aynimi.Yasayan var mı ?
Çok geçmiş olsun. korkmayın bir şey hissetmiyorsunuz fiziksel olarak. uyutuyorlar sizi. yaklaşık 20 dakika gidecek kadar anestezi veriliyor. sonra zaten uyandığınızda her şey bitmiş oluyor. her ameliyatın riski var. doktorlar önlem almak zorundalar. ben düşük yapmıştım parça kalmıştı onun için kürtaja girecektim önceki gece de biraz alkol almıştım doktora söyledim ölmem dimi uyandırırsın beni dimi diye. verdiğim anestezi etkilemeyecek seni merak etme uyanırsın demişti. korkunuzu anlıyorum ama her şey masaya yatana kadar.

Dize az narkoz verecekler. Narkozi ameliyat süresine göre ayarliyorlar. Operasyon sonrası bol bol su için
Gecmis olsun

Çok geçmiş olsun. korkmayın bir şey hissetmiyorsunuz fiziksel olarak. uyutuyorlar sizi. yaklaşık 20 dakika gidecek kadar anestezi veriliyor. sonra zaten uyandığınızda her şey bitmiş oluyor. her ameliyatın riski var. doktorlar önlem almak zorundalar. ben düşük yapmıştım parça kalmıştı onun için kürtaja girecektim önceki gece de biraz alkol almıştım doktora söyledim ölmem dimi uyandırırsın beni dimi diye. verdiğim anestezi etkilemeyecek seni merak etme uyanırsın demişti. korkunuzu anlıyorum ama her şey masaya yatana kadar.
Teşekkürler içimi rahatlattiniz .sizede çok geçmiş olsun😘 insallah olsun bitsin stresi yetiyor insana ..

Dize az narkoz verecekler. Narkozi ameliyat süresine göre ayarliyorlar. Operasyon sonrası bol bol su için
Gecmis olsun
Çok teşekkür ederim.Ürtiker hastasıyım çok şiddetli olmasada alerji riskinden korktumda.Azsa sorun yaşamam ozaman ilaç falan içince sorun olmuyor yediklerine bağlı (:

Teşekkürler içimi rahatlattiniz .sizede çok geçmiş olsun😘 insallah olsun bitsin stresi yetiyor insana ..
Bu arada çok soru sordum ama ben devlette olucam .Siz devlet Hastanesi'nde mi oldunuz ?Şansıma doktorum çok iyi tanıdık ve anestezi doktorunu ayarladı.Zorunlu kürtaj olduğum için SGK karsiliyor sanırım anesteziye yada devlete ücreti biliyormusunuz?

Cumartesi günü aşırı yoğun ağrı ve pihtiyla dusuk yaptım ..😭Keşke kürtaj zamanımı bekleseydim inanın evde düşük 10haftalikken çok agriliydi

Cumartesi günü aşırı yoğun ağrı ve pihtiyla dusuk yaptım ..😭Keşke kürtaj zamanımı bekleseydim inanın evde düşük 10haftalikken çok agriliydi
Geçmiş olsun canım :( bende kürtaj için hastane arastircam iyisiniz dimi şimdi ağrı adet ağrısı gibi miydi bende aşırı korkuyorum hem üzgünüm bebek için hemde korkuyorum agrri acı için duygularım karman çorman :(

Geçmiş olsun canım :KK43: bende kürtaj için hastane arastircam iyisiniz dimi şimdi ağrı adet ağrısı gibi miydi bende aşırı korkuyorum hem üzgünüm bebek için hemde korkuyorum agrri acı için duygularım karman çorman :KK43:
Canın kürtaj daha ağrısız.Mutlaka genel anestezi iste kurtajda çok kısa bir operasyon.Eskisi gibi değil vakumla çekiyorlarmis anlamazsın bile bedenen ama inan manevi olarak süreç yipratici.Benim haftası büyük olduğu için adetten çok ağrılı oldu evde düşüğüm.Ama üzülmeyin bundada vardır bir hayır doktorum demişti vücudunuz çok sağlıklı ki istenmeyen bir gebeliği,boş bir gebeliği atmış.

Back
X