Bos gebelik belirttileri yani boş gebelik y

Belina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2024
1.488
288
43
Bir sene.oldu boş gebelik yaşayalı belirtim ise normalde bende akıntı çok oluyordu ama boş gebelikte sıfır akıntı o kadar kuruyduki 10 haftalıkken kürtajlan alındı dün adet günümdü sabah kahverengi açık pembe.karısık akıntı oldu sonrasındada azaldı bende korkuyorum kötü bir şey olur diye sizlere yazmak istedim ama tam anlatamadım

Son düzenleme:
Mesajı anlamadım?

Boş gebelikte nasıl oldunuz benim aşırı tuvalete gitme birde farkına kuruluk bir seneden fazla oldu hamile kalamıyorum doktora gittim geç kaldım gitmekte ama demekki Allah böyle yazmış çok zor.bi.süreç hala bi adet olmak istiyorum bi olmak istemiyorum aslında yine aynı sı olur diye endişelendim hep bugün adet olmam gerekiyo ama olmadım birde kaşık bölgemde sanki bir yere çarpmışım gibi nasıl anlatsam dokununca ağrıyor değişik bi ağrı benimle birileri konuşsa burda ciddi anlam kendi durumumu anlatamıyorum nedenini bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben anlamadım boş gebelik mi?

Bir sene.oldu boş gebelik yaşayalı belirtim ise normalde bende akıntı çok oluyordu ama boş gebelikte sıfır akıntı o kadar kuruyduki 10 haftalıkken kürtajlan alındı dün adet günümdü sabah kahverengi açık pembe.karısık akıntı oldu sonrasındada azaldı bende korkuyorum kötü bir şey olur diye sizlere yazmak istedim ama tam anlatamadım
Boş gebelik geçmişim var akıntım su gibiydi bence o akıntıya bakmıyor bu gebeliğimde de akıntı yaşadım ama boş gebeliğim kadar değil daha sonra kupkuru gezdim akıntı=boş gebelik denenemez her hamilelik kişiye özeldir
Tekrar hamile kalsan belki aynı belirtileri Yaşıcaksın ama sağlık olacak bilemeyiz bunu .

Boş gebelik geçmişim var akıntım su gibiydi bence o akıntıya bakmıyor bu gebeliğimde de akıntı yaşadım ama boş gebeliğim kadar değil daha sonra kupkuru gezdim akıntı=boş gebelik denenemez her hamilelik kişiye özeldir
Tekrar hamile kalsan belki aynı belirtileri Yaşıcaksın ama sağlık olacak bilemeyiz bunu .
Evet haklısın dün adet günümdü akıntı m geldi ve bitti birde hamilelige dair bir şey de hissetmiyorum şimdi diyeceksin o da kişiden kişiye değişiyor ama insan merak ediyor hamilelikten ne kadar süre belirtileriniz başladı

Evet haklısın dün adet günümdü akıntı m geldi ve bitti birde hamilelige dair bir şey de hissetmiyorum şimdi diyeceksin o da kişiden kişiye değişiyor ama insan merak ediyor hamilelikten ne kadar süre belirtileriniz başladı
Ben hiç belirti yaşamadım sadece göğüsüm ağırdı ama oda aşırı değildi ne bir istifra ettim ne midem bulandı nede başım döndü ama diğer hamişlere bakıyorum hala istifra eden var herkesin bünyesi ve Hamileliği farklı geçer
Belirti arama bu yüzden adetinin geçmesini bekle günün geçince test yap ☺️

Ben hiç belirti yaşamadım sadece göğüsüm ağırdı ama oda aşırı değildi ne bir istifra ettim ne midem bulandı nede başım döndü ama diğer hamişlere bakıyorum hala istifra eden var herkesin bünyesi ve Hamileliği farklı geçer
Belirti arama bu yüzden adetinin geçmesini bekle günün geçince test yap ☺️
Tamam teşekkür ederim cevapların icin😊

Cuma günü sağlık ocağına gittiğimde beta 432 idi pazartesi tekrar verdiğimde 2257 idi sizce nasıl 12 marta da doktora gittiğimde kese göründü boş gebelik olmasından endişe ediyorum

Back
X