Boş gebelik, boş hayaller

.
Sağol canım Allah razı olsun.Allah seninkine hayırlı sağlıklı ömürler versin inşaAllah..Ne desem tarifi imkansız.Allah kimseye yasatmasin..
.
Sen pihtilasma ve genetik testleri yaptir canim mutlaka.Ölümler ve düsükler bu sebeplerden olurmuş genelde.1 aspirin icsem kaybetmezdim belki bebeğimi..
sag ol canim. Genelde insanlar kurtajdan hemen sonra hamile kaliyor. Burada cok konuda okudum. Ben inaniyorum ki sizin de o sekilde olacak. Peki bu testleri siz yaptirdiniz mi? Herhangi bir sey varsa dedigin gibi tedbiri alinir...

sag ol canim. Genelde insanlar kurtajdan hemen sonra hamile kaliyor. Burada cok konuda okudum. Ben inaniyorum ki sizin de o sekilde olacak. Peki bu testleri siz yaptirdiniz mi? Herhangi bir sey varsa dedigin gibi tedbiri alinir...
.
Patoloji sonucu daha çıkmadı canım.Ona göre yaptiricaz biz de.Benim 7 senelik evliligimde ilk hamileligimdi ve Asilamayla olmuştu..İnşallah hamile kalırım hemen ben de..

.
Patoloji sonucu daha çıkmadı canım.Ona göre yaptiricaz biz de.Benim 7 senelik evliligimde ilk hamileligimdi ve Asilamayla olmuştu..İnşallah hamile kalırım hemen ben de..
bence kalacaksin Allah'in izniyle ;) etrafimda cok ugrasan arkadaslarim oldu ve sonunda kucaklarina aldilar. Bir arkadasim once kist ameliyati oldu sonra kurtaj oldu en son da bebegi dogdu. Ki bu anlattiklarim 3 sene surdu.

8 yildir isteyen komsum var, onun da bebislerini dondurdular, transfer olacak en kisa zamanda. 4 olumsuz tup bebek denemesi var.

Ablamin olmuyor, hicbir sey denemediler. Onlar da oyle tercih ettiler.

Buarada biz de 5 yillik evliyiz :-) komsu teyze var, beni apartmanda gordu kizim siz tedavi olsaniza dedi, kocasi da esime diyormus ki bir ilac var bizim tanidik kullandi hemen cocuklari oldu, siz de kullanin :-)

ve esimin koyunden her evlenen direkt hamile kaldi. İnan 5 yildir kayinvalide basimi yedi, ne laflar etti, sizden sonra evlenenlerin cocugu oldu da, ben de babanne olmak istiyorum, torununa yelek orenleri kiskaniyorum ne laflar... Sonunda sus yeter dedim.

İnsanlar cok acayip, biraz susmalari lazim...

bence kalacaksin Allah'in izniyle :KK66: etrafimda cok ugrasan arkadaslarim oldu ve sonunda kucaklarina aldilar. Bir arkadasim once kist ameliyati oldu sonra kurtaj oldu en son da bebegi dogdu. Ki bu anlattiklarim 3 sene surdu.

8 yildir isteyen komsum var, onun da bebislerini dondurdular, transfer olacak en kisa zamanda. 4 olumsuz tup bebek denemesi var.

Ablamin olmuyor, hicbir sey denemediler. Onlar da oyle tercih ettiler.

Buarada biz de 5 yillik evliyiz :-) komsu teyze var, beni apartmanda gordu kizim siz tedavi olsaniza dedi, kocasi da esime diyormus ki bir ilac var bizim tanidik kullandi hemen cocuklari oldu, siz de kullanin :-)

ve esimin koyunden her evlenen direkt hamile kaldi. İnan 5 yildir kayinvalide basimi yedi, ne laflar etti, sizden sonra evlenenlerin cocugu oldu da, ben de babanne olmak istiyorum, torununa yelek orenleri kiskaniyorum ne laflar... Sonunda sus yeter dedim.

İnsanlar cok acayip, biraz susmalari lazim...
.
İnşallah canım dediğin gibi olur..O toplum baskısını sorma zaten..herkesin üstüne vazife sanki..illaki karisacaklar giciklar.kayinvalide inatla gözüme soka soka bebek yelekleri örüyor habire..belki 100tane ördü inan..lafları söylemiyorum bileeee

.
İnşallah canım dediğin gibi olur..O toplum baskısını sorma zaten..herkesin üstüne vazife sanki..illaki karisacaklar giciklar.kayinvalide inatla gözüme soka soka bebek yelekleri örüyor habire..belki 100tane ördü inan..lafları söylemiyorum bileeee
Allah islah etsin canim ne yapican, cahiller ama ondan evvel kotu niyetliler maalesef. Allah mumkun oldugunca uzak tutsun...

Aminn...Sagol canim allah razi olsun. Evet endise sabirsizlik insani bitiriyor ama malesef beklemekten baska caremiz yok. Ve nekadar endisede etsek olacagin onune gecemiyoruz. İnsallah sagsalim aliriz bebeklerimizi kucagimiza. Merak ederim seni dr kontrolunden sonra buraya yazarsan sevinirim. Saglicakla kal.
Başın sağolsun 5. Ayda neden kaybettin bebegini

.
Sağol canım Allah razı olsun.Allah seninkine hayırlı sağlıklı ömürler versin inşaAllah..Ne desem tarifi imkansız.Allah kimseye yasatmasin..
.
Sen pihtilasma ve genetik testleri yaptir canim mutlaka.Ölümler ve düsükler bu sebeplerden olurmuş genelde.1 aspirin icsem kaybetmezdim belki bebeğimi..
Canim sende mutlaka yaptır.. sana söylemiştik sorun yok demistin ama yinede riske atma

knu sahıbı arkadasım gevmıs olsun duymussun kalp atısunu darısı basıma olsun ınsallah 4 yıldır tedavı gruyordum asılama oldum 4 kere ama hıc bırı tutmadı en son asılamamda dktr kıst olsumus bır ay ara dedı kendılıgınden oldu bebegım :) dgru durust ılıskı bıle yapmamıstık yumurtlama gunumu bıle bılmıyrdum cok sukur hedıyemız oldu bızım ama dktorlr hep korktyor benı 4 haftalıkken 10 mılım kese grduler karnumdan 10 gun snra kesem sadce 13 mılımdı dktr nrmal gıbı dedı 15 20 gun snra gel dedı, adete gre 6 haftalık olman lazım ama kesınlıkle 6 degılsın bes bucuk falan dedı bu da net degıl bebegı grmeden tam hafta veremeyız dedı cok korkuyorm 10 gunde kesenın sadce 3 mılım buyumesı nrmal mı ya :(

.
Patolojiyle alakası yok bu arada genetik testinin canim.. sen testi olduktan sonra cikiyo herşey.. senden kan alincak.. patolojide sadece moll bebek olduğu soylenicek ayrıca ilk bebeklerde normal olduğunu da soyliycek dr.. ben dayanamayıp yaptırmistim genetik ve orda kan pıhtılaşması cikmisti

knu sahıbı arkadasım gevmıs olsun duymussun kalp atısunu darısı basıma olsun ınsallah 4 yıldır tedavı gruyordum asılama oldum 4 kere ama hıc bırı tutmadı en son asılamamda dktr kıst olsumus bır ay ara dedı kendılıgınden oldu bebegım :) dgru durust ılıskı bıle yapmamıstık yumurtlama gunumu bıle bılmıyrdum cok sukur hedıyemız oldu bızım ama dktorlr hep korktyor benı 4 haftalıkken 10 mılım kese grduler karnumdan 10 gun snra kesem sadce 13 mılımdı dktr nrmal gıbı dedı 15 20 gun snra gel dedı, adete gre 6 haftalık olman lazım ama kesınlıkle 6 degılsın bes bucuk falan dedı bu da net degıl bebegı grmeden tam hafta veremeyız dedı cok korkuyorm 10 gunde kesenın sadce 3 mılım buyumesı nrmal mı ya :KK43:
sag ol canim. 4 hafta da cok erken. Bir de gittigin hastanenin ultrason cihazi da onemli. Benim 2.gittigim doktor, senin kilon var, doktorun da cihazi kalitesizdir, hepsi bir araya gelmis dedi. Sabret, dua et, 7. Haftanda insallah gorur, duyarsin. Zaten benim aile hekimim 7. Haftadan once gitme kadin doguma dedi de ben mecbur gittim. İdrar yolu enfeksiyonu oldugum icin.

Gozun aydin hadi hayirli olsun bebisin :)
Canim sen bizim sat eylül olanların admini değilmiydin
sag ol canim. 4 hafta da cok erken. Bir de gittigin hastanenin ultrason cihazi da onemli. Benim 2.gittigim doktor, senin kilon var, doktorun da cihazi kalitesizdir, hepsi bir araya gelmis dedi. Sabret, dua et, 7. Haftanda insallah gorur, duyarsin. Zaten benim aile hekimim 7. Haftadan once gitme kadin doguma dedi de ben mecbur gittim. İdrar yolu enfeksiyonu oldugum icin.
Çok sevindim gözün aydın devlet hastanesinde 8+5 haftalık bebegiminkini duyamadılar.. Ultrason cihazı kötüydü içinizi ferah tutun ortalama 6+6 falan duyarsanız

tam yorum yazacaktım 5. haftada bebeği görmek zaten zor, sadece kese görünür
ilerleyen haftada bebek de görünür içiniz rahat etsin diye ki zaten görmüşsünüz
Allah sağlık versin herkesin yavrusuna

Back
X